Forum towarzyskie »

Kącik Małolata...:D

wkońcu odebrałam.  ale on nigdy nie zaluje ze go nie ma przy mnie. takie sprawia czasami wrazenie. uwaza ze jestem stuknieta bo widze same problemy i caly czas rycze.
dobrze ze jutro w terenik!
Sisisa ja ostatnio też jestem strasznie krytyczna względem wszystkich prócz jednego ale dobra  😁
poziom jazdy poziomem jazdy, tu się nie wypowiadam bo w akcji go nie widziałam - jedyne co to tylko zachwyty małolat nad uśmiechem etc, a mi osobiście jego uśmiech się kojarzy z Sheldonem z the big bang theory :<

Mi się skojarzył z Leonadrem! Ale cała twarz, nie tylko uśmiech 😀. Chociaż uśmiech faktycznie taki... sheldonowy.

Co do włosów - ja swoich nie lubię kompletnie 🙄 Nie dość, że są nijakie, to jeszcze kolor mają nijaki 🤔
Ja dołek miałam, po dzisiejszym dniu pełnym wrażeń miłych i niemiłych nie mam siły myśleć 😁 To był zdecydowanie zakręcony dzień!
aniołeczek, trzymaj się tam! I nie ma smutania! :przytul:
Dziewczyny, ale się tu smutny kącik małolatowy zrobił. 🙁 Koniec płaczu, przecież takie piękne słoneczko za oknem 😅Jak to Wymodelowana idealnie ujęła : "Koniec smutania!".
Ja doła miałam jakieś dwa tygodnie temu i chciałam wszystko dosłownie rzucić, ale potem przyszła wiosna chwilowa i do tej pory nie złego humoru. 😀

Anioleczek, trzymaj się tam :przytul:I wpadnij wieczorkiem na gg 😉
Gniadata, co do uśmiechu, to mój zachwyt był pt. "taki uśmiech, że mi też się morda śmieje", a nie "taki uśmiech piękny, że o Booooże, duszę bym oddała"  😁
wymodelowana z Leonardem... no może troszkę, też wydaje się niski  😁 ale niee, dla mnie bardziej przypomina Sheldona, ma takie sheldonowe oczka (tym bardziej że tak troszeczkę lecę na Leonarda ale tak tyci-tyci  👀 )

Facella a no chyba że tak  😁 no to faktycznie, uśmiech dosyć zaraźliwy

tak w ogóle Małolaty, możecie być ze mnie dumne - takie dzisiaj porządki zrobiłam u mojego kuca w [s]syfie[/s]boksie, że olaboga, wszystko wymiecione, kurze powycierane, jakieś nieliczne zabłąkane pajęczynki po lecie też out, kraty pomyłam, ściany też, żłób, poidło  😜 i jeszcze zdążyłam nasmarować ogłowie, wszystko przez jakieś 2,5 godziny, ha!
patrzcie co znalazłam  😜
Ja i siwus dwa lata temu (marzec 2011  🤔 ). A odkopałam te wszystkie zdjęcia, bo, bo, bo, bo... po ponad 1,5 rocznej przerwie wracam do jazdy  😅
infantil no to mega, gratulacje! a zdjęcie przekochane  👀
infantil Świetne zdjęcie  😜 Gratulacje, gdzie będziesz jeździć?  😀
Gniadata, hahah, no to wszystko jasne ;D
infantil, ale urocza fotka! No i super informacja 🙂 Powodzenia!
Dzięki dziewczyny  🙂 A jeździć będę hm, powiedzmy, że na starych śmieciach, ale to jak wszystko dobrze pójdzie  🏇
infatil, super że wracasz.  🏇
infantil nie mów, że Agmaja  🤔

a ja niby dziś mam urodziny, a wcale tego nie czuję. dużo roboty w stajni, na treningu wyszło, że jestem dupa nie jeździec, bo na hali potrafię skoczyc wszystko, a na dworzu to sram się skoczyc okser 90x90 ;/ dobrze, że praca ujeżdżeniowa dziś nam szła dobrze, i że koń ratował mi dupę na skokach, bo gdyby nie ona już nie raz bym leżała <3 ale ogółem to choc powinnam nie lubię dzisiejszego dnia...
nie, nie, tak nisko nie upadłam  😁
Sto lat w takim razie!  💃
sandankowa, sto lat, sto lat, niech żyje, żyje nam! Sto lat, sto lat, niech żyje, żyje nam! Jeszcze raz, jeszcze raz, nieeeeeeeeeech żyyjeeeee nam! :kwiatek:
A dniem się nie martw 😉 Raz nie zawsze! 🙂
Sandakanowa 100! Dzien sie jeszcze nie skonczyl, git bedzie! 😀
Infantil ale fajnie 😀

Ja sie wczoraj usadzilam na koniu, a co B) szkoda, ze tylko do zdjecia w stoj 😁 instashitowe, mam nadzieje, ze nie za duze, bo z telefnu wstawiam
sandakanowa stówkaaaaaaaa, albo jeszcze więcej!

Ja dzisiaj jestem totalnie nie do życia...Fajna była wczoraj impreza 😀
Nie wiem, jak ja jutro do szkoły się zwlokę, dobrze, że pierwsza jest religia, to nic się nie stanie, jeśli (całkiem przypadkiem, oczywiście) troszeczkę się spóźnię  😁
jedynym plusem tego dnia jest bardzo miły jego początek xd szkoda, że przez ten początek spałam tylko 3 godziny, bo sie o 4 położyłam :P BŁAGAM TYLKO NIE 100! to za długo  😲 tak z 80 w sam raz  🏇

infantil to mów gdzie!
Jeju Małolatki, na ma któraś mózgu na zbyciu? Bo mój się chyba zepsuł, siedzę i się z tego ryje od pół godziny 😁
Ja też chętnie przyjmę mózg albo przynajmniej połówkę 😁
wilczyk, ja chyba bardziej potrzebuje bo na początku nie zczaiłam ock i myślałam, że to taka zboczona rodzina,  dopiero za drugim razem zrozumiałam  😁
Ugh, depresja. Marsi wypuścili nowy kawałek, 21.05. nowa płyta a ja... Nie chcę jej kupić. Nie chcę tego słuchać. Nie chcę jechać na koncert nawet, gdyby mi zapłacili. Największym błędem w życiu było niepojechanie do Łodzi.
Facella, mogłabyś podlinkować? 😉
Usunęli przed chwilą... Prowokacja i manipulacja na którą się dałam nabrać, puścili szajsowaty remix żeby to co zrobili sami wydało się lepsze  😁 Oby  🙄
No krótko mówiąc, to było techno-elektro-disco  😵
Dobrze, że marsomania mi już przeszła. Lubię posłuchać piosenek za czasów ABL i pierwszej płyty, bo TIW do mnie nie przemawia. Ale ciekawa jestem, co wymyślą tym razem. Mam nadzieję, że nie techno-disco-coś, chociaż, szczerze mówiąc, nie zdziwiłoby mnie to 😉.
co tam małolatki słychać? dalej wszystkie takie smutne i ponure?
mi się ogólnie rzecz biorąc pogoda udziela. jest zimno, ponuro i wietrznie. no dobra, ja nie jestem wietrzna 😀

siedze teraz z soczkiem pomidorowych i zamulam przy tvn lecącym w tle. zjadlabym marchewke.. albo rzodkiewke. albo żeeelki!
aniołeczek, ja nie smutam, mam duuuuuużą motywację i dzień, na który czekam z niecierpliwością! Wcale nie przejmuję się szkołą, a oceny całkiem spoko wpadają 😁 A Ty skończ być ponura! I wietrzna też! 😁
Ja tam nie jestem smutna, raczej samotna jak już  😵  A teraz jeszcze chora.. Taka świetna pogoda, słońce świeci, może jakieś śniegowe fotki by wpadły bo u nas śnieg po pas, a ja chora. Eh zawsze się tak załatwię. Jak pogoda była do dupy to byłam zdrowa, a teraz... Oczywiście dalej podtrzymuje, że nie lubię zimy, ale jak jest taaaaaaaaaaaaakie śliczne słońce to aż się chce wyjść.  😎

Teraz muszę iść płukać gardło jakimś lekiem, trzymajcie kciuki, bo moge tego nie przeżyć.  😁
Druga wersja: http://www.iheartradio.com/player/?mid=22990749 mniejszy hałas, ale oby to nie była finalna...
anioleczek Kupuj żelki, to pomogę Ci je zjeść!  😁
Nie smuuutaj  💃

Ej ja mam za to za aktywny mózg. Szczególnie w nocy. Leżę wieczorem w łóżku. Godzina ok 00😲0. No od godziny próbuję zasnąc, ale ciągle o czymś myślę. Dobra, koniec tego dobrego, jutro trzeba o 6 wstać! Zaczynam liczyć barany. Animowane. Początkowo czarne barany skakały przez płot na kawałku łączki. Po chwili płot zamienił się w rzekę, później w lawę, barany to były male puchowe smoki z koroną na głowie. Łączka zmieniła się w las. Jakieś głowy wisiały z drzew. W ogóle - szkoda gadać  😵

I tyyyyyle śniegu najeba**  😵 Aż pociągi nie jeździły. No i ścisk był jak nie wiem.

I mój laptop cudem uniknąl kawowej kąpieli. Uff  🙄

I mam najlepszego chłopaka na świecie :3

Po za tym, Małolaty, mam nadzieje że się często uśmiechacie! Ludzie za mało się do siebie uśmiechają  👀
Ja się od soboty uśmiecham nieustannie  😀
Matura najwyraźniej źle na mnie działa, mamy zamiar z koleżanką napisać list na fakultetach z niemca list do Morgensterna - dlatego mamy nadzieję, że nauczycielka zajmie się jutro grupą podstawową, a nam da zestawy do "pracy własnej"  😁
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się