cavaletti, wiem. Wszyscy mi współczują. 😉 Pewnie się spotkałyśmy kiedyś na korytarzu, ja teraz zazwyczaj na przerwach transportuję z sali do sali moją przyjaciółkę o kulach. Z konturówek w zeszłym roku miałam zawsze 5, a nie uczyłam się na ani jedną. 😎
Dziękuję :kwiatek: Spokojnie, już imprezowałam raz porządnie 😁. Robiłam na początku września urodziny, razem z przyjaciółką 😉. Nie mogłam siąść na tyłku dłuższy czas, baty dostałam niezłe 😁 Jutro powtórka z rozrywki, ale tym razem rundka po barach - w każdym barze przynajmniej jedno piwo. No i mamy zamiar zahaczyć o karaoke, więc zapowiada się ciekawy wieczór - babski wieczór ^^.
Aaaa dzisiaj z okazji urodzin ominęła mnie niezapowiedziana kartkówka z biologii! Miny mojej klasy na wieść o NIEZAPOWIEDZIANEJ kartkówce - bezcenne 😁. 1 kartkówka z biologii, wesoło 😎. Zaskoczenie września, zdecydowanie 😁
Pewnie ;d Teraz zostało ok. 4,5 ale to leci... 🤔 Aaa i muszę się pochwalić: wróciłam z 1 jazdy samochodem - żyję i ponad to stwierdzam, że było fajnie 😅 Jutro będzie ciekawie, bo mam na 8 rano 😂
Sto lat, sto lat, Niech żyje, żyje nam. Sto lat, sto lat, Niech żyje, żyje nam, Jeszcze raz, jeszcze raz, niech żyje, żyje nam, Niech żyje nam! Nieeeech żyyyyjeeeeeee naaaaaaam! A kto?! breakawayy ! No nie mogłam się oprzeć 🙄 [...]A kto zdrowia nie wypije niech pod stołem zaśnie[...] 🤣
padam na mordkę, więc życzenia złożę dzisiaj (a tak chciałam do północy dotrwać!) Droga Breakawayy, życzę Ci dużo zdrowia (bo to najważniejsze), żeby jazda konna sprawiała Ci ogromną przyjemność 🏇 oraz sukcesów i to nie tylko końskich :kwiatek:
fin, wiem, wiem. jakoś tak... Myślałam o jednym, pisałam o drugim 😉 Smaku mi narobiłaś tym ciachem! Idę podbijać czeluście lodówki!
bumbum ślicznie dziękuję :kwiatek: Alabamka dziękuję bardzo! słyszałam to dzisiaj od klasy, nienawidzę jak wszyscy się na mnie gapią i śpiewają, więc takie wirtualne jest dużo lepsze ;d cavaletti Tobie też bardzo dziękuję 😉 na szczęście jazda zaczęła w końcu sprawiać przyjemność 🏇
Wiecie co będzie najlepszym prezentem? Tak jak powiedziałam przed chwilą mamie przez telefon - po prostu wypijcie kielicha za mnie przy najbliższej okazji 😁 i niech Wam to na zdrowie wyjdzie! 💃
Ludzie, potrzebuję na teraz jakiegoś straaasznego horroru - co polecacie? Dużo oglądałam już - Silent Hill, sierociniec, oko też było, ostatnio Krzyk i paranormal activity. Potrzebuję czegoś po czym dzisiaj nie zasne 😀
paranormal activity mi sie podobało, bo fajne teksty miał ten chłopak, tylko szkoda troche,że tego demona nie było widać 😁 ja jak skombinuje ekipe to pojde na dwójkę ;D tylko trzeba jakiś fajnych kolegów namówić 🤣
Atutowa cieszę się, że się podoba 😁 A ja nawet nie wiem o której do domu wróciłam 😁 nie wiem kto mi życzenia składał, dużo dziwnych ludzi do mnie przychodziło ;d Wieczór świetny i sama się sobie dziwię, że żyję i to w tak dobrym stanie! Myślałam, że będę no... zwracać na kolorowo, dalej niż widzę 😁