Forum towarzyskie »

Kącik Małolata...:D

Mnie sie Żeromski nawet podobał, ale niestety nie ma dla mnie profilu.
Na pierwsze Cervantes, jak sie tam nie dostane to sie zalamie. Dla mnie to szkola idealna  😜
Na drugie i trzecie nie mam pojecia, bo nawet nie przyjmuje do wiadomosci, ze nie pojde na pierwszy wybor. Ale tak wstepnie to Dabrowski na drugie i Kołłataj na trzecie.
kołłątaja odradzam - mnóstwo osób od nich się do nas przeniosło po 1 semstrze, ale polecam moją szkołe 😉
ja chodze do poniatowskiego (ostatni miesiąc  😎 ) 😀
Cervantesa sobie chwalą i Dąbrowskiego też, w sumie dużo zależy jaka klasa się trafi.  👀

Btw. Wiecie już co dostaniecie pod choinkę?  🤣
młode 😎 troszkę spóźnione, ale wesołych, radosnych świąt i mokrego dyngusa 😂 u mnie sypie i taka ciapa jest 🙄 dodatkowo nażarłam się i pewnie wyglądam jak słoń 😡 zna ktoś dobrą dietę/jakieś ćwiczenia ?
venus!!! <3 czemu ja Cię wcześniej nie widziałam w tym wątku mordo? (8
Gniadata bo mi się wcześniej aż tak mocno nie nudziło, a wgl to nieśmiała ze mnie osóbka 😀

borkowa, zaopatrzylam się w książkę Ewy Chodakowskiej, dopiero zaczynam ale książka zrobiona fajnie 😀
Wesołych świąt i śnieżnego dyngusa  😎 

U mnie mokrego dyngusa w tym roku chyba nie będzie. Od rana pada śnieg i ani mi się śni żeby przestało chociaż na chwilkę. Już śniegu jest jakieś 20 cm. Mam już tego śniegu dosyć.
Pogoda jest straszna, fakt.  😵
W tym roku zamiast wodą oblewać będą śnieżkami rzucać. A ja już za śnieżki serdecznie dziękuje, przez jedną mam pęknięty nos  👿
Venus, ałć.  🤔

Jeeeeejku, jaka ja jestem pełna! A i tak dalej coś jem.  🤬
Jeeeeejku, jaka ja jestem pełna! A i tak dalej coś jem.  🤬

piątka! 🙄 🤣
Kto idzie ze mną poćwiczyć?  😉 Robimy brzuszki czy cokolwiek  😎
Kto idzie ze mną poćwiczyć?  😉 Robimy brzuszki czy cokolwiek  😎

nawet jak nie chciałabym to i tak muszę zrzucić to, co siedzi koło mnie 🤣
borkowa., mianowicie?  😎

Tak w ogóle to ostatnio znalazłam jakąś stronkę z ćwiczeniami na mięśnie brzucha. Opuściłam ją z postanowieniem, że zaczynam ćwiczyć. Do tej pory nie zaczęłam.  🤦

A naprawdę ostatnio jakoś mnie więcej.  😡
borkowa., mianowicie?  😎

Tak w ogóle to ostatnio znalazłam jakąś stronkę z ćwiczeniami na mięśnie brzucha. Opuściłam ją z postanowieniem, że zaczynam ćwiczyć. Do tej pory nie zaczęłam.  🤦

A naprawdę ostatnio jakoś mnie więcej.  😡

mianowicie brzusio 😁 chyba zaraz wezmę psa i pójdę się przyjść, nawet nie biegać (bo zimno, ponuro i ślisko + śnieg), ale pochodzić, bo umrę z przejedzenia 🙄
Na dobrą sylwetkę ( w tym b.fajne mięśnie brzucha) oraz kondycję polecam lekkoatletykę.  😍

A teraz pytanie, kto ma photobloga ? ;>

veredus - ja mam fbla.

borkowa - pewnie nie jest tak źle jak ze mną  🤣
Małolaty, wesołych świąt Wam życzę ! Późno, bo późno, ale liczy się sam fakt : D
Ja muszę się zabrać za skalpel Chodakowskiej, trzeba tylko znaleźć trochę czasu no i chęci przede wszystkim  👀
veredus  infantil.fbl.pl  😉
ej, jak już w temacie włosów jesteśmy, tj byłyśmy stronę wcześniej  😡
Mam swoich dosyć i tu pytanie z mojej strony - ścinać czy zapuszczać? Bo coś muszę z nimi zrobić i niespecjalnie wiem w którą stronę  🙄

Jak zetnę będą się bardziej kręciły, jak zapuszczę no to będzie wizualnie ich więcej. Co robić?  🙇
veredus ziuutta.fbl.pl

WESOŁYCH xd hahaha Warszawa, Białołęka, Tarchomin dnia 31 marca 2013 ok. godziny 18 :P
veredus safonowa.fbl.pl

Venus poplułam monitor, Ty i nieśmiałość  😜

infantil za-pusz-czaj! za-pusz-czaj! *skanduje*
Już nie wiem, w którym wątku pytałam, kto chodzi lub ma znajomych w LO nr. X im. Królowej Jadwigi w Warszawie?
Veredus, photoblog.pl/olwercia 😉
Infantil, a ja bym troszeńkę podcieła.
Sandakanowa, ja mam takie pod oknem i nie cieszy mnie to wcale, bo ile można śniegu 😵
niby lany poniedziałek, a u mnie śniegu po kolana  😂
veredus - photoblog.pl/carmelowaa

Dzisiaj lany poniedziałek u mnie można się jedynie nacierać śniegiem  🤣
fbl.pl/megaextrafristajlowy 😉
dzisiaj nie ruszam się z domu, ten śnieg mnie przeraża.  🤔
jestem WŚCIEKŁA  😤

Tak ładnie słonko świeci, śnieg razi w oczka, ptaki śpiewają, cieplutko a ja co? Będę się kisić w domu bo nie mam jak dostać sie do stajni.  👿
Ja siedzę u babci, taaak chciałam wyciągnać kogoś na spacer, ale chyba dupa  🙄 nie mam ochoty wystawiac nosa za drzwi z tą pogodą...

Tak w ogóle, eeej Małolaty - ma ktoś lasta i pomoże mi się w tym połapać? (wiem wiem, jak zawsze na czasie ze wszystkim 😁 ) bo albo ja jestem głupia albo to to jakieś... dziwne takie  🤔wirek:
maccabraa.fbl.pl

Najgorsze święta ever.
Facella co jest ?  :przytul:
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się