Forum towarzyskie »

Kącik Małolata...:D

Ja lecę  do Dąbrowskiego i Kołłątaja i potem na jeszcze na Lekcje Otwarte do Cervantesa  😉
tylko 3 odwiedzasz? ja robię sobie zapas i idę wszędzie co może mnie interesowac i dopiero potem dokonam ostatecznego wyboru xd
Byłam jeszcze w Żeromskim  😉 No cóż, w innych szkołach nie ma dla mnie profilu, więc nie będę do nich jeździć, bo to się mija z celem. Wybredna jestem bardzo.
a na jaki idziesz?
Ja jadę tylko jeszcze do 2, bo nie mam czasu (wolę do konia😉). Sandakanowa PW Ci wysłałam🙂
sandakanowa wos hist z hiszpańskim  lub włoskim do 30tego miejsca
Ja odwiedzam te szkoly, ktore wybralam: Reytana (w ta sobote), Kochanowskiego i Kaminskiego, chyba ze po drodze cos jeszcze wymysle
Ale tutaj poważnie się zrobiło  😁
Ja dziśś miałam mega dzień, i dotknęłam ba a nawet wyczyściłam konia pierwszy raz od ponad 0,5 roku  😍 chyba wracam do jazd...
Kamita, gratulacje! 😅

A ja się beznadziejnie czuję, głowa mnie boli, bo dostałam wczoraj 3 śnieżkami lodu chyba i ogarnia mnie poczucie beznadziei...🙁
ja chyba też wreszcie się zdecydowałam co do szkoły. Składam tylko do dwóch. Oprócz tego zaczęłam leczenie, dzisiaj byłam jeszcze na badaniach krwi, zapowiada się sympatyczny weekend i gdyby nie wiele innych spraw byłoby całkiem pozytywnie
A ja mam nawet dobry humor.
Wczoraj konie duuużo mi dały, bo uwielbiam tam siedzieć  😀
Dzisiaj nawet też znośnie, Mariusz bardzo pozytywnie mnie zaskoczył.  😎

MaiiaF leczenie czego? Bo chyba nie w temacie jestem  😡 I gdzie idziesz? Jaki profil?
anioleczek Co byczek zrobił?
Byłam wczoraj u dentysty z kilkudniowym bólem,  no i się dowiedziałam: ósemka mi odwala jakieś dziwne akcje, rośnie sobie w zęby  😁 chirurg, która oglądała moją fotkę orzekła, że dosyć skomplikowana sprawa jest i żebym nie robiła tego przed maturą, bo nie wiadomo, jak to się skończy  😵
Czyli czekają mnie jeszcze dwa miesiące, jeśli będzie nadal boleć tak, jak teraz, to ja dziękuję bardzo...
vicke a w sumie to nic. Był miły. Spodziewałam się jakiś akcji, wiesz, całkowity brak szacunku, "nie znam cie" itd, a on na dzień dobry mnie przytulił i złapał za małego palca ( dla niewtajemniczonych-jak byliśmy razem to taką przysięgę gówniarską sobie złożyliśmy-że do końca życia razem, jak nie w sensie pary to przyjaciół).. Ja z miną dosłownie taką:  🤔 nie wiedziałam co zrobić bo na prawdę się nie spodziewałam, a on do mnie "Chyba nie myślałaś że zapomniałem o naszych małych palcach. Przecież wiesz że jesteś dla mnie cholernie ważna, mimo to że już razem nie jesteśmy". 
Normalnie szał ciał. I zachowywał się przyzwoicie, porozmawialiśmy o tym wszystkim.. Zobaczymy jak będzie dalej.
anioleczek to bardzo dobrze, że nie udawał, że Cię nie zna, bo to już dno dna.

A tymczasem ja lecę sobie na koncert  😜
Mój kręgosłup mnie kiedyś za te koncerty znienawidzi.
infantil zazdraszczam koncertów  🙄

anioleczek W sumie zachował się w porządku. Nie spodziewałam się tego po Byczku  😁
Już mam doła.  🙄
Ja też. Mam dosyć wszystkiego.

anioleczek, co jest?
No to widzę nie tylko ja jestem w dupie  🤔
zdecydowanie nie, co się stało, Facella?
Właśnie, Facella, co jest?

GNIADATA OLEJ TEGO DUPKA, NO! grubym sikiem.  😎

A ja.. Byczka mi brakuje. Kurde no. Do tego pogoda blee. I zjadłabym coś. W ogóle to chciałam się odchudzać  🏇
nie umiem  😵
ale powiem tyle... Moralne salto ZNÓW na tapecie.  😕

w ogóle to ja też się ponoć od dzisiaj odchudzam, szło mi zajebiście, wróciłam do domu, BACH, sałatka,no ale jeszcze można znieść. o 18 jak się dorwałam do podrabianych delicji to pół pudełka wchłonęłam. chryste, jak tu się nie załamać.  🙄
Nie wiem czy pamiętacie jak mówiłam o wyjeździe do Włoch? No właśnie. Tylko mówiłam. Nie jadę. I jeszcze pokłóciłam się z przyjacielem, zupełnie mnie nie rozumie. Jest mi tak cholernie przykro, a on uważa, że przesadzam. Strasznie się cieszyłam na ten wyjazd, było tak cholernie blisko, został tylko tydzień, a tu się okazuj, że nie jadę. I będzie cholernie bolało, jak wrócą ci co byli i będą opowiadać, jak zajebiście było  🙄
Facella  :przytul: wspolczuje, tym bardziej ze sama mam taka perspektywe, zielona szkola którą pomagłam ogarniać, iii... przez oceny nie pojadę. cudnie...
Heej małolaty ! 😀 .
Dołączam się do Waszego grona i mam nadzieję, że ciepło mnie przyjmiecie  :kwiatek: .
Powracajac do liceów w W-wie : wybiera się ktoś do sempo, albo innej z francuskim? 🙂
Gniadata, gdyby tu o oceny chodziło  🙄 To się jeszcze da przeskoczyć. Wiem, że nie wolno ogłoszeń, ale do środy mam nerkę na sprzedaż, wybitnie tanio...
Dzisiaj też się dołuję... 🙄

Facella, przykro mi 🙁 Dlaczego nie wypaliło? Niefajnie :/
Facella to krucho  🤔 CO SIĘ STAŁO?! Przestraszyłaś mnie teraz z tą nerką, bo niekoniecznie łapię.

Gniadata ja siedzę z chipsami 😀 kurde. Obiecałam sobie wczoraj że do wyjazdu do krakowa, a najlepiej wakacji, będę miała płaski brzuszek. Tylko to, cała reszta niech zostanie. Ale za cholerę nie wiem jak się do tego zabrać.  🤬

Dama witamy  😅 Coś więcej o sobie?
Nerkę się sprzedaje jak się kasy nie ma, co? To był żart taki  😵 Brak kasy mnie zablokował. Wyszło 3x drożej niż miało być, w ogóle bez sensu sytuacja ;/ Okazuje się, że całość ma wyglądać zupełnie inaczej, niż mi obiecywano, dużo jeżdżenia i zwiedzania, a dla mojego pęcherza sam dojazd tam to masakra  🙄
Aaaa!  🙄 Kurde, ja jestem straszna. Wybacz.
To faktycznie beznadziejnie. Trzymaj się tam  :kwiatek:
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się