Nie no patt... świetny pomysł, naprawdę super, że chcesz coś dla kącika zrobić... ale co proponujesz? Przestaniemy się odzywać do tych lubiących różowy i watę cukrową czy jak? 🙄
Ja myślę,że jeżeli będziemy się uważać za najlepszych i zamiast odpisywać innym będziemy wtrącać się im ze swoimi ogromnymi problemami w słowo, to kącik znów odżyje 😀iabeł:
A tak btw. to dziś lecę na koncert więc możecie mi życzyć miłej zabawy 🏇
to jak jesteśmy przy polecaniu, to Atlas Chmur 😍 właśnie zmierzam z Malborka do Gniewu, jak ja kocham te wymiany, jest cuuuudownie 💘 a wczorajszy wieczór i plany na dzisiejszy to już bez komentarza 😎 😁
Nie no patt... świetny pomysł, naprawdę super, że chcesz coś dla kącika zrobić... ale co proponujesz? Przestaniemy się odzywać do tych lubiących różowy i watę cukrową czy jak? 🙄
skoro jesteście starymi użytkownikami i kiedyś było tak suuuuuuuuuuuuuuuuper to Wy chyba powinniście wiedzieć czemu kiedys było lepiej niż teraz.
infantil powiedziec coś przez internet na forum to takie wyzwanie, że szok 😲
nie rozumiem Twojej miny. tak samo jak tego, że od jakiegoś czasu każdy narzeka. wiekszosc starszych użytkowników juz tu nie wchodzi. tylko ponowne napisanie tego nic nie zmieni.
Nawet luźno zdania nie można powiedzieć bo takie frustracje 🙁 Jeszcze nazywają mnie starą. Czy to moim i Arroch obowiązku leży abyśmy ludzi nauczyły ze sobą rozmawiać? Nie sądze a tak to odebrałam, potrzeby nawracania na umór ludzi nie odczuwam, my swoje miejsce by zawsze móc porozmawiać mamy. Po raz kolejny podkreślam też, że nie mam nic do ogólnie pojętych "nowych" bo z kilkoma całkiem sympatycznie mi sie na pw rozmawia, nie o to tu chodzi, z jednym sie Patt2345 zgodzę, nie ma sensu już na ten temat ciągle gadac.
to ja tylko się tu wpakuję, jak za starych czasów ( 😉 ) z moimi problemami 😵 połamałam dzisiaj na kręglach 4 paznokcie prawej ręki, do tego jedna z Niemek wybiła sobie kulą od kręgli 🤔 palca. i oczywiście "Mania mania zrób coś z nimi, ona ryczy". więc trzeba było ogarnąć opiekunów i szpital. 😵 i namęczyłam się tłumacząc mojej Niemce czym są imieniny w Polsce, co oznacza napis "KMB2012" na drzwiach cioci i czym jest ta radosna melodyjka, którą grają u nas na osiedlu codziennie po 21:30 😁 wymęczyłam swój angielski i się przestawiłam 😜 już do mamy zaczynam gadać po angielsku a ona biedna nie wie o co chodzi 😂
A ja mam do Was pytanie. W środę mam dzień tolerancji w szkole i dobrze by było przebrać za jakąś subkulturę. Macie jakieś pomysły? Bo ja nie mam pojęcia, co ubrać.
Infantil, grunt że miło spędziłaś czas, a reszty nie zmienisz.
mania, o kurczę, współczuję tych paznokci. ale poza tym to chyba się świetnie bawisz :-D mojej koleżance kiedyś jakaś laska postawiła na palcu krzesło i się bujnęła na nim 😵 jak mi to opowiadała to aż mnie wszystkie palce bolały 😁
ma ktoś z was fobię? jak sobie z tym radzić? bo ja chyba mam i to porządną, aż wyłazi na zewnątrz i chcę z kimś o tym porozmawiać (ale to na pw bo to strasznie głupia fobia), z kimś kto zrozumie bo doświadczył tego... psychologa umówię jutro, wiem że tak naprawdę tylko on pomoże (-; jadę na środkach uspokajających od piątku 🤔
infantil, nasza kręgielnia czynna do dzisiaj, a na dzisiaj już nie było wolnych torów, od jutra rozbudowa i nieczynne 🙁
Facella, oj tak, zabawa przednia 😁 ja mam. i to nie jedną. jak sobie radzić? najważniejsze to zdać sobie sprawę, że coś jest nie tak, a wtedy już łatwiej z tym walczyć. u mnie to jest o tyle uciążliwe, że każde miejsce, gdzie jest większa ilość ludzi wywołuje u mnie zwyczajne przerażenie. na szczęście jak dobry koncert jest, to jestem w stanie znieść nawet tłumy pchające się na mnie 😁 ale chociażby wczoraj zwiedzaliśmy te zamki, musiałam ciągle iść na końcu, bo jak tylko zostałam "otoczona", albo ktoś dotknął mnie trochę mocniej przechodząc, tooo 🤔 w sumie to jakiś czas temu było dużo gorzej, traciłam przytomność ze zdenerwowania, jeśli tylko zbyt wiele ludzi pojawiało się obok. z kościoła to zawsze mnie musieli w końcu wynosić, neurolog oprócz swojego rodzaju padaczki stwierdził u mnie szatana pod skórą 😂 wal na PW tutaj albo na fejsie 😉