Forum towarzyskie »

Kącik Małolata...:D

Możemy zebrać voltopirową grupę na podchody, fajnie by było  😁
przybyły wieści takie, że wcale nie jest tak bardzo strasznie, jakby się mogło wydawać, że jest. i teraz się boję, że zapeszę x-;
z góry mówię, jakby ktoś chciał koniecznie wiedzieć co się dzieje, to pw, ale od razu ostrzegam: mogę nie wszystkim odpowiedzieć...

Też poproszę jeśli można. :kwiatek: :kwiatek:
Boże, ale stosunki w tej mojej rodzinie się psują. I to przez jedną osobę, paranoja. 🤔wirek:
Facella ja też poproszę. 🙂
Wróciłam do domu, niestety :<

xxflygirlxx ależ ja się stęskniłam za moim futrem!

ale przynajmniej będzie z czego mięśnie przetapiać za rok  😜

💃

Facella do mnie też wal hun :*

Jestem głupia jestem głupia Jestem głupia jestem głupia Jestem głupia jestem głupia Jestem głupia jestem głupia
umieram bez własnego komputera na prawdę  😵 zafundowałam sobie odwyk  😂

Łączę się w bulu i nadzieji, spaliłam ładowarkę 🙁
niemiłek, przeglądam sobie Twojego tumblra (wtf tak w ogóle... pierwsze słyszę) i stwierdzam... że chyba masz coś nie tak na punkcie Jareda Leto. mam rację? 😎.
powiesz mi co to Echelon, czy mam góglać? 🙁
Boga nie ma. A tym bardziej tego miłosiernego... 😕
pogoda. 😤

i tak jadę do koniny.
U mnie spoko pogoda. Mogłoby być cieplej, ale przynajmniej sucho.  😀iabeł:
mitery, co się dzieje?
Krupnik, poszło PW.
Kto idzie ze mną grać w literaki na kurniku? 😁
[quote author=niemiłek link=topic=30353.msg1081102#msg1081102 date=1311535299]
ale przynajmniej będzie z czego mięśnie przetapiać za rok  😜

💃

[/quote]

No o ile będzie mógł chodzić, ale Pan z Torpola tak zachwalał swoje produkty, a nasza Wet. hydroterapię, że chyba stępem się jeszcze kiedyś przejedziemy :]
Arroch, stępem? Zanim się obejrzysz będziesz na nim zapitalać galopem po łąkach- mówię ci, tak będzie 😎 I zasypiesz kącik takimi fotami z galopad że wszyscy ci będą zazdrościć 😁
niemiłek, przeglądam sobie Twojego tumblra (wtf tak w ogóle... pierwsze słyszę) i stwierdzam... że chyba masz coś nie tak na punkcie Jareda Leto. mam rację? 😎.
powiesz mi co to Echelon, czy mam góglać? 🙁

Napewno nie jego [tyle ile wiązek leci z moich ust na niego... :P] tylko przeglądałam na tumblrze jeden blog i jego zakładkę więc pierwsze 10 stron to pewnie tylko Dziad, później już nie. Ale od razu mówię że mój tumblr miał być TYLKO o Marsach a [niestety] zdjęć Jareda w tej tematyce jest najwięcej. Ale tak, mam coś nie tak na punkcie Marsa, całego a nie tylko cząstki 😉

A co do Echelonu to raczej mało wyguglasz. Jesteśmy grupą fanów [choć bardziej adekwatne byłoby słowo rodzina] którą połączyli 30 Seconds To Mars. Możemy na sobie polegać, rozumiemy się, spotykamy, robimy proma, jeździmy na koncerty i jest nam dobrze razem. To takie najbanalniejsze wyjaśnienie. Jak bd miała dostęp do kompa to wyjaśnię lepiej.

To był szczęśliwy post. Pisząc go dowiedziałam się że Marsi wracają do Polski <3
Arroch, stępem? Zanim się obejrzysz będziesz na nim zapitalać galopem po łąkach- mówię ci, tak będzie 😎 I zasypiesz kącik takimi fotami z galopad że wszyscy ci będą zazdrościć 😁

dzięki, że w nas wierzysz :kwiatek:
Pobyt konia na klinikach otwiera oczy na pewne sprawy, ale to dobrze, mam nadzieję, że będę bardziej świadomym właścicielem teraz i nie strzelę jakiejś głupoty Badziowi już więcej :]
Arroch, gdybym miała do was bliżej to bym wpadła w odwiedziny ale z wawy to kawałek (bo stoicie w klinice w Lbl, prawda? 👀 ). Nie chcesz się przenieść do Warszawy? Do kliniki na SGGW miałabym od września blisko bo będę tam studiować 😁

edit: Arroch, mogę prosić o PW z hasłem na twojego photobloga? :kwiatek:
Misskiedis eee tam kawałek :P wpadaj na weekend 8) Do końca września to my już zdążymy się z Lubelskiej kliniki wyprowadzić  😁
Żeby to było takie proste wpaść na weekend 🤣 Po pierwsze 6.08 wyjeżdżam na obóz a po drugie myślę że rodzice mogliby mieć pewne obiekcje 🙄
Misskiedis w środku tygodnia też może być  😁 pw poszło 🙂
Haha, niestety rodzice zapewne byliby nieugięci czy to weekend czy w tygodniu. Bo jak to tak, ich dziecko do obcych i to taki kawał od domu? 🙄
Haha, niestety rodzice zapewne byliby nieugięci czy to weekend czy w tygodniu. Bo jak to tak, ich dziecko do obcych i to taki kawał od domu? 🙄

uuuu 🙁 moi pod tym względem bardzo tolerancyjni są, w takim razie jak będę kiedyś odwiedzać rodzinkę w Wawie to dam Ci znać 😀
Super, zrobi się spotkanko r-v 😀
W końcu po wielu nieudanych próbach udało mi się włączyć voltę ( problemy z netem ) 
Jestem bardzo z tego zadowolona  😎
Ja już jakiś czas temu gościłam przed chwilę w tym kąciku, potem mnie wyciszyli.  🤬 i oto znów jestem!  :kwiatek: 😀
wicia, co zrobiłaś, że Cię wyciszyli?
Edytowała całkowicie post  😀iabeł:
dokładnie  😀iabeł:
Napisałam post pod postem i chciałam  być grzeczną uzytkowniczką,więc to z drugiego postu wkleiłam do 1. Dzięki temu tylko dwa dni były  😁
Wreszcie! Po tylu latach udręki w końcu nowy komputer.  😍 Jest świetny. Teraz muszę pomyśleć od kogo wykombinować the sims 2/3 😀
ja mam 2 , gdzie mieszkasz?😀 Poluję na trójkę, ale wolę dokupić coś dla konia  😅
Ja miałam 3 z dodatkiem- nie ma koleżanka ma od pół roku, podobnie dodatki do 2... Został mi jeden z...4? Mniej więcej wiem gdzie są prócz 1  👀
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się