Forum towarzyskie »

Kącik Małolata...:D

cavaletti, wiem. Wszyscy mi współczują.  😉 Pewnie się spotkałyśmy kiedyś na korytarzu, ja teraz zazwyczaj na przerwach transportuję z sali do sali moją przyjaciółkę o kulach.
Z konturówek w zeszłym roku miałam zawsze 5, a nie uczyłam się na ani jedną.  😎
9,5h do pełnoletności...  😵
a my dzisiaj mieliśmy 4 lekcje- potem pomagaliśmy w przygotowaniach do 65lecia (bal absolwentów itd.), po niecałej godzinie poszłam do domu  😀
breakawayy, starucho, tylko nie imprezuj za mocno! 😀 :kwiatek:
breakawayy starucho!  😀 Wszystkiego naj  :kwiatek:
Pisaliśmy dzisiaj ten spr. z matmy i chyba poległam. 😵
Dziękuję  :kwiatek:
Spokojnie, już imprezowałam raz porządnie  😁. Robiłam na początku września urodziny, razem z przyjaciółką 😉. Nie mogłam siąść na tyłku dłuższy czas, baty dostałam niezłe  😁
Jutro powtórka z rozrywki, ale tym razem rundka po barach - w każdym barze przynajmniej jedno piwo. No i mamy zamiar zahaczyć o karaoke, więc zapowiada się ciekawy wieczór - babski wieczór ^^.

Aaaa dzisiaj z okazji urodzin ominęła mnie niezapowiedziana kartkówka z biologii! Miny mojej klasy na wieść o NIEZAPOWIEDZIANEJ kartkówce - bezcenne  😁. 1 kartkówka z biologii, wesoło  😎. Zaskoczenie września, zdecydowanie  😁
brak, sto lat ! sto lat ! szczęścia, wszystkiego czego sobie zażyczysz ! dobrych ocen w szkole  😁 Najlepszego !  😀

A ja jutro siedze i zakuwam, bo w niedziele jadę bratu kibicować na zawodach  😜 😅
Atutowa   :kwiatek: ale na szczęście jeszcze 6,5h cieszę się niepełnoletnością  😂
...jak dokładnie obliczone  😁
Pewnie ;d
Teraz zostało ok. 4,5 ale to leci...  🤔
Aaa i muszę się pochwalić: wróciłam z 1 jazdy samochodem - żyję i ponad to stwierdzam, że było fajnie  😅
Jutro będzie ciekawie, bo mam na 8 rano  😂
cavaletti, urodziny nie są moje, a Break, ale za to mogę Ci wysłać kawałek mojego ciasta:

biszkopt z malinami 😉
Mój tort niestety cały poszedł, został tylko kawałek dla Vany ;d
Ha-ha  😁  😎

Jutro zjem  😅
I złożę życzenia, i zobaczę stajnię u brakawayy i w ogóle wszystko  😉
Hihi jutro dzień pełen atrakcji, nie ma co ;p. A ja dalej odliczam i co raz szybciej mi to leci... a fe ;p
wszystkiego najlepszego  😅 😅

ale pysznie wygląda to ciacho 🙂 🏇
Sto lat, sto lat,
Niech żyje, żyje nam.
Sto lat, sto lat,
Niech żyje, żyje nam,
Jeszcze raz, jeszcze raz, niech żyje, żyje nam,
Niech żyje nam!
Nieeeech żyyyyjeeeeeee naaaaaaam!
A kto?!
breakawayy
!
No nie mogłam się oprzeć  🙄
[...]A kto zdrowia nie wypije niech pod stołem zaśnie[...]  🤣
padam na mordkę, więc życzenia złożę dzisiaj (a tak chciałam do północy dotrwać!)
Droga Breakawayy, życzę Ci dużo zdrowia (bo to najważniejsze), żeby jazda konna sprawiała Ci ogromną przyjemność 🏇 oraz sukcesów i to nie tylko końskich  :kwiatek:

fin, wiem, wiem. jakoś tak... Myślałam o jednym, pisałam o drugim  😉 Smaku mi narobiłaś tym ciachem! Idę podbijać czeluście lodówki!
bumbum ślicznie dziękuję  :kwiatek:
Alabamka dziękuję bardzo! słyszałam to dzisiaj od klasy, nienawidzę jak wszyscy się na mnie gapią i śpiewają, więc takie wirtualne jest dużo lepsze ;d
cavaletti Tobie też bardzo dziękuję 😉 na szczęście jazda zaczęła w końcu sprawiać przyjemność  🏇

Wiecie co będzie najlepszym prezentem? Tak jak powiedziałam przed chwilą mamie przez telefon - po prostu wypijcie kielicha za mnie przy najbliższej okazji  😁 i niech Wam to na zdrowie wyjdzie!  💃
Ludzie, potrzebuję na teraz jakiegoś straaasznego horroru - co polecacie?
Dużo oglądałam już - Silent Hill, sierociniec, oko też było, ostatnio Krzyk i paranormal activity.
Potrzebuję czegoś po czym dzisiaj nie zasne  😀
Polecam Lustra, ja się bałam w lustro spojrzeć ;p
jesteś hardcorem  👀 ja po paranormalu nie spałam przez tydzień.
potem obejrzałam go jeszcze ze 2 razy i mi przeszło.

a kumpele mnie namawiają, abym poszła na 2 z nimi do kina  😵 🙄
paranormal activity mi sie podobało, bo fajne teksty miał ten chłopak, tylko szkoda troche,że tego demona nie było widać  😁 ja jak skombinuje ekipe to pojde na dwójkę ;D tylko trzeba jakiś fajnych kolegów namówić  🤣
Nic nie przebije Ringa  😁
a ja muszę się przyznać, że 'Ringa' [ 😂 ] nie oglądałam. Jakoś.. no nie ciągnie mnie do tego  🤔wirek: A teraz ładują mi się Lustra, dzięki breakwayy  😉
Ring jest dobry, po nim zawsze sie boję, że mi telefon zadzwoni.  😂
Ring jest śmieszny ale raczej nie straszny 😉

i wiecie co? Nic wczoraj nie zrobiłam z tych lekcji które mialam zadane i... wyszłam bez 1!  😅
Ring jest śmieszny ale raczej nie straszny 😉

A ja w życiu tego nie oglądałam  😁 trzeba będzie nadrobić ;d

Atutowa i jak, ujdzie? ;d

Jaa tymczasem idę jeździć samochodem ^^
break, nigdy wiecej !  😁
i się okazało,że ring oglądałam. Do połowy chyba, bo mnie limit złapał  🙄
Atutowa cieszę się, że się podoba  😁
A ja nawet nie wiem o której do domu wróciłam  😁 nie wiem kto mi życzenia składał, dużo dziwnych ludzi do mnie przychodziło ;d Wieczór świetny i sama się sobie dziwię, że żyję i to w tak dobrym stanie! Myślałam, że będę no... zwracać na kolorowo, dalej niż widzę  😁
Pisał ktoś kiedyś bajkę? 🤔
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się