Forum towarzyskie »

Kącik Małolata...:D

Miss, zmieniłaś avatar i pierwsze co pomyślałam jak zobaczyłam Twój wpis: ''ee, kto to?'' 😂

Arroch, ja proszę ładnie o zdjęcia Badzioszka... nogi 😁 Tej mojej nogi ofkors.  😎

edit:edit: Amy Winehouse nie żyje!  🤔

... i zaraz zostanie okrzyknięta entą królową muzyki, zostanie ikoną tatuażolubów i patronką nierozumianych ćpunów. Oczywiścię również niedługo okaże się, ze połowa naszych znajomych to jej odwieczni wierni fani.  🙄
Krupnik. okej, jeszcze go nie dostałam, ale upomnę się jak nasza Wet. będzie dyżurować :]

edit:[quote author=Facella link=topic=30353.msg1080157#msg1080157 date=1311442790]
edit: Amy Winehouse nie żyje!  🤔

... i zaraz zostanie okrzyknięta entą królową muzyki, zostanie ikoną tatuażolubów i patronką nierozumianych ćpunów. Oczywiścię również niedługo okaże się, ze połowa naszych znajomych to jej odwieczni wierni fani.  🙄
[/quote]

To nie akurat najbardziej wkurzało po śmierci MJ, wszyscy raptem wielcy fani, bo przecież nie da się ocenić kto jest większym fanem, ten kto go słuchał za życia czy już po śmierci  🙄
Amy słuchałam czasem, miałam kilka ulubionych kawałków i jak trafiłam na jej teledysk na MTV to czekałam do końca, nie uwielbiałam jej jakoś maniakalnie, ale była miłą odmianą dla hard rock'a którego słucham na co dzień; ale moja siostra cioteczna jak się dowiedziała, że Amy nie żyje to tak płakała, że aż spazmów dostała...
Przykro, że tacy ludzie tak giną, a to przyćpają, zapiją, rak, albo wypadek  🙄 mało kto z takich ikon nazwijmy to dożywa starości, a szkoda...  🙁
racja, Krupnik, racja. a dziewczyna na to nie zasłużyła, robiła naprawdę dobrą muzykę.
http://www.pudelek.pl/artykul/33912/z_ostatniej_chwili_amy_winehouse_nie_zyje/ Już jest!
Ohohoh, wyjatkowo lekko się to rozgrywa.

"Dziwnym zrządzeniem losu tylu wybitnych muzyków odeszło w tym samym wieku: Jimi Hendrix, Jim Morrison, Janis Joplin, Kurt Cobain..."
Została JEDYNIE postawiona obok 'wybitnych muzyków'.

Ach te media...  🙄
Czekamy na inne portale!  😀iabeł:
Małolaty szykujcie się na kolejną dawkę zdjęć z obozu. 🏇

(tu byłam na niego ostro zła, bo przed 10 minutami leżałam na ziemi razem z nim)
a Seal właśnie śpiewa w Białymstoku. kufa! 🙁
ChingisChan no 58-9 kilo żywej wagi, przy moim wzroście... masakra.  🙄 A jeżdżę w Kobra Parku pod Warszawą.
Facella nie mam pojęcia, to sp, ale nie wiem po jakich rodzicach
A ja dziś byłam w Zoo Safari w Borysewie i szału nie ma. Jest tam sporo szetlandów (ok. 20 ) 🙂 I nagrałam jak kozły biją si rogami 😁 I zakochałam się w białym lwie 😍 Zaraz wrzucę zdjęcia na komputer to kilka wstawię jak chcecie 🙂
A propos zoo - czy tylko ja nigdy nie mogę patrzeć na tamtejsze konie? A dokładniej na ich kopyta... 😵
no właśnie, dlaczego nikt nic z tym nie robi? w zoo w Białymstoku konikom polskim kopyta się zawijały 😵.
Kiedy ja byłam w zoo w canpolu. Dzieci były "oprowadzane" (tak naprawdę człowiek kontrolował je z odległości ok 3m) na kucykach w "karuzeli" i bez kasków. 😵 Ciekawe co gdyby takie dziecko rąbnęło głową w metalowy pręt karuzeli lub gdyby kucyki się popłoszyły 🤔.
ankers, oo czyżbys gosciła w naszym cudnym i śmierdzącym zoo?  😂 Właśnie o tym zoo mówiłam. Ehh. 😵
Tam właśnie też miały przerośnięte kopyta :/ Osły też :/ Na dodatek trawę całą wyjadły, chyba chodzą głodne. Ogólnie przez to mam bardzo mieszane uczucia co do zoo... Są przejażdżki na jednym taranciku, który chyba od godziny 9 do 19 (godziny otwarcia tego zoo) stoi w jednym miejscu, z niezbyt dopasowanym siodłem chyba najtańszej firmy... Żal mi tych zwierząt.
przecież tam powinni pracować ludzie z dużą wiedzą na temat zwierząt. no nie wierzę, że nikt nie wie, że do konia musi przyjeżdżać kowal, nawet dzieci w przedszkolu to wiedzą. konie nie maja naturalnych warunków, łażą po małym, piaszczystym wybiegu i jak mają sobie ścierać kopyta 🤔wirek:.
i miś z tamtego zoo... obrzucany kamieniami. ludzie to uje 🙁.
zoo jest kijowe, cyrki ze zwierzętami tak samo.
ankers niektóre zoo są bardzo fajne i zadbane. 😉 niektóre...
Miss, zmieniłaś avatar i pierwsze co pomyślałam jak zobaczyłam Twój wpis: ''ee, kto to?'' 😂

Mam tak samo ze swoim avkiem, jeszcze się nie przyzwyczaiłam i jak przeglądam wątek to tak patrze "kto to? Aaaa, to jaaa..." 😂

Jutro zgram zdjęcia z wyjazdu (dziś mi się nie chce 😁 ). Mam prawie same zdjęcia łabędzi w tym takich słodkich malutkich puchatych pisklaków 😍

A'propos kopyt u koni w zoo, w środę idę do zoo w Wawie to sprawdzę 😎 Gdzieś miałam stare zdjęcie. No i stały na wybiegu bez trawy i wcinały suche liście :/

osiołek

kucyk
ankers, ...kamieniami? Pierwsze słyszę. Chociaż bardzo możliwe, dawno tam nie byłam już, nie mogę na to patrzeć.
Pamiętam kiedyś mi mama opowiadała, ze był tam też lew. Jednak po tym jak pożarł małą dziewczynkę usunęli go. Mianowicie dzieciak wsadził łapkę do klatki... no cóż, dała łapkę, wziął całą. Wciągnął między prętami [bo ta mała miała raptem kilka lat] i mieli niezłe widowicho.  🏇 Kurde, tylko małej żal. Bo to była ewidentna głupota rodziców... Chociaż w sumie zoo też, bo tam jakoś słabo odgrodzone było.

Miss, nooo, takie kopytka to ja rozumiem!
byłam tam jakieś 6 lat temu. przy klatce leżały jakieś kamyczki, gawiedź robiła sobie z nich uciechę. nikt nie reagował :/.
za to przy zoo był fajny plac zabaw 😎.
Ja pierwszy raz w życiu w zoo byłam, więc jakoś tam tymi zwierzętami zachwycona (w sensie zwykłego widzenia ich) jestem. Ale idei zoo nie popieram. Zwierzęta tam się męczą po to, żeby jakiś człowieczek sobie mógł popatrzyć na egzotyczne gatunki. Jestem bardzo ciekawa ile razy dziennie karmią je i jaką wiedzę o nich posiadają...
savoir Kadr fajne imię 😀
Facella no co ty, nie żyje? 🤔 Masakra.
ankers nie wszystkie zoo takie są, zwłaszcza zagraniczne są super 🙂
Krupnik. nie lubię dzieci. 😁

Chyba zaraz pójdę spać. Ledwo żyję.
Frania uwielbiam cię, co ja bym dzisiaj bez ciebie zrobiła to nie wiem.
ankers, plac jest kapitaaaaalny. Wtedy już było takie coś, ze taka niby hustawka, ze się siadało i jechaaaało w dół? Nie wiem czy dobrze wytłumaczyłam.  😂

mitery, ja jestem za zoo, pod warunkiem utrzymania tych zwierząt w należytym stanie i warunkach. Powinny to odwiedzać jakieś kontrole...
ankers, bo przy zoo są zawsze fajne place zabaw, my z koleżankami w zeszłym roku się bawiłyśmy. W wawie jest takie cóś, nie wiem jak to się nazywa, że jest pociągnięta pod skosem taka metalowa linka a na niej wisi takie coś jak orczyk narciarski i wchodzi się na podwyższenie i na tym orczyku zjeżdża, duże dziewczyny a jaką ucieche z tego miałyśmy 😂 😂
było! własnie dlatego był odjechany 😎.
flygirl, w zoo najczęściej chyba koniowate są najczęściej zaniedbywane. Najgorsze są te kopyta i ten brak świeżej trawy

Krupnik, w pełni się z Tobą zgadzam 😉 Chociaż jak dla mnie powinni sprowadzać co najmniej po 2 zwierzaki tego samego gatunku bo niektóre są same i podejrzewam że to fajne nie jest :/
nie chce mi się was czytać teraz, szczerze mówiąc. się wypowiem tylko co do Amy, szkoda mi głosu. czasem jej sobie posłuchałam i jakoś tak... no szkoda i tyle.

jakoś niefajnie się czuję, idę spać, dobranoc robaczki!
Kopyta chyba tu widać?

Śliczne kotowate:

(tam z tyłu był też żółty czy tam pomarańczowy tylko nie miałam jak mu zdjęcia zrobić :/ )
I macie jeszcze tyłek pawiana (bo to chyba pawian, tak?  😁 )
Chyba też idę spać. Ledwo widzę na oczy i nie rozumiem połowy z tego co piszecie.
We wtorek odbywam decydującą rozmowę. Proszę o kciuki! :kwiatek:
a ja pozdrawiam wszystkie malolaty, bo uziemilam sie na wieczor bez kompa... i uswiadomilam sobie ze na prawde jestem uzalezniona.. prawie mi sie plakac chcialo gdy wylaczylam sobie internet xD to trzeba byc mna aby podczas porzadkowania kompa, usuwania niepotrzebnych programow, usunac sobie takze sterownik do sieci... brawo. teraz albo zrobi mi to brat albo bede czekac az zrobi to informatyk. jakie szczęście, że jest net w telefonie, choć volta słaba, to da się czytać.
Małolaty,pooglądałam eurosport, rodzice bez walki oddali telewizor, jutro muszę przebrnąć przez imprezę rodzinną, więc błagam o błogosławieństwo  🙇

dobranoc  😉
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się