Forum towarzyskie »

Kącik Małolata...:D

a my z mamą oglądamy pieski schroniskowe 🙂 zobaczymy, może weźmiemy jakiegoś, chociaż nasz staruszek to już nie jest taki wyrozumiały w stosunku do innych psów...
Facella, bo jak już napisałam Hors wraca do mnie i nie będę już jeździć.
infantil, bardzo dobrze, nie oddawaj! Może Ci alergia minie? (Na Spacerowej będziesz wysiadać? 😉 Ładny dojazd!)

maiia, to powodzenia 🙂 Ale serce rośnie jak się słyszy, że ludzie bidy biorą jeszcze  😀
heval jakdojade pokazuje,że na Iwickiej. 😁  Nigdy tam nie byłam nawet, ale lokalizację kojarzę mniej więcej.  Alergia to mi juz raczej nie przejdzie, ale w sumie mam wrażenie,że to nie pies mnie uczula. A nawet jeżeli to nieważne, jeszcze żyje!  🏇
mittery, rzeczywiście dawno Cię nie było 🙂 Co do chłopaka, to witaj w klubie (w)zdychających po cichu z "miłości"  😁 Nie wiem czy te motyle Ci tak szybko przejdą, moje się mnożą 😉

No niestety właśnie zauważyłam, że moich coraz więcej i więcej 😁 Dzisiaj lekko spanikowałam, jak poszłyśmy z koleżanką obejrzeć tablicę zastępstw i on stał tuż obok 😁 Ledwo na kartkę zerknęłam i od razu chciałam stamtąd uciekać jak najdalej 😂
Facella to właściwie po co piszesz coś, czego i tak nie da się odczytać i wręcz mówisz,że nikt nas nie zmusza do czytania...?  👀

jeśli kogoś obchodzi, co się u mnie dzieje, to przeczyta albo napisze pw. kiedyś  🙄 tak było.

Sisisa, to znaczy, że nie będziesz z nim nic w ogóle robić? bawić się w naturalsów np.?
mittery, Ty wiesz jak ja spanikowałam jak mnie dziewczyny wepchnęły prosto na moją miłość?  😁 Potem uciekłam w popłochu, ciekawa jestem jaką miał minę. Ale teraz boję się spojrzeć mu w oczy  😲

infantil, mój brat przez 3/4 życia miał na psy alergię ogromną, taką, że jak przyjeżdżaliśmy do prababci, która miała psa w domu, to po maks pół godziny on był cały spuchnięty (ja sama tego nie pamiętam, bo bardziej mnie pies interesował niż spuchnięty brat  😁 ), a trzy lata temu (a może to były dwa lata?) był eksperyment z psem i czysto, pojechaliśmy do schroniska, psa wzięliśmy i brat żyje 😀
Moja mama też alergię miała na kota, ale powiedziała, że prędzej będzie smarkać przez kilka lat niżby się swojego koteczka kochanego miała pozbyć 😉

Facella, no skoro czytamy to nas chyba interesuje, prosimy tylko (przynajmniej ja) czy nie dałoby się ułatwić życia i pisać większymi literami.
Facella, raczej nie, będę miała do niego jakieś 130 km, więc będę u niego raz na tydzień, dwa, a w zimie pewnie jeszcze rzadziej.
Heval tez mysle, ze Cie zapamieta teraz! 💃 hihi, tylko czekac az zagada do Ciebie. 😀

jam w dolku rowniez. a w szkole przy znajomych wygladam na przeszczesliwa. 😉
fly nawet nie mów... Przecież ja zostałam zaproszona na fb na imprezę w dniu końca roku... "Pizgaj Basem! W dniu KOŃCA ŚWIATA" (...)  😵

Ja się najbardziej obawiam, że nie wszyscy sobie poradzą z tą presją i zaczną się samobójstwa... 
Facella, no skoro czytamy to nas chyba interesuje, prosimy tylko (przynajmniej ja) czy nie dałoby się ułatwić życia i pisać większymi literami.

ok, trzeba było tak od razu i tyle.

Sisisa, ooo to faktycznie...
wszystkim się ostatnio sypie jeździecko )-:
losieq, zupełnie jak ja, niby śmieję się i wszystko super, ale jakoś tak mam dziwnie. Zupełne wachania nastrojów, raz ekstaza, raz depresja  🤔wirek:

patt, te samobójstwa to trochę chore, wszystko przez to, że media robią z tego wielką aferę jakby rzeczywiście wszyscy wierzyli. Ile to już końców świata było? Środki masowego przekazu strasznie działają na psychikę słabszych ludzi, a potem się dziwią, że się jedna wielka umieralnia robi, bo niektórzy tak się nakręcają, że wierzą i się boją.  😵
Dla mnie mistrzami są ci ludzie, którzy budują pancerne domy. 😜
flygirl a to mi tak nic nie daje, kolega z kumplem zbili u niego drzwi z szyby pancernej zwyczajnie przepychając się (jeden z jednej bo nie chciał wpuścić a drugi z drugiej bo chciał wejść)  🤣
Jak się z bratem tak przepychaliśmy to wyważyliśmy drzwi w jego pokoju  😁
Jak tam życie małolaty?  😅
Muszę jutro do taty zadzwonić i złożyć życzenia, a się nie odzywamy od paru dni do siebie...  🙄
Dostałam dziś 2 z wypracowania rozszerzonego na polskim... 👿 jak to zwykło bywać u "cioci Zosi"...  😵 Aczkolwiek ta 2 miała na mnie działanie zupełnie inne niż dotychczas, albowiem zmotywowała mnie niesamowicie do dalszej pracy 😂 Pokaże jej w końcu, że stać mnie na mocną 4... 😀iabeł:

Kamita01 u mnie też tak raz było... aczkolwiek zadzwoniłam z przeprosinami po kilku dniach, bo temat bardzo mnie męczył... chociaż i tak wiedziałam, że to niekoniecznie była moja wina... jednak czasem to my musimy zrobić pierwszy krok 😉
25 zdań złożonych z historii za mną. jeszcze 5, do tego 2 rozprawki i 6 zadań z matmy. co to dla mnie 😎 obiecałam sobie, że nie pójdę spać póki wszystkiego nie zrobię 😁
super :| zagrożenie z matmy i angina to jest to !
pucus super! a mi na chwilę teraźniejszą z 6 przedmiotów wychodzi 1!  💃

wczoraj 2 sprawdziany i kartkówka !  💃 (2 dlatego, że, jeden przełożony)
dziś 2 sprawdziany!
w piątek sprawdzian!
i jeszcze dziś ta cała rada nauczycieli gdzie głównym kłopotem będę znów ja! jak słodko. Zapowiada się cudowny tydzień.
Boże daj mi cierpliwość, bo jak dasz mi siłę to wszytko roz******le
Karmelek niestety u mnie to już nie pierwszy raz hmm.. może 10/20. Najczęściej to ja pierwsza dzwoniłam próbowałam wyjaśnić itd. przemyślałam to i doszłam do smutnego wniosku że jeżeli woli swoją nową kobietę i jej córkę od własnej, rodzonej to przykro mi  😵 Niestety tym razem, to on mnie oszukał i zranił  🙄
Kamita01, uff, w tym momencie cieszę się, że zawsze miałam z tatą dobry kontakt, no i jego kobieta mimo moich początkowych dość silnych uprzedzeń okazała się baaardzo w porządku. Nie zazdroszczę sytuacji, ale jestem prawie pewna, że z czasem wszystko sobie wyjaśnicie 🙂 :kwiatek:
Ja właśnie kończę dwuwieczorną walkę z prezentacją z polskiego o twórczości A. Saint- Exupery i chyba zaczynam wygrać.

A pochwalę się jeszcze, że mój koń obudził w sobie dzisiaj ujeżdżeniowca i chodził tak  😍.
maiiaF Też mam taką nadzieje, tylko nie wiem w jaki sposób bo rozmowa z nim to jak ze ścianą, albo ja ulegam i rozmowa nie ma sensu  🤔  :kwiatek:

Właśnie sobie grzebie po zdjęciach i znalazłam z odznaki, boże jaki ten koniu był nieziemski  😜 żałuje że nie namówiłam rodziców nie wiem co kolwiek i go nie kupiłam( był na sprzedaż akurat)  🤔 największy błąd życia..
Kamita to Wilga?  👀
infantil Nie, Aromer 😉
Ja i moja znajomość Warszawskich stajni  😜 No cóż, jakieś takie to do Wilgi podobne, przez te lasy.
A koń uroczy 🙂
mania ja też mam pieska ze schroniska i powiem, że jakbym miała jeszcze brać to tylko ze schroniska :kwiatek:
borkowa., no ja akurat mam dość bliski kontakt ze schroniskowymi zwierzakami, a to w sumie mama tak zaczęła coś wspominać żeby może wziąć... 😉

dzisiejszy dzień w szkole tragedia 😵 jeszcze tylko jutro...
do tego pokłóciłam się właśnie z mamą, też super 😵
infantil Miałam zdawać w Wildzie ale jak pojechała na jazde to powiedziała nigdy więcej  😁
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się