Mam pytanie do fejsomaniaczek. 😀 Chodzi o to, że przy edycji profilu jest ten dział sztuka i muzyka? coś takiego. I np. chciałabym usunąć dotychczasowych ulubionych wykonawców. Da się? :kwiatek:
Dawno się nie udzielałam, ale od ponad miesiąca przesiaduję codziennie na forum, dobijając się coraz bardziej. Już drugi miesiąc wakacji lecieć będzie, a ja od końca roku szkolnego nie siedziałam na koniu, w ogóle prawie z domu nie wychodzę, bo konia już nie mam, a wszyscy znajomi całymi dniami w stajni przesiadują, bo ten konia kupił, a ten dzierżawi. Do tego kilka dni temu odbiło mi całkowicie i sprzedałam siodło 🤔wirek: . No ale kończę to użalanie się [przepraszam, ale gdzieś musiałam] i wracam dobijać się jeszcze bardziej.
[move]Nowe wieści z frontu: 😅[/move] Jest źle, ale nie tak źle jak mi się wydawało, jak hydro i magnetoterapia nie przyniesie efektów zawsze można zoperować Badzioszkowi ten staw :] Wetka dała mi dzisiaj solidnego "kopa w dupę" i zaczniemy się na nowo martwić, że koń nie chodzi pod koniec września, o ile B. nas pozytywnie nie zaskoczy i postanowi nie utykać i nie mieć sztywnej nogi (: a na razie, ochraniacze, wciery, woda, dużo żarcia i czekamy 😀 I jest progres bo od kilku dni bardzo grzecznie daje zdrową przednią nogę, czyli na luzie stoi na tej złamanej 💃
Misskiedis e tam, ja mam taki sam 🙂 Krupnik. ja wczoraj zmieniłam, napisałam do quanty, po 5 minutach miałam zmieniony, trafiłam na jej wolną chwilę akurat. 😉 Mnie te iksy wkurzały, były takie słitaśne.
Lyche a nie chcesz po prostu posiedzieć w stajni? Żaden końdo jazdy nie stoi? U mnie jak nie mam co robić to i tak mam co robić 🤬 Arroch co się konince stało? flygirl - i bez problemu można zmienić nick?🙂
wicia287 złamał nogę w marcu, teraz ściągnęliśmy gips i miał serię badań gdzie wyszło, że jest nieciekawie z jego stawem po tym złamaniu, ale może, może coś z tego jednak będzie...
wicia napisz do quanty albo root z prośbą o zmianę nicka, admin zmienia i tyle 😉 niemiłek no i dobrze 🙂 Szkoda, że żeby zmienić nazwę na fbl trzeba płacić. 🙁
wicia287 kilka razy byłam o tak, żeby posiedzieć, ale z reguły nawet nie ma z kim, bo wszyscy mają cały czas tyyyyyle roboty i odkąd przestałam jeździć nagle większość "przyjaciół" straciłam, ciekawe dlaczego? 🤔wirek: A co do konia, to nie ma nic, totalnie nic, jedyne wyjście to przejechać się do jakiejś szkółki i na poklepanie tyłka się zapisać. Najbardziej odpowiadałoby mi znalezienie konia do dzierżawy, ale jak szukać zaczęłam, to akurat nic nie ma, choć wcześniej wiele ogłoszeń było, ale konia wtedy jeszcze miałam.
Było takie w ogóle? 😀 Musisz napisać do administratora. Też napisałam do quanty, a potem przeczytałam w wątku, że lepiej do niej nie, bo jest prywatnym użytkownikiem. Ale i ja i Bea1 mamy zmieniony, więc nie wiem jak to jest. 😉
Jeny jak mnie tu dawno nie było 🤔 Arroch to oby poszło wszystko dobrze 🙂 Flygirl i po co zmieniałaś nick tak lubiłam te 'x' sobie powciskać 😁 Facella no to czekam na zdjęcie 😀 ahh no i mam dylemat czy skusić się i jechać w sierpniu do mojego ukochanego Olsztyna czy sobie darować i siedzieć w rodzinnym mieście cały czas? 🤔 a ja mam za sobą pierwszy teren w 2011 roku, na koniu, który w tereny nie chodzi i powiem Wam, że brakowało mi tego dzikiego galopu na wolnej przestrzeni 🏇
Dziewczyny, ratujcie! Wiecie może, gdzie w Warszawie mogę kupić tanie bojówki? 👀 Przyjaciółka ostatnio na promocji w jakimś supermarkecie(tesco? carrefour? coś w ten deseń) kupiła sobie 5 par za 50zł(były po 10zł!!!) i ja też chcę! Ale nie wiem,gdzie szukać... 🙁
Czarownica, ja mam kilka ciuchów z chińskich sklepów i jestem zadowolona 😎. czasami naprawdę na coś dobrego jakościowo można trafić. z resztą, i tak te wszystkie firmowe ciuchy też są robione w Chinach, więc różnica tylko w cenie tak naprawdę.