Forum towarzyskie »

Kącik Małolata...:D

To małe gniade to zUo, ale i tak ją kocham  😍
Pieeeeeekne!
[nie ma to jak post wnoszacy cos do dyskusji  😂]
Czarownica fajne nie? Mi dzisiaj Frania dała zielone, a ostatnio czarne. 😜 Nie mam kiedy sama się wybrać. 🤬
A moje było pomarańczowe  😜 Pyyyyszne...  😍
Warszawianki kochane [z tego co widze sa tu przynajmniej dwie  😁]. Jest tam u Was jakies sensowne liceum z internatem? W sensie w miare dobry poziom, byleby bez tej calej demoralizacji spolecznej...
[Tak, poklocilam sie z rodzina i nie chce tu mieszkac  😵]
pippi, a co Ci zrobiła?

edit: zdjęcie robiła Jessy?
pippi dobre zdjęcie  😉 i mów co zrobił Twój stwór 🙂

postanowiłam wrócić do fotoblogowego życia. ale nie mam pomysłu na nick. 🥂
Krupnik - na pewno jest ale ja się nie orientuje  😜 A o co się pokłociłaś ??
W zasadzie o wszystko. Ja po prostu mam inna wizje na zycie. Mam ambicje, chce cos osiagnac...
Facella odpowiem za pippi, tak autorstwa Jessy btw. pippi gdzie reszta fot, które miałaś mi wysłać? 🤬
ja się nie mogę doczekać mojej sierpniowej sesji z Jessy  😀

krupnik chyba każda z nas przechodziła taki' bunt'. rodzice są po prostu nie okłamując nikogo - dziwni.  🤬  🤦 🤔wirek:
wircia, ale to nie chodzi o 'bunt', bo takowych to ja mialam na peczki. Ja powaznie mysle o takiej 'wyprowadzce.' Wprawdzie to za rok, ale wole juz teraz sie rozejrzec.
Krupnik przed chwilą zaszła taka sytuacja, że moim marzeniem to również znalezienie się jak najdalej od rodziców.  😵 Mama czytała moją rozmowę z kolegą, było tam kilka wulgaryzmów i jest strasznie zła. A poza tym zamawia paczkę z Chin i ta przesyłka poddana została kontroli i potrzebuje dowodu wpłaty, którego nie ma i pretensje kierowane są do mnie. Nienawidze jej. Nienawidze strasznie.
wicia, nie mow 'nienawidze', bo te chwilowe zlosci zawsze przechodza. Ja nie jestem jakos szczegolnie wsciekla na moich rodzicow, choc troche jestem zla, bez sensu jest targanie nerwow.

btw. wie ktos moze jak to jest w gimn. z laureatami konkursow przedmiotowych? Na jakiej zasadzie zostaje sie laureatem?
U mnie się zostawało laureatem jak dotarło się do finału.
A ile jest etapow? Jakie to sa?
wicia, nie mow 'nienawidze', bo te chwilowe zlosci zawsze przechodza. Ja nie jestem jakos szczegolnie wsciekla na moich rodzicow, choc troche jestem zla, bez sensu jest targanie nerwow.

btw. wie ktos moze jak to jest w gimn. z laureatami konkursow przedmiotowych? Na jakiej zasadzie zostaje sie laureatem?

To trwa chyba za długo  😲 Codzienne pretensje...

Etapy 3 chyba-szkolny,rejonowy,wojewódzki? ale ja nie wiem,czy o to chodzi
Krupnik, powinno być tak: szkolny, powiatowy, wojewódzki, ogólnopolski, międzynarodowy. że czasem są międzyszkolne, gminne albo jakieś tam okręgowe, to już drobnica straszna.

chcecie mojego marsjańskiego kwejka z głównej?  😎
Facella dawaj😉
Dziemki dziewczyny.

Facella, poka!

wicia, to chodz ze mna do Wawki! [ktory Ty rocznik?]
[url=http://kwejk.pl/obrazek/301944/marsi,w,polsce!.html]http://kwejk.pl/obrazek/301944/marsi,w,polsce!.html[/url]

czuję się takim vipem, że ja nie mogę. a jak był w poczekalni, to zarobił 300 share  😜

edit: zepsułam linka
edit2: a to wszystko za sprawą niemiłka! z jej fb się dowiedziałam, że Marsi będą w Łodzi  😁
niemiłku  🙇 🙇
A fuuuuuuj.
Moj mial tylko 42 szary i utknal w poczekalni. Ale to dawno temu bylo. 😀
Krupnik, sposób na główną jest prosty: albo Marsi, albo sam Jared, albo Depp, albo szpilki, albo SpongeBob  😁
pokaż!
Dziemki dziewczyny.

Facella, poka!

wicia, to chodz ze mna do Wawki! [ktory Ty rocznik?]

za daleko mi do Wawy... ja raczej bym na dolnyslask sie kierowała.

oo Facella widziałam go! Wczoraj z Alabamką o Marsach gadałam. I w ogóle to teraz w sierpniu ich mam na wyciągnięcie ręki(są w moim drugim rodzinnym miescie) a do Polski wracam.  😤 

Uciekam z domu  😵 na chwilę, idę na spacer nie informując nikogo 🏇  🤬

Sorki, ze tak w linku, ale inaczej moj komp odmawia posluszenstwa. 🙄
Krupnik, dobre  🤣

uuu wicia a gdzie konkretnie?
jak ja lubię słuchać mężczyzn oglądających mecz piłki nożnej.  no coś cudownego 😁
a jeszcze lepiej jest, kiedy ci osobnicy grają w piłkę na PS3 i wtedy najdziksze instynkty z nich wychodzą. a tacy inteligentni na co dzień, kulturalni 😎.
Też chcę zrobić kwejka! W jakim programie robicie? 👀
W paincie.  😁
w GIMPie
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się