Forum towarzyskie »

Kącik Małolata...:D

flygirl, ja jestem z Lublina ;].

Ale tu jest fajnie!! Chyba nie wracam do domu :P.
Krupnik., no przecie nie mówię, że nie idę 😀 mieszkanie czeka! Albo UJot, albo Wawka. Zależy co...a ja sama tego nie wiem

Alabamka, spoczi, ja od 18 na Torwarze!

Heval, no wiesz, ja ustalam kalendarz pół roku naprzód 😁
niemiłek czyżby Lana?
niemiłek, a czemu nie Wrocek?
btw ja być może będę 5 czerwca w Warszawie i być może będę miała czas rano, tak więc jakby ktoś się chciał spotkać <-:
fin, czy jest ciężko, jak ludzie i czy mają jakieś perspektywy.  😁
niemiłku, uh, dobrze.
infantil, yesss 😀 (aż poszłam popatrzeć na bilety, bo dalej nie wierzę. A płyta akurat w głośnikach) wgl trochę nieswojo się czuję, bo nie będę na płycie... No ale, coś za coś.

A ja się nie chwaliłam, że będę mieć najlepsze urodziny w życiu!

Facella, nijak nie ciągnie mnie w te rejony.

Krupniczku, choć po ostatnich wykladach na UJ to mi się tam nie spieszy 😁
niemiłek fajnie,że jedziesz, skoro ją lubisz  💃 Chyba połowa mojej szkoły idzie na Lane, a ja... no mnie jakoś ona zupełnie nie przekonuje.
niemiłek, po ile bilety na Lanę sprzedają? 😉

Gdzieś rzuciła mi się w oczy opinia, że ona na żywo nie śpiewa tak dobrze a wręcz czasem lekko fałszuje?
Ja lubię niektóre jej piosenki i lubię jej barwę głosu 🙂
infantil, uwielbiam! Ubolewałam, że ostatnio show był zamknięty, a teraz wyjazd wisiał na włosku. Ale udało się 😀

Heval, płyta 120, lepsze trybuny 180, gorsze 140, ale lepsze już poszły, płyta chyba też. Zależy od piosenki, nie zawsze śpiewa jak na płycie. Ale nie po to idę na koncert skoro mogę odpalić cd. Trudne ma piosenki, ciężko się je śpiewa. Ale w stosunku do starszych występów, ostatni 2 miesiące temu na iTunes Festival był świetny, więc mam nadzieję, że za pół roku zmiecie 💃
Ja zawszę płaczę, że bilety po dwie stówy sprzedają, niby wiadomo czemu, ale wewnętrznie sobie płaczę, bo chciałoby się pójść na tyle koncertów, ale kasy nie starczy na wszystko :/

To oby dobry koncert był 😀 Może stanę gdzieś na zewnątrz i będę sobie słuchać 😁
Heval To ja z tobą  😁
Heval, dokładnie 🙁 Warszawiacy to jeszcze nie liczą dojazdów i noclegów (większość dzieje się u was), także dojeżdżający mają już przerypane. Odpuściłam w tym roku tyle koncertów, żeby w przyszłym szaleć - wydałam 4 stówki na jeden dzień festiwalu 😵
Co to za festiwal za 400/dzień?  😲
Kurcze, rzeczywiście nie brałam pod uwagę dojazdu, noclegu, wyżywienia, to już się sumy DUUUŻE robią.
Ja bym w sumie poszła na Lanę, no ale... finanse. Moi rodzice raczej nie rozumieją idei kupienia biletu na koncert za 200 skoro można kupić płytę za 60  😵
No i teraz się nakręciłam i przeglądam koncerty!
Heval, najdroższy w PL :/ Impact. Normalny bilet ponad 2 stówki, ale ja mam wcześniejsze wejście. Pomijam fakt, że jest znany tylko jeden wykonawca 😁 YOLO! Ja i tak liczę prawie wszystko x2, bo mama ze mną jeździ. Ale ja z tą branżą możliwie wiążę przyszłość, muszę się wprawiać 🤣
niemiłku, jakich wykładach? Opowiadajże!
ale się jaram!  💃 już w weekend mam kolejne zdjęcia! 😀
Kto chce zobaczyc robala??
😉.
Kto chce zobaczyc robala??
😉.

😲
CO TO JEST?  😲

Wilczyk to proszę się chwalić wynikami od razu po  😉
Nie wiem wlasnie co to za zwierzak, bo kobieta mowila po angielsku, a ja nic nie rozumialam ;O. Zoo Edinburgh 😉.
Lubi ktoś niemiecki? Dostałam dodatkowe zadanie do zrobienia a ja nawet nie rozumiem polecenia, co dopiero pytań na króte mam odpowiedzieć a odpowiedzieć to już wgl...  😵 Niemiecki mi kompletnie nie wchodzi, nic nie rozumiem a chciałabym to zadanie mieć zrobione, no... po to bym zagrożenia nie miała. Ktoś chciałby mi pomóc?
Sisisa aaaaaa! 😲 o matko, az mnie ciary przeszly. 😁
Izu, na kiedy? dawaj mi to, u mnie Niemcy są to zaraz komuś wcisnę 😀
Maniu, wybawco, już ślę  :kwiatek: :kwiatek:
losieq, fajny 🙂. Akurat trafilysmy na pokaz takich zwierzatek i karaluchow ;D.
[quote author=niemiłek link=topic=30353.msg1595666#msg1595666 date=1353870784]
Heval, najdroższy w PL :/ Impact.
[/quote]

Aż się cieszę, że nie gustuję w 30STM (coś mi to STM nie pasuje, ale jest seconds to mars, więc to chyba tak) 😀 Tyle pieniędzy zaoszczędzonych!

Sisisa, śmieszny robal i przy okazji straszny przy mojej robalowej fobii.
Heval, trzymal sie mnie takimi fajnymi paluszkami. 😉. Tak jakby szczypal moja reke zeby nie spasc. Faajny byl 😉.
Sisisa, a to nie jest przypadkiem straszak jakiś tam? Coś mi się kojarzy, ale boje się patrzeć dłużej  😂
Heval, nie mam pojecia... Slodki byl.
Sisisa ale fajny robal  🙂

Super jest leżeć w domu na z bolącymi nerami ;/
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się