Wiem! Kupiła w carrefourze, ale niestety przed grunwaldem... czyli przed 8 lipca :/ nie wiem, czy jeszcze są... kiedyś też taką fajną promocję trafiłyśmy w auchan. Trzeba szukać... a ja czasu nie mam na latanie po sklepach :P edit: Alabamka, jeśli jesteś z Warszawy to ja się chętnie wybiorę na zakupy, jak znasz jakieś fajne ciuchlandy :>
niemilek, chcialam isc 22.10 na godz. 19.30, ale nie chcial mi sie bilet zamowic przez neta. 🤔 Znaczy, kliknelam, zamowilam, mialam zrobic przelew tam przez jakas stronke... i wyszlo, ze sie nie da zrobic przelewu i ze rezerwacja anulowana. No to spoko, jeszcze raz sprobuje... Ale kurde teraz to miejsce jest zaznaczone jako wykupione! A ja akurat to chcialam, bo podobne dookola juz zajete. Pierwszy rzad i w ogole. A tu takie jajca. 👿
Mnie tam ten deszcz jakos szczegolnie nie przeszkadza. Tylko znowu te durne powodzie. 😵 O siebie sie nie boje, bo na Podlasiu tylko raz w tamtym roku podobno w Lomzy 'tylko' dwa domy podtopilo, to tam lokalnie sobie poradzili. O tate na Mazurach tez nie, dom jest chyba najwyzej polozony w calej wiosce. 😁
ja juz nie mogę, pada i pada. jutro ma być tak samo...
w Lbn dzisiaj ładnie było 😅 prawie bez chmurnie, a spadły jakieś 4 krople na krzyż deszczu koło 19, może w końcu uda mi się pośmigać na dworze w piątek 😜
Myślałam, że jak ktoś podejdzie dzisiaj do mnie na bliżej niż 2 metry to zabiję! Miałam jechać do pippi, ale wizytę przełożyłyśmy. Stwierdziłam, że jadę do konia na godzinę, ale pogoda kiepska i zła wylądowałam w galerii. Na poprawę humoru kupiłam spodnie, trochę podobne do bryczesów. Piękniutkie są 😍
jeszcze raz gdzieś wyczytam na forum, że kogoś męczy hala, to mnie szlag jasny trafi 🙁. u mnie dupa, wszystko zalane, ćwiczyliśmy dziś stępy, bo normalnie bałam się kłusować. komary tną i generalnie nędza. tylko konie super chodzą, jedyna pociecha 🙁. w dodatku rudy jest cały pogryziony przez ślepaki, ma gule na brzuchu, zadzie i grzbiecie pod siodłem, więc dzisiaj miał dzień wolny od jazdy. wspaniala Absorbina za kupę kasy :/. ale tak ogólnie to jest fajnie, czekolada mleczna nie zrobiła na mnie żadnego wrażenia 😎. czyżby miała silna wolę? 😎
Misskiedis e tam, ja mam taki sam 🙂 Krupnik. ja wczoraj zmieniłam, napisałam do quanty, po 5 minutach miałam zmieniony, trafiłam na jej wolną chwilę akurat. 😉 Mnie te iksy wkurzały, były takie słitaśne.
ja też mam taki sam nick ale np (i tu będę wredna i wymienię 🤣 ) nopebow, alabamka, krupnik, facella czy kadusiowata mają na pb nicki mało naprowadzające na ten voltowy 😉
A co do xów to teraz tak łyso bez nich. Z jednej strony mnie denerwowały przy odpisywaniu a z drugiej mi ich teraz brakuje 😁 CzarownicaSa, dawaj linki do szmateksów w wawie! 🤬 Masz może jakieś gdzie można coś końskiego dorwać?
Lenna halowo. 😁 Alabamka ja chciałam bez tego dodatkowego "s" na końcu i co? Był zajęty, ale żadnego wpisu ani nic. teraz jak wchodzę, to fbl już usnięty. :/