Forum towarzyskie »

Kącik Małolata...:D

Heval w nast piatek. : ) no powiedzmy... PRAWIE po drodze. 😁 ale co tam!
Kamita01 carmel z kawą to najlepsze połączenie ;p  :emota200609316:
losieq, o niee, tak w tygodniu w czasie lekcji :/ No jak się postarasz, to podrodze!  👀 A na co idziecie?
My też ostatnio jacyś ucywilizowani warsztaty teatralne, filmowe, teatr... ale jakoś się nie załapałam  😂 Ja czekam na Upiora w Operze  😍
Heval a jak masz lekcje? ;> idziemy na Deszczowa Piosenke. 😉
losieq, od rana do 15.20  🤔
To zapamiętaj jak dojechać, to następnym razem sama przyjedziesz  👀
O, Deszczowa Piosenka fajna, do ROMY idziecie? Zdaj potem relacje jak się podobało, to się wybiorę jak dobrze zagrane 😀
Heval jasne - ja i moja orientacja w terenie.. na pewno zapamietam. 😁
tak jest, ROMA 🙂 dam znac.
angielski banał  💃
A ja nie byłam dzisiaj w szkole. Nie chcę nosić tego co mam na szyi. czuję się jak kosmita. Ominęła mnie klasóweczka z biologii  👀 awww

Heval I jak tam z chłopakiem?  😜

Macie moje zdjęcie xD
Kocham cie, koniu  🥂
angielski banał  💃

na szczęście 😅 strasznie wątpiłam w moje umiejętności jeśli o angielski chodzi, bo z komunikacją wcale nie mam problemu, przy testach wychodzi dużo gorzej, ale było lepiej niż dobrze 💃 zaraz sprawdzam odpowiedzi. Tylko oczywiście trzeszczące i przerywające głośniki na słuchaniu  😎 no i trochę głupi temat listu 🤣
vicke, słabo. Tzn wiem,  że mnie zauważył bo spogląda ciągle, wciąż się mijamy i patrzymy sobie w oczy, ale ja jakoś się nie mogę zebrać w sobie na nic, a on jak na razie też nic więcej nie robi  🙄

A u Ciebie jak tam?
Gratuluję kołnierza, też kiedyś nosiłam (2 tygodnie  😵 )  😁
ja sprawdze jak dotre do domu  🙄 bo oczywisie zwolnic nas nie mozna.
bede zla jak nie bede miec 100procent z podstawy. no list taki sredni temat, ale tescik ogolnie przyjemny  🏇

dostalam dwa plusy na biolci, bo jestem fanką housa i znam na pamiec te choroby wszystkie  😜
Jak ja bym chciała mieszkać w Warszawie!

Heval, no to w chłopakowych sprawach możemy sobie przybić :emota200609316:
niemiłku, może studia w Warszawie? 😀
przybijam  :emota200609316: Pozostaje tylko czekać aż się ta męska odwaga im włączy (oby w miarę szybko)  🙄
Heval, taki jest plan 🙂 ja czekam aż moja odwaga się włączy, bo jakoś umknęła...
niemiłek, moja odwaga schowała się pod łóżkiem i drży ze strachu 😉 Ooo, to widzę, że trafiłam, a już jakiś konkretny kierunek masz upatrzony?
Vicke  :emota200609316: ja mam zabandażowaną noge... tym razem lewą... ahh te wf-y  🙄
ejejeejejejeje Facella jak zwykle wam się po chamsku wrąbie w rozmowę i powie, że jak dobrze pójdzie, to w czerwcu WRESZCIE spotka niemiłka!
normalnie taka faza-gimbaza, że heja!
podzielę się z wami historyjką:
wczoraj szłam korytarzem, ja po lewej, z prawej mijał mnie prof. L. (nie będę nazwiska pisać a tak mi będzie krócej) od angielskiego, przede mną koleś od WF i L. idąc z prawej strony zaczepił go w lewe ramię i poleciał dalej, a WFista z twarzą do mnie  😲 no to ja na cały korytarz "dziękuję p. prof. L.", a ten zrobił swoją klasyczną minę pt. "Ty jeszcze nie wiesz, w co się wkopałaś" i powiedział, że dzisiaj mnie spyta. i spytał! a miałam nadzieję, że sobie jaja robi )-: i tak mnie spytał, że dostałam 2, ale wpisał mi 3, ale wsypał mnie "kolega" i L. poprawił na 2  😵 po czym koleżanka mówi, że on mnie spytał z tych słówek, co ich jeszcze nie mieliśmy, to mi skreślił w ogóle tę ocenę!  😂 😅
głupi ma zawsze szczęście!

wszystkim za lajki w konkursie dziękuję, nie wygram na bank  😁 olewam sobie totalnie to spamowanie  😁

no to Facella spada szaleć dalej, na nic nie mam czasu, masakra, jak ja to kocham  😍
Vicke  :emota200609316: ja mam zabandażowaną noge... tym razem lewą... ahh te wf-y  🙄

Też się dopiszę tym razem z rozwalonym i usztywnionym paluchem, dziś na prześwietlenie jade. Zdążyłam wyleczyć nogę  💃
Heval, nie ograniczam się jeszcze. Mam szeroki wachlarz zainteresowań, od medycznych, logistycznych, humanistycznych, po artystyczne i milion innych po drodze. Czas pokaże 🙂

Facella, niestety nie wiem jak to będzie 🙁
niemiłek, ja mam odłożoną kasę i zgodę mamy i chyba nawet transport i... nie kupiłam jeszcze biletu. i nie kupię. do marca. najpierw płyta, bo za disco polo i gangnam style nie dam 200zł... założę się, że do marca wszystko zejdzie (dzisiaj w empiku zeszło już wszystko, koleżanka była ok. 13-14 i nic nie zostało u nas, na wszystkie empiki w PL ledwo 100 biletów...), ale będę się czaić na tych co zrezygnują i allegro, ale pewnie sobie będą absurdalne ceny śpiewać...
Alabamka u ręki czy nogi? Co się stało?
Ja to teraz chodzić nie moge  🙄 też co dopiero co wyleczyłam prawą noge  😂 to się nazywa szczęscie.
Facella, u mnie sytuacja wygląda trochę inaczej, bilet mam, zgoda niepotrzebna, jechać jadę bo to nie będzie disco, a nawet jeśli by było to bym jechała. Ale. Mam kilka dni wcześniej w Wawie inny koncert, więc nie wiem czy na niego pojadę, czy będę wcześniej, czy przyjeżdżam w środę rano. Na dodatek wchodzę innym wejściem niż przyjaciele więc całe kolejkowanie i koncert w innym (też miłym, no ale) towarzystwie. Obawiam się jak będzie, bo nie lubię barierek na festiwalach. No trudno, YOLO
niemiłek inne wejście bo GAEE? czy w ogóle się za kulisy ładujesz? :-D
edit: a co do disco, to jak będzie - ok, pojadę, ale nie na festiwal, tylko na ich własny koncert (bo i bilety powinny być tańsze)
Facella, tak, mam Early Entrance. A za kulisy...no nigdy nie wiadomo, może VIP 😉 w festiwalowych gorsze jest tylko to, że grają krócej, choć to też nie reguła. A tak to bomba. Bilety za granicą na własny koncert to +- 200 to standart 😉 Polska jest wyjątkowo tania. No, akurat nie Impact.
Kamita01, prawa ręka, dlatego też pisałam tylko humanistyczny blok. Poszłam sobie wczoraj do szkoły, przygrzmociłam drzwiami w ręke, wylądowałam u pielęgniarki i po 20 minutach wróciłam do domu z usztywnionym palcem. Zdążyłam stabilizator zdjąć, ja musiałam być z przeceny.
100 procent z podstawowego angielskiego!  💃
I jeden błąd w rozszerzeniu. taki głupi błąd  🙄 + zobaczymy jak tam mail!
Taaaaak sie ciesze!  😀

Ja muszę uzbierać prędko na Watersa w sierpniu u nas na narodowym. I jeszcze Soni będzie. Umrę z głodu.  😵
jestem mistrzem, zrobiłam na podstawie dużo więcej błędów niż na rozszerzeniu :/

właśnie wróciłam z geografii, ale przygody 😁 w skrócie to mama utknęła samochodem w błocie na krawężniku, jakiś miły pan się zatrzymał i zaczął nas wyciągać, ale lipa! no to my z panią od geografii (bo wszyscy już sobie poszli), że będziemy pchać. Ona na obcasach, ze świeżo zrobionymi pazurami i fryzurą, w tym swoim futrze pchająca samochód z błota... 😁 kocham ją po prostu, taka kobieta, że ah 😍 siedziałam dzisiaj 2 godziny nad testami i słuchałam co gada 😜
niemiłek weź mnie nie załamuj  😁 kurde, muszę nabyć glany bo są szanse że przy próbie dopchania się do Ciebie zmiażdżą mi stopy D; ciekawe za co )-: no ale osiemnastka po drodze, więc.... :-D

u was też panuje moda na robienie list prezentów? czyli np. mówi się otwarcie: chcę to, to i to, złóżcie się wszyscy na to i to, nie kupujcie mi kolejnej świeczki?

zdenerwowałam się na RCC na FB, wprowadzili agility, które mi totalnie nie wychodzi i lecę w rankingach /-;
Facella co to za gra? 👀
Nienawidzę jutrzejszego piątku za to ile muszę się nauczyć (a siedze na voltopirach  🤣 )
I dostałam olśnienia na matmie, tego jeszcze nie było żebym się na matmie wyrywała z tym co teraz ma być w działaniach  😁
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się