Forum towarzyskie »

Kącik Małolata...:D

A to z warszawskimi sklepami niestety nie pomoge.  🙁
Wiem! Kupiła w carrefourze, ale niestety przed grunwaldem... czyli przed 8 lipca :/ nie wiem, czy jeszcze są... kiedyś też taką fajną promocję trafiłyśmy w auchan. Trzeba szukać... a ja czasu nie mam na latanie po sklepach :P
edit: Alabamka, jeśli jesteś z Warszawy to ja się chętnie wybiorę na zakupy, jak znasz jakieś fajne ciuchlandy :>
Facella też chcę by koń tak pode mną łaził  😜
Nie no, kapitalnie.  😵
Jak juz sie zecydowalam sama isc na spektakl, to strona Romy mnie w konia robi.  🤔wirek:
Krupnik. kiedy idziesz? Bo namawiam mamę na małą wyprawę 😉

Zaczęłam męczyć mój ulubiony duet: Maniuś i magiczny zakątek 💘 chcę kompa, chcę poobrabiać foty 😕
Jak tam sobie radzicie podczas gdy pogoda za oknem nie rozpieszcza...?  😉
niemiłek co się stało z Twoim avatarem?
Lenna bardzo dobrze, 22 stopnie dzisiaj i słońce 😎
niemilek, chcialam isc 22.10 na godz. 19.30, ale nie chcial mi sie bilet zamowic przez neta.  🤔
Znaczy, kliknelam, zamowilam, mialam zrobic przelew tam przez jakas stronke... i wyszlo, ze sie nie da zrobic przelewu i ze rezerwacja anulowana. No to spoko, jeszcze raz sprobuje... Ale kurde teraz to miejsce jest zaznaczone jako wykupione! A ja akurat to chcialam, bo podobne dookola juz zajete. Pierwszy rzad i w ogole. A tu takie jajca.  👿
flygirl gdzie było tak pięknie? 😀
ja juz nie mogę, pada i pada. jutro ma być tak samo...
Szczecin. 😉 Mam nadzieję, że już tak zostanie. Na razie 2 dni się trzyma. 👀
Mnie tam ten deszcz jakos szczegolnie nie przeszkadza. Tylko znowu te durne powodzie.  😵 O siebie sie nie boje, bo na Podlasiu tylko raz w tamtym roku podobno w Lomzy 'tylko' dwa domy podtopilo, to tam lokalnie sobie poradzili. O tate na Mazurach tez nie, dom jest chyba najwyzej polozony w calej wiosce.  😁

edit: literowka
ja juz nie mogę, pada i pada. jutro ma być tak samo...

w Lbn dzisiaj ładnie było  😅 prawie bez chmurnie, a spadły jakieś 4 krople na krzyż deszczu koło 19, może w końcu uda mi się pośmigać na dworze w piątek  😜
Oj, wyplujcie słowo powodzie!!  🤬 🤬
U nas dopiero plany na renowacje wałów. 
Arroch 4 krople? Na Czubach po 19 lało przez dobre 20 minut  😁
Lychee, ja mysle, ze po wczesniejszych popadowach, to te 20 min to pikus. Temu te '4 krople'.  👀
Arroch 4 krople? Na Czubach po 19 lało przez dobre 20 minut  😁

haha! korzyści z mieszkania na wsi  😁 chociaż zwykle jak leje, to u mnie na ulicy spływ kajakowy można urządzać 🙂
Myślałam, że jak ktoś podejdzie dzisiaj do mnie na bliżej niż 2 metry to zabiję!
Miałam jechać do pippi, ale wizytę przełożyłyśmy. Stwierdziłam, że jadę do konia na godzinę, ale pogoda kiepska i zła wylądowałam w galerii. Na poprawę humoru kupiłam spodnie, trochę podobne do bryczesów. Piękniutkie są  😍
U was 4 krople a u mnie już 24h pada  😵
Lenna no w prost cudownie pada cały dzień, z 17*, wiatr wieje...czyli konio męczy się w hali a ja siedzę na tyłku w chałupie i nic nie robię  🙄
niemiłek co się stało z Twoim avatarem?

Chwilowo zniknął 😉

U mnie dziś zaczęło tak bardzo padać w jednej chwili i aż z wrażenia nie pojechałam do stajni 😲

Głupota ludzka nie zna granic, jak można żartować z czyjeś śmierci?!
jeszcze raz gdzieś wyczytam na forum, że kogoś męczy hala, to mnie szlag jasny trafi 🙁.
u mnie dupa, wszystko zalane, ćwiczyliśmy dziś stępy, bo normalnie bałam się kłusować. komary tną i generalnie nędza. tylko konie super chodzą, jedyna pociecha 🙁.
w dodatku rudy jest cały pogryziony przez ślepaki, ma gule na brzuchu, zadzie i grzbiecie pod siodłem, więc dzisiaj miał dzień wolny od jazdy. wspaniala Absorbina za kupę kasy :/.
ale tak ogólnie to jest fajnie, czekolada mleczna nie zrobiła na mnie żadnego wrażenia 😎. czyżby miała silna wolę? 😎
u mnie nie pada, jak było widać na zdjęciu - za to chmury przedburzowe były piękne, liczyłam że wreszcie upoluję pioruna i lipa, poszło bokiem /-;

savoir, oj tez bym chciała  🙄
raz się zdarzyło i czuję się jakiś mistrz normalnie  😂
Jak prałam coś w ręce i płukałam w płynie do płukania to musze jeszcze raz wypłukać z płynu w zwykłej wodzie?  👀
Misskiedis e tam, ja mam taki sam 🙂
Krupnik. ja wczoraj zmieniłam, napisałam do quanty, po 5 minutach miałam zmieniony, trafiłam na jej wolną chwilę akurat. 😉 Mnie te iksy wkurzały, były takie słitaśne.

ja też mam taki sam nick ale np (i tu będę wredna i wymienię 🤣 ) nopebow, alabamka, krupnik, facella czy kadusiowata mają na pb nicki mało naprowadzające na ten voltowy 😉

A co do xów to teraz tak łyso bez nich. Z jednej strony mnie denerwowały przy odpisywaniu a z drugiej mi ich teraz brakuje 😁

CzarownicaSa,
dawaj linki do szmateksów w wawie! 🤬 Masz może jakieś gdzie można coś końskiego dorwać?
Mój kot spadł dzisiaj z drugiego piętra  🙄  🙁 Kulał, zrobił sobie ranę przy głowie, był w domu, a teraz znowu gdzieś wyszedł i nie wiadomo gdzie jest  😵
Misskiedis Bo wtedy, ktoś mi ukradł nick i był już taki fbl.  😤 Ten wymyśliłam na szybko.
A teraz tego fbl już nie ma  🙄
Misskiedis, ile to ja miałam nicków na fbl'u  🙄 a facella swego czasu było zajęte, jak teraz to nie wiem. poza tym rv założyłam później niż fbl.
Facella, masz fajny dowartosciowujacy podpis!  😍 😂
Lenna halowo. 😁
Alabamka ja chciałam bez tego dodatkowego "s" na końcu i co? Był zajęty, ale żadnego wpisu ani nic. teraz jak wchodzę, to fbl już usnięty. :/
Alabamka, KOCHAM twój nowy avatar 😍
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się