Ja mam w poniedziałek krtk z WOSu i angielskiego, we wtorek sprawdzian z polskiego (z 1 kl) i w czwartek krtk z chemii. Tyle zapowiedzianych, zobaczymy co los przyniesie 😂. Np z biologii już nie mam, biolchem 😎.
Nawiasem, jutro mnie nikt nie ruszy, bo niosę tort do szkoły 😎. Ludzie, pojutrze kończe 18... 😵
laga dziękuję 😉. Zostało mi jeszcze ok 30 godz do 'dorosłości' xd. Za to w sobotę będzie pierwsze legalne picie, oo tak 😎. A potem na kacu rodzinny torcik 😁
fin aaa zapraszam zapraszam, tylko sama nie wiem gdzie będę 😁 od baru do baru pewnie 😁 chociaż za wiele ich u nas nie ma, więc łatwo będzie znaleźć ;d laga to na co jeszcze czekasz? jak teraz wyjdziesz, to jeszcze zdążysz!
cavaletti poznałam po tym samochodziku. To, co wyczyniają te brudasy z mat-fizu z mojego rocznika to jakaś chora akcja. Na jakim jesteś profilu? Ja chodzę do 2f. Najbardziej mongolska, kujońska klasa w Bydgoszczy, nie identyfikuję się z nimi 😉
Luuudzie ale jestem zmęczona... właśnie wróciłam ze stajni a mam jeszcze tyyyle do napisania na polski i kartk z ang... umrem. Dlaczego już wykorzystałam wszystkie możliwe nieprzygotowania?!
ja miałam dziś spr z matmy. Jutro kart. z historii- jeszcze nic nie umiem
miałabyś też jutro kart. z chemi ale mamy 4 lekcje i potem mamy w czymś pomagać.
Zdenerwowała mnie dziś babka od gegry... Przepytała- dziewczyna dostała 2, nauczycielka stwierdziła że się nie uczymy i będzie nas pytać co lekcje- mamy 2 w tyg. 🤔 To ja będąc w biol-chemie i mając 3x biole w tygodniu mniej się uczę... Nie po te poszła na biol-chem zeby kuć gegre...
fin chyba nie jesteś świadoma co proponujesz... 😀iabeł: Jedyne z czym jakaś dobra dusza mogłaby się pomóc uporać to tekst o charakterze polemicznym (czyli po prostu ustosunkowanie się do tej tezy) na temat: "Współczesnej młodzieży nie interesują sprawy narodowe i publiczne - nastawiona jest ona przede wszystkim na karierę, konsumpcję i rozrywkę" 😵 Ja nie jestem humanem... Poza tym mam do zrobienia 2 tabele i opinie na temat tekstu jakiegoś tam (to musze sama wymęczyć).
Wątpię aby Ci się chciało 😁
xxflygirlxx matma nie jest taka zła! wystarczy zrozumieć 😉
mnie dzisiaj nie było, niby jeden głupi dzień (byłam u ortopedy na kontrole i ściąganie szwów) a tyle do nadrabiania . na szczęscie na jutro tylko polski i po, ale nie chce mi się wymyślać nawet kilku głupich zdań na temat obrazu . (opis) 😵
A ja już załapałam 4 jedyneczki 🤔wirek: Ale usprawiedliwiam się, że tylko jedna za nieuctwo 😀iabeł: Pozostałe 3, to wynik ludzkiej złośliwości 😉 Jutro mam spr. z angielskiego, a w sobotę zawody. Byłam na treningu, więc nie mam siły na naukę słówek. 😵
Zdenerwowała mnie dziś babka od gegry... Przepytała- dziewczyna dostała 2, nauczycielka stwierdziła że się nie uczymy i będzie nas pytać co lekcje- mamy 2 w tyg. 🤔 To ja będąc w biol-chemie i mając 3x biole w tygodniu mniej się uczę... Nie po te poszła na biol-chem zeby kuć gegre...
Mam dokładnie odwrotnie... Jestem w mat-geo, a muszę kuć biologię i chemię 🤣
Vana ja biol-chem zakuwający historię, WOS, PP i inne pierdoły, przez co zwykle nie zostaje mi czasu na to, co najważniejsze 🤔 A o tort się nie martw - zostawię Ci kawałek i zjesz w sobotę albo niedzielę 😉
Dobra, dowiedziałam się wczoraj przed chemią, że dziewczyna z mojej klasy jeździ konno i (chyba) udziela się na re-volcie. Przyznawać się, która to :P Po nicku przecież nie poznam
feno, 1b. Współczuję klasy. Moja wydaje się być spoko (jak na razie). Możliwe jest to, że się kiedykolwiek spotkałyśmy? Niewiele jest w naszej szkole osób, które jeżdżą konno 🏇 i wydaje mi się, że większość znam 😉 Jutro sprawdzianik z angielskiego (słówka + grama) i konturówka z geografii (Australia i Ameryka Południowa). W tym momencie cieszę się, że jestem na tyle chora, że nie muszę chodzić do szkoły... fin, poproszę o wysłanie kawałka tortu kurierem 😀