Forum towarzyskie »

Kącik Małolata...:D

Dobra, lecę schłodzić pepsi, trzymajcie kciuki żeby mi już dziś przeszło bo jutro muszę już wyglądać znośnie. Muszę zrobić sobie zdjęcie do świadectwa 😵

horka, biegunki już niet. Tylko męczące mdłości 🤔
Przy rzyganiu jest dobra.😀

Na świadectwie jest zdjęcie? 🤔
Pepsi gazowana jest na zatrucie najlepsza.😉

Popieram. Jedna szklaneczka w zupełności wystarczy. Moja mama ostatnio mnie oświeciła tą nowością. Zawsze na jakiekolwiek problemy z żołądkiem, piłam herbatę, a nie pepsi.
W takim razie jak już się lepiej poczujesz, to uzupełnij zapasy wody w organizmie, żeby ci coś dalej nie wyszło z tego jeszcze gorszego :P
A przy biegunce to się je czekoladę. 😎
A co się robi przy obolałych mięśniach? 😁
Czeka aż ból przejdzie. 😎
ChCh, leży i się obija xD Nie no trzeba rozruszać trochę, ale nie za mocno, żeby sobie czegoś nie uszkodzić :P
xxflygirlxx eh miałam nadzieje że mi coś poradzisz 😂.
Magia będę miała cały tydzień na obijanie. A rozruszałam się dzisiaj na terenie. Kurcze właściwie nie ma się co dziwić że mnie mięśnie bolą bo to moje pierwsze jazdy od... hmm... dnia nauczyciela.
Wybacz. 🙁
Moja specjalizacja to problemy żołądkowe.
dr. flygirl Specjalista Od Chorób Żołądkowych (SOCŻ)  🏇
Lubie to. Zaraz to sobie do podpisu dodam, żeby wszyscy wiedzieli. 😁
"dr hab n med" jeszcze lepiej 😉
xxflygirlxx będziesz konkurować z moimi rodzicami 😂.
Wiecie co? Stajenne koty są straszne! Rano przed terenem wchodzę do łazienki a tam taki mały zdechły krecik! 😕
Na razie dr wystarczy. trochę się podszkolę i będę habilitowanym. 😎
albo rehabilitowanym 😂
Hahaha też dobrze 😀  😅
Lepiej jednak nie rehabilitowanym ;P
Kurcze a kim są moi rodzice 🤔. Doktorat robi ten "stopień" w górę? 🤔
Doktorat to jest na doktora raczej. A żeby być habilitowanym to musisz robić badania, opisać je a potem się z tego obronić.
No to, to już wyższa szkoła. Łatwo nie jest.
Ale doktor to nie tylko lekarz, doktor to stopień naukowy, więc nie wiem skąd to badania 😎
Habilitacja prowadzi do stopnia doktora habilitowanego i stanowi etap na drodze do uzyskania stanowiska np. profesora na uczelni  😉
No, a potem jest profesor, profesor nadzwyczajny i najwyższym stopniem jest profesor zwyczajny. Kiedyś takim będę. 😎
Z pieczątki mojego taty pamiętam "dr. med. ****** ************ <i coś tam blablabla>"
ja w ogóle się nie orientuję w tych wszystkich tytułach  👀
nopebow, ja też, więc nie przejmuj się. Jak zacznie mi być to potrzebne to może ogarnę, a teraz to nie mam potrzeby ^^
To nie takie skomplikowane wbrew pozorom. 😉

Chyba czas się ubrać. 🤬
Ale właściwie moi leczą i uczą studentów. Jutro jak złapię tatę to się podpytam.
xxflygirlxx, chyba tak ;D ale pewnie też jeszcze bym tego nie zrobiła, gdyby nie wyciągnięto mnie do kościoła z palmą  👀
Ja za 15 minut jadę na urodziny to wypadałoby przyjść w czymś normalnym, a nie w piżamie. 😁
Mój koń zrobił sobie wielką i piękną ranę pod gipsem  😵
Na dniach wyprowadzamy się do kliniki  🙂
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się