Forum towarzyskie »

Kącik Małolata...:D

Chciałabym tak ładnie podziękować dla Averis [chociaż nie wiem czy to tu przeczyta] za podrzucenie mi tego linka z Elisabeth. Kurcze, fajnie jest fazować się czymś, czego jest szansa wystawienia w Polsce [Wampiry nie wrócą  😕]. Chociaż w sumie nawet nie wiem gdzie mieliby to wystawić, a już na pewno nie 'na dniach' no ale.  😁
Ach, lubię te klimaty.

A ten, W KOŃCU znalazłam piosenkę, którą mi się udało zaśpiewać tak... lekko na samym początku. Znaczy wiem, że na bank nie było pięknie i czysto, ale strasznie fajnie mi się to śpiewa. Większość piosenek, które mi się podobają muszę katooooować. Szczególnie, że bardzo często to nawet nie mieści się w mojej skali [patrz Upiór]. No ale... tada!

To jest pięęęękne.
Krupnik, polską wersję tej piosenki śpiewała Małgorzata Stankiewicz na castingu do x-factor.
Wiem, tzn. jutub mi to wypluł. Słuchałam polskiej wersji, ale musicalowej. Jakoś nie mam ochoty słuchania entego już wykonania pozamjuzikalowego. To piosenka kociakowa i niech taką pozostanie, kot ją śpiewa i koniec. Może jak będe miała szybszego neta to sobie puszczę, chociaż ja z góry nie pałam zbytnią chęcią do tych wszystkich mamtalentów czy iksafaktorów.
Małolaty, rozważam zakup glanów. co myślicie o takim pomyśle?

💘
albo:
drugie są oślizgłe -  więc wspaniałe 😍

ale ja już wiem, że nigdy nie zdradzę moich martensów na cienkiej podeszwie z glanami. nie masz nic nad martensa 😎
madmaddie hmm nie lubię glanów, z miłości do Martensów  😁 ale głosuję na numer 2 :]
zielone bardziej mi się podobają  😎 tylko że są dostępne w rockmetal, a ja bym chciała sobie przymierzyć  👀 w sklepach stacjonarnych nie ma takich fajnych
mad, mi się kiedyś przyśniły dokładnie takie glany, ale żółto-czarne i prawie do kolan  😍
Ja miałam 3 z dodatkiem- nie ma koleżanka ma od pół roku, podobnie dodatki do 2... Został mi jeden z...4? Mniej więcej wiem gdzie są prócz 1  👀

Skąd ja znam tą bezinteresowną pomoc 😉

madmaddie, Te drugie są lepsze  😉  Choć ja nigdy glanów na nodze nie miałam, jak ankers martensy forever  💘
Arroch, a jakie masz? 😍

ja moje uwielbiam 😎

Nie lubię 'przypalanych'/'wycieranych' glanów. No jak ładne jak nieładne.  Ale jak już to mniejszym złem są te zielone.

Miałam kiedyś piękne, cudne, żółte Martensy. Niestety zmuszona byłam sprzedać, bo w ogóle nie pasowały do moich stóp. Myślałam, że mi zabiją stopy, w ogóle jakieś za szerokie były.  😕
Arroch, a jakie masz? 😍

takie same ja ty  😁 Pisałam to już kiedyś, są w avatarze nawet 8)
Tu je dobrze widać:

ahuuuu będą moje jak trafię szóstkę w totka:
kurczę, taki zakup to nietrwały jest. bo czarny kolor się ściera i zostają zielone/żółte/etc.

już lepiej kupić czarne i potem potraktować je farbą do skór w kolorze wedle uznania.
Nie wiem jak można coś tak wielkiego na nodze nosić. Trampy i adidasy rulez.

krwiaki na nogach po koncertach też, nie?  😁
mad zielone, zielone! 😅
Ech, nienawidzę dzisiejszego dnia. :/ Ostatnie zachowanie trenerki wobec mnie, wywróciło mi świat jeździecki do góry nogami. Nie o takim trenerze marzyłam. 🙁 Mogę tłumaczyć na PW, jak ktoś chce. Poza tym, kiedy westchnęłam, tata wydarł się na mnie, że mam nie sapać. Ja (jak to ja) odbiłam piłeczkę i oczywiście wszystko poszło na mnie i kłótnia w domu. A ja przecież tylko westchnęłam! 😵 Oby tylko jutro mi się udało.
mils, tez tak mam z ojcem, o wszystko się czepia a czasem sam prowokuje, już mi witki opadają czasami 😵 Ślij PW co z tą trenerką
Frania mówiłam ci, nie lubię pogo. 😁 A i tak zresztą wolę mieć siniaki niż się w takich buciorach męczyć.
EEE małolaty 🙂
nie ma ktoś z was do oddania (sprzedania za grosze) lalek barbi, akcesoriów, ciuszków itd itd
gdzieś może pochowane w kartonach, nieprzydatne?
jak tak to chętnie przyjmę dla mojej Julki 🙂
oczywiście opłacę przesyłkę

szczegóły pw

Nie wiesz co dobre 😉

Ja ci radzę do koncetu Pidżamy polubić bo jak nie to... 🤬  😀iabeł:
ktoś się wybiera?  👀
No ciekawe co mi zrobisz. 😁 Spoko, pójdę z tobą w to pogo, w 'okolicznościach' łagodzących czemu nie. 😀
jeeeeest! umiem na fortepianie temat z serialu "Polskie drogi". niby proste, ale dobrze to oddać...
piękna muzyka 😍. chwyta za serce, nie?

mils ja bym chciała wiedzieć  :kwiatek: nie zadręczaj się tak  😉  :kwiatek:
cierpienie zapytam mamy i dam znać jutro  :kwiatek:

kiedyś byłam w najkach na pogo.  😲 ale trafiło się takie delikatniuchne, że było tylko podbite oko i rozwalona warga.  😁

w ogóle to dylemat z sierpniem mam, miałam wyjechać z koniem do szklar górnych, do pana Poręby na treningi na 2 tyg, ale okazało się, że do mojej stajni jakiś trener fajny przybył i już nie wiem nic...
wicia ja mam zamiar iść w moich najkach. 😁

Znowu oglądam Plotkarę. 😜

converse  😍

jeeeeest! umiem na fortepianie temat z serialu "Polskie drogi". niby proste, ale dobrze to oddać...
piękna muzyka 😍. chwyta za serce, nie?

Ja to potrafię grać, ale gram na pianinie bo fortepian się nie zmieścił  😁
śliczne to jest, albo preludia Chopina, jezdyś  🍴
wicia ee tam trampki są najlepsze 😎

ja chcę koniecznie czarne conversy  😀 ale mi oczywiście mama nie chce kupić bo mówi, że nie bedzie kupowała teraz trampek  🤬

to co z tym koncertem? nikt się nie pisze?  🙁
czemu ja taka głupia byłam i poszłam na skrzypce, a nie na fortepian 🙁.

Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się