Forum towarzyskie »

Kącik Małolata...:D

flygirl po prostu się zgadzam. 😉 Nie jestem długo na forum, to fakt, bo niecale pół roczku, ale wcześniej jakoś ten wątek bardziej żył.. Takie moje zdanie i nikt nie musi się z nim zgadzać oczywiście.
a to wcześniej to kiedy?  😁
Dawno temu 3 miesiące wstecz  😜
okej, źle mnie zrozumiałyście.
Jak to ująć? W sumie to nie potrafię się wysłowić. Chodziło mi o czas.. A dobra, jak mi słów przybędzie w języku to napiszę.  😁

edit; ale czuję jakąś dziwną złośliwość. Dobrze myślę?
Nie no, skąd.
Jest jakaś małolata z Lublina?  :kwiatek:
Kojarzy mi się, że jest. 👀

Ja jestem  😉 chociaż w wątku się już nie udzielam. Po za tym to Arroch, Sisisa, Lychee, Karmelek1700 i na pewno ktoś jeszcze, ale nie mogę sobie przypomnieć  😁
Facella, ja się boję...waty. Tak, tego wstretnego białego ochydztwa. Brrr. Za to koleżanka boi się wielu rzeczy, zwłaszcza krwi. Jest hardkor na rozszerzonej bioli 😁

flygirl, Vana jeszcze! 😀

Heval, jak tam Twój amant? 😉 ja z moim miałam taką akcję że uooo

Tęcza, tęcza, tęcza 💃
Heval o właśnie! Dołączam się do pytania niemiłka   😉

Ja się boje, panicznie się boje wiewiórek  😁
[quote author=flygirl link=topic=30353.msg1595371#msg1595371 date=1353857924]
Jest jakaś małolata z Lublina?  :kwiatek:
Kojarzy mi się, że jest. 👀

Ja jestem  😉 chociaż w wątku się już nie udzielam. Po za tym to Arroch, Sisisa, Lychee, Karmelek1700 i na pewno ktoś jeszcze, ale nie mogę sobie przypomnieć  😁
[/quote]

losieq jeszcze i fin jak nie studiuje  😁
A co, przyjeżdżasz?  👀
Jeśli się dostanę, to tak. Nareszcie jest kierunek, co do którego jestem pewna na milion procent, jestem przeszczęśliwa. 💃
fly chwal się kierunkiem  😀
niemiłek, ja niecierpię dźwięku 'rozdzierania' waty, wtedy tak charakterystycznie trzeszczy a ja mam ciary aż  😲

Miło, że pamiętacie niemiłek i infantil 🙂 Niby coś więcej było, bo zrobił się taki śmielszy, ale potem miałam idiotyczną akcję, że moja koleżanka go zaczepiła na fb z mojego konta  🙄 To była taka głupia sytuacja, bo ja otworzyłam jego profil na tel żeby jednej pokazać zdjęcie a koleżanka, która wcześniej radziła mi go zaczepić mówi "zaaaczep go", ja mówię, że niee, bo to głupie, a ona "no to ja go zaczepię!" i nacisnęła zaczepkę. Ja w popłochu próbowałam wyłączyć aplikację, ale wyświtlił się komunikat, że "zaczepka powiodła się"  😵  Ona się tłumaczyła, że myślała, że pojawi się pytanie "czy chcesz zaczepić tego użytkownika"... no, ale się nie pojawiło. Na szczęście to były matury, więc go w szkole nie spotykałam. Dzień później wieczorem on mnie odczepił no i niby spoko, ale i tak w piątek nie poszłam do szkoły, więc go nie widziałam i boję się co będzie jutro. Bo czuję się tak idiotycznie, że wyszło, że go zaczepiłam, choć nie chciałam. I rozważam jak jutro się chować, żeby go nie spotkać  😁

niemiłek, a co to za akcja u Ciebie była?
Jeśli się dostanę, to tak. Nareszcie jest kierunek, co do którego jestem pewna na milion procent, jestem przeszczęśliwa. 💃

Behawiorystka?  😁 Ja mam w planach wetę, ale nie w Lbn, zobaczymy jak się życie potoczy w przyszłym roku...
A gdzie? 🙂
Arroch tak 😍 Aż się matury doczekać nie mogę.
A gdzie? 🙂

Do to mnie?  👀 Zgadnij 🙂

flygirl Dostaniesz się, a na UP w Lbn jest fajnie 😀
Wrocław? A co z koniem, zostanie?
Wrocław? A co z koniem, zostanie?

Albo Warszawa, tak czy siak koń zostaje...
Arroch, Ty rok temu mature pisałaś, prawda? Rok przerwy miałaś czy studiujesz coś by studiować?
Heval, jest pretekst żeby zagadać i wytłumaczyć 😎 skrobnę PW

Arroch, czemu nie Lbn?
Arroch, Ty rok temu mature pisałaś, prawda? Rok przerwy miałaś czy studiujesz coś by studiować?

Studiuję dla samego studiowania, chociaż to dużo powiedziane na zajęciach jestem  😁

niemiłek z kilku względów, specjaliści, wyposażenie klinik, praktyki i tak dalej i tak dalej... Lbn to trochę zaścianek jeśli o końską wetę chodzi...
Arroch, oj a myślałam o Lbn a tu wychodzi, że tam tak jak w Kraku 🙁 do Wrocka nie chcę, chyba Wawa mi pisana 😁

Albo nie będę studiować i tyle.

Btw. Warszawianki, jestem w stolicy 2 i 5 czerwca, 5 nie mam czasu, ale 2 (niedziela) może z kimś bym się mogła zobaczyć?
dziewczyny, Warszawa fajne miasto  😉
Ja się zapewne nie dostanę, nie mam co planów nawet snuć  😁

Infantil, no nie wiem... nie udało mi się jeszcze dojechać gdziekowiek bez błądzenia po mieście w Wawie...  😁
niemiłek,  Ja 2 jak najbardziej ale wcześniej bo po południu na Ursynaliach bede  😀
niemiłek, łooo toż to jeszcze pół roku  😁

Arroch, pomieszkasz trochę i się zorientujesz. Poza tym my też mamy jakdojadę, więc zawsze jakoś trafisz 😀
Ostatnio mi nawigacja pokazała, że jestem na miejscu, na środku osiedlowej uliczki gdzieś na Ursynowie a chciałam dojechać do centrum... 2 godziny błądzenia... aż nauczyłam się pytać ludzi o drogę bo nie miałam wyjścia  😁
niemiłek, miałyśmy iść na UJot, zdrajco!  🤬
I co ja teraz zrobie? ;<
Chociaż też rozważałam Wawkę. Dziewczyny,  idzie któraś na prawo?
Arroch, byłaś w Warszawie i nie dałaś znaku życia? Nieładnie 😉

Krupnik, mam koleżankę i dwóch kolegów na prawie na UW, chcesz żeby o coś zapytać? 😀
fin, jak mam dawać znak życia jak marnuję dużo czasu na błądzenie  😁 a tak serio to obiecuję, że jak się zrobi cieplej to wpadnę do Wawy specjalnie do Ciebie 😉
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się