Haha, ja wolę nawet nie patrzeć, co ja w tym wątku wypisywałam. 😂
Hahahaha, ja też. Tyle zawirowań było w międzyczasie, dalej jest "shitowo", ale cóż... Co ciekawe pracuję w firmie w 100% związanej z końmi, a pamiętam jak uważałam, że to takie niespełnialne marzenie. Jeszcze do tego wyszło przypadkiem i to w... Lublinie. 🤣
Z ciekawości chyba sobie poszukam swoich starych postów, ale to może być srogi cringefest, wiedząc co wtedy miałam w durnym nastoletnim łbie... 😂
E: A więc... no mogłam tego nie robić. Za to sobie uświadomiłam, ze mam jakąś potężną dziurę w pamięci, nie pamietam niektórych wydarzeń, o których pisałam. Tzn. wiem, że miały miejsce, ale nic poza tym 👀
Foty raczej pamietam, szczególnie jeśli sama je robiłam. Ale jaki śpiewający brunet metr osiemdziesiąt wzrostu się za mną uganiał i ja za nim gdzieś na początku liceum - za cholerę do tego nie dojdę 😵 nie przypominam sobie żadnego śpiewającego bez względu na uganianie!
Ej, mnie też tam nie ma, toż to rozbój w biały dzień!
mnie tez nie ma 😕 chyba za późno postanowiłam zostać małolatą 😁 to co? kto zakłada grupe na mess? 👀 ja nie mam większości z Was znajomych, więc chyba nie jestem najlepszą kandydatką
Możecie się dziewczyny dodać do grupy, to będzie potem łatwiej skleić konwersację i ogarnąć kto jest kim. 🙂 SGK - Stara Gwardia Kącika, jest do wyszukania. 🙂 Ja na razie cisnę w pracy i wpadam tu z doskoku, także chwilo nie mam czasu na ogarnianie konwersacji niestety.
O rany, dziewczyny, ja to się tu mało udzielałam, bo na re-volcie pojawiłam się, jak już chyba byłam pelnoletnia, ale przyznam się, że byłam wierną fanką tego kącika 😂 kilka razy chyba nawet coś tu napisałam 😀 ile trzeba mieć wypowiedzi w tym wątku na koncie, żeby dołączyć do grupy? 😂