Forum towarzyskie »

Kącik Małolata...:D

Ja mam w poniedziałek krtk z WOSu i angielskiego, we wtorek sprawdzian z polskiego (z 1 kl) i w czwartek krtk z chemii. Tyle zapowiedzianych, zobaczymy co los przyniesie  😂.
Np z biologii już nie mam, biolchem  😎.

Nawiasem, jutro mnie nikt nie ruszy, bo niosę tort do szkoły  😎. Ludzie, pojutrze kończe 18...  😵
breakawayy ohoho no to ja ci złoże pierwsza życzenia! Stooo Lat!  :kwiatek: Mrał 18 to już można legalnie pić. buhahahaha 😂
laga dziękuję 😉.
Zostało mi jeszcze ok 30 godz do 'dorosłości' xd. Za to w sobotę będzie pierwsze legalne picie, oo tak  😎. A potem na kacu rodzinny torcik  😁
Wbiję do Ciebie na imprezkę, co Ty na to? 😁
breakawayy haha ja też chce na dżampreske  😁 szkoda tylko ze tak daleko bo ja z Elbląga... 🙄
fin aaa zapraszam zapraszam, tylko sama nie wiem gdzie będę  😁 od baru do baru pewnie  😁 chociaż za wiele ich u nas nie ma, więc łatwo będzie znaleźć ;d
laga to na co jeszcze czekasz? jak teraz wyjdziesz, to jeszcze zdążysz!
laga, wsiadaj w nocny bus do Lublina i ja się tu Tobą zajmę, a w sobotę pojedziemy na ten koniec świata do Break 🤣
fin "ja się tu tobą zajme " to brzmi groźnie  😂 eej ja naprawdę chce!  🏇
Ja zapraszam jak najbardziej - miejsca na podłodze dużo, będzie gdzie spać  😁
Łiiii! Wreszcie coś do pogadania - mam 13 😉
I myślałam, że nie ma więcej takich osób ;p
ja nie chce przynudzać, ale dzień po tym jak opisałam sztab kandydata A go promował, sztab kandydata B rozdawał... kanapki z serem/dżemem,

pan od PO: twarz pogodna, mina przyjazna ale groźna 😎
fin "ja się tu tobą zajme " to brzmi groźnie  😂 eej ja naprawdę chce!  🏇

Przyjeżdżaj, serio! Tu, miałam na myśli, że w Lublinie, a nie że zajmnę się Tobą tak: 😀iabeł:
Zapraszam :kwiatek:
cavaletti poznałam po tym samochodziku. To, co wyczyniają te brudasy z mat-fizu z mojego rocznika to jakaś chora akcja. Na jakim jesteś profilu? Ja chodzę do 2f. Najbardziej mongolska, kujońska klasa w Bydgoszczy, nie identyfikuję się z nimi  😉

Luuudzie ale jestem zmęczona... właśnie wróciłam ze stajni a mam jeszcze tyyyle do napisania na polski i kartk z ang...
umrem.
Dlaczego już wykorzystałam wszystkie możliwe nieprzygotowania?!

I niech mnie też ktoś zabierze do siebieee!
Ramires, zapraszam :kwiatek:

Btw. pomóc Ci z czymś na jutro?
A ja jutro piszę spr z matmy, na który nic nie umiem. Super jest.
ja miałam dziś spr z matmy. Jutro kart. z historii- jeszcze nic nie umiem

miałabyś też jutro kart. z chemi ale mamy 4 lekcje i potem mamy w czymś pomagać.

Zdenerwowała mnie dziś babka od gegry... Przepytała- dziewczyna dostała 2, nauczycielka stwierdziła że się nie uczymy i będzie nas pytać co lekcje- mamy 2 w tyg.  🤔 To ja będąc w biol-chemie i mając 3x biole w tygodniu mniej się uczę... Nie po te poszła na biol-chem zeby kuć gegre...
fin chyba nie jesteś świadoma co proponujesz... 😀iabeł:
Jedyne z czym jakaś dobra dusza mogłaby się pomóc uporać to tekst o charakterze polemicznym (czyli po prostu ustosunkowanie się do tej tezy) na temat:
"Współczesnej młodzieży nie interesują sprawy narodowe i publiczne - nastawiona jest ona przede wszystkim na karierę, konsumpcję i rozrywkę"  😵
Ja nie jestem humanem...
Poza tym mam do zrobienia 2 tabele i opinie na temat tekstu jakiegoś tam (to musze sama wymęczyć).

Wątpię aby Ci się chciało 😁

xxflygirlxx matma nie jest taka zła! wystarczy zrozumieć 😉

Ramires i to w tym jest najtrudniejsze
A ja jutro nie mam lekcji!  😅
Ani jedniuśkiej  😁

Co jednocześnie wiąże się z tym, że nie zjem kawałku torta breakawayy  😕
mnie dzisiaj nie było, niby jeden głupi dzień (byłam u ortopedy na kontrole i ściąganie szwów) a tyle do nadrabiania .  na szczęscie na jutro tylko polski i po, ale nie chce mi się wymyślać nawet kilku głupich zdań na temat obrazu . (opis) 😵
A ja już załapałam 4 jedyneczki  🤔wirek: Ale usprawiedliwiam się, że tylko jedna za nieuctwo  😀iabeł: Pozostałe 3, to wynik ludzkiej złośliwości 😉
Jutro mam spr. z angielskiego, a w sobotę zawody. Byłam na treningu, więc nie mam siły na naukę słówek.  😵
Zdenerwowała mnie dziś babka od gegry... Przepytała- dziewczyna dostała 2, nauczycielka stwierdziła że się nie uczymy i będzie nas pytać co lekcje- mamy 2 w tyg.  🤔 To ja będąc w biol-chemie i mając 3x biole w tygodniu mniej się uczę... Nie po te poszła na biol-chem zeby kuć gegre...

Mam dokładnie odwrotnie... Jestem w mat-geo, a muszę kuć biologię i chemię 🤣

Ramires, no to może następnym razem 🙂
Hihi, łaczmy się w bólu. Jestem biolchem i muszę zakuwać historię, WOS, przedsiębiorczość...  😵
Ja mat-fiz zakuwający historię, której w maturalnej klasie będę miała 2. Będę się ciąć  😜
Vana ja biol-chem zakuwający historię, WOS, PP i inne pierdoły, przez co zwykle nie zostaje mi czasu na to, co najważniejsze  🤔
A o tort się nie martw - zostawię Ci kawałek i zjesz w sobotę albo niedzielę  😉
A podobno w humanie mają tych historii 5... Poległabym... Ja mam jedną i jest dla mnie niesamowitą torturą.

Co do tortu - trzymam za słowo, a jaki będzie?  😍
Sama nie wiem  😁 duży i z owocami ;d
Dobra, dowiedziałam się wczoraj przed chemią, że dziewczyna z mojej klasy jeździ konno i (chyba) udziela się na re-volcie. Przyznawać się, która to :P  Po nicku przecież nie poznam
feno, 1b. Współczuję klasy. Moja wydaje się być spoko (jak na razie). Możliwe jest to, że się kiedykolwiek spotkałyśmy? Niewiele jest w naszej szkole osób, które jeżdżą konno  🏇 i wydaje mi się, że większość znam  😉
Jutro sprawdzianik z angielskiego (słówka + grama) i konturówka z geografii (Australia i Ameryka Południowa). W tym momencie cieszę się, że jestem na tyle chora, że nie muszę chodzić do szkoły...
fin, poproszę o wysłanie kawałka tortu kurierem  😀
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się