Forum towarzyskie »

Kącik Małolata...:D

I chcę czaprak nici🙁

ja też chcę niciaka, tego najnowszego i chilli, którego mieć MUSZĘ  🙄
Cięzko nici dorwać ;/ 

robakt tak  😉
mitery0322 jak ja Cię dobrze rozumiem... U mnie już takie gadki ustały, ale jeszcze pół roku czy rok temu babcia nie dawała mi życia, twierdząc, że konie mi na nic nie potrzebne, że tylko znoszę śmierdzące i brudne rzeczy do domu, okradam dom z marchewek ( :cool🙂 i za dużo to kosztuje. Kiedy odpowiadałam argumentem, że to moja pasja, babcia: "Taka pasja to nie pasja, za robotę byś się wzięła". Z koni nie można zrezygnować tak z dnia na dzień, z jazdy może i tak, ale ja po prostu potrzebuję przebywać wśród koni... Doskonale zaobserwowałam to podczas 1,5 miesięcznej przerwy w jeździe, mogłam nie wsiadać, ale jeździłam do stajni pogłaskać koniki kiedy tylko się dało  😁

Tylko chodzi o to, że mi w ogóle nie pozwalają jeździć...
Kamita01 weź przestań  😡
wydaje mi się, że na zdjęciach wyglądam lepiej niż w rzeczywistości 🙂
robakt, zgodzę się z Kamitą

też mam fotoblożka: maccabraa

niemiłek, do Wilna to w życiu  😲 zwyczajnie nie chcę się nastawiać na tę Łódź bo mam 90% szans, że nie wypali.
od wczoraj mam jakieś +(9) do lansu  😁

jestem szalona, nie byłam u ortopedy i jadę dzisiaj do stajni  😵
i nie, nie odpuszczę.

co do wydawania kasy - u mnie wszystko idzie w fotografię i ciuchy. ciuchy wyłącznie z przeceny, bo fotografia jednak kosztuje  🙄
Facella dobre hobby sobie wybrałaś  😉 aparat+konie=pożeracz kasy 😉 lecę sprzątać
pogoda zmieniła mi plany. Wyprawa do pippi przełożona, jadę na godzinę do koniura.
Dodałam was do znajomych na fotoblogu 😅
Ale mam dzisiaj dobry humor. 😅
Dodałam was do znajomych na fotoblogu 😅

Ja tez dodałam kogo nie miałam 😀
Ej, to teraz jakas seria chwalenia sie fotoblogami?  👀
To ja tez: nienack.fbl.pl
Taki troche on opuszczony, ale jest. 😎

Wstalam dzisiaj... i nie chce mi sie myc wlosow.  🙄
Krupnik, Wicia zakłada fbloga i prosiła o nasze
Wicia, dodaj coś bo nie można cię do znajomych dodać 😁
Misskiedis już można dodawać. Walnęłam sobie ruszofą czcionkę  💃
Weci doprowadzają mnie do szału, każdy mówi co innego, każdy podaje - procentowo - inne rokowania, wszyscy przez ten nieszczęsny staw nastawieni bardzo sceptycznie  👿 a miało być tak pięknie  👿
Ja jeszcze posiadam  🤣
nemozliwa.fbl.pl

i ja  🙂 thousandlies.fbl.pl
Macie inne nicki tu a inne na pb i teraz będę miała problem żeby się połapać, zaraz sobie spiszę kto jest kto 😂
W sumie ja bym chetnie zmienila nick, ale jakos tak szkoda mi zawracac tylek adminowi.  👀
Krupnik, nie zmieniaj, plis 🙁.
Ojej, a czemuz to? 😀
To chociaz sie tej durnej kropki pozbede, bo mnie straszliwie irytuje. Jest taka 'slitasna'.  😁
Mi zależy na zmianie nicku ale nie chcę robić zamieszania  🙁
Nudzi się może ktoś z warszawiaków jutro?
Miałam dziś jechać do zoo z koleżanką a tu tak pogoda 🙁
Misskiedis, Ja też właśnie chcę do zoo ale nie mam z kim  🙁
no dobra, na usunięcie kropki zezwalam 😎
Alabamka, W taką pogodę to zwierzaki pewno się pochowały, plac zabaw mokry... Ech, a ja 6 wyjeżdżam, ładna pogoda ma być od 1. W przyszłym tygodniu chciałam jeszcze do stajni pojechać rozruszać się przed obozem, pojechać do zoo, pojechać do koleżanki do stajni, spakować się, pozałatwiać jeszcze kilka rzeczy (zakupy przed obozem np.) a tu tylko 5 dni 🙄
no dobra, na usunięcie kropki zezwalam 😎

Haha, dziekuje. Chociaz to i tak raczej niepredko... bo mi sie nie chce pisac do admina.  😂
Misskiedis, O właśnie. Ja muszę jechać na zakupy, do zoo, pojeździć w końcu za lustrzanką się rozglądać i miałam zamiar codziennie jeździć 20km rowerem (wczoraj zaliczyłam  😎 ) a tu taka pogoda... Aż się tyłka nie chce z domu ruszyć  😵
a ja w końcu przestałam się opychać i dziś rano czułam się cudownie. słodycze nie robią na mnie żadnego wrażenia, nie ruszam nawet coli, a to jest ogromne poświęcenie. smutki zapijam wodą 😎. wytrzymam te dwa tygodnie, nie ma bata 😎.
muuuuszę dziś wsiąść na oba konie, ale jest taaaaaka brzydkaaaaa pogoda 🙁.
Krupnik, Alabamka, nopebow - dodałam was do znajomych również.  :kwiatek:

ankers trzymamy kciuki!  🏇

wróciłam od marchewek, 50skrzynek.  🤬

Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się