Kamita, ja stoję w podwarszawskiej Kobyłce w takiej stajni właściwie bez nazwy. Hali nie mamy, ale mam z domu na piechotę 30 minut, więc znosimy trudne pogodowe warunki. A Ty?
Kamita, bo to właściwie nieznana stajnia. Jeździmy sobie na wszelakie zawody, a właściwie grono powiększa się "po znajomych". Jedni powiedzą drugim, a drudzy spróbują pojeździć. Kameralnie.
Krupnik, jej, ja kocham piec, gotować i w ogóle, ale pomijając brak czasu i okazji, to piekarnik nawala i ostatnio większość albo przyjarana albo surowa 🙁
dobra, teraz już przesadzam, powinnam się uczyć albo kończyć sprzątanie... 🤣 a ja tu flirt uskuteczniam, no pięknie...
siema laski 💘 przepraszam, że daaawno mnie nie było, ale miałam tak internet słaby, że to aż straszne 🙄 mam nadzieję, ze chociaż troszkę tęskniłyście 🤣 albo chociaż zauważyłyście, że mnie nie ma 👀 kto w skrócie opowie co się działo? 😜
borkowa., specjalnie z okazji Twojego powrotu mogę jutro pomęczyć się z piekarnikiem i upiec jakieś ciastka i specjalnie dla Ciebie wstawić ich zdjęcie 😎
A ja byłam wczoraj na najlepszym koncercie mojego życia (takim klubowym oczywiście) 😜 😅 😍 41 piosenek, moje gardło, wcześniej już chore, umarło, mam poobijane żebra i biodra (ah te standardowe stanie na samym środku przy barierkach 😜 ). Taaaaaaaaaaaacy cudowni ludzie. Nie jestem w stanie tego opisać, poezja! 💘
Mam nadzieje, że u Was małolatki wszystko ok! Ja idę sobie dalej umierać z braku głosu 🏇
infantil ja też się zgłaszam do kącika bolących gardeł i nie oszczędzaniu ich na imprezach w weekend 😉 ledwo mówię 🤔 wybawiłam się, weekend przyjemny ohhhhhh... jak dobrze, że już koniec weekendu 😁
Uhh.. Jak mnie tu daawno nie było. Znowu się naprodukowałyście. Mnie gardło boli a "najlepsze" w tym wszystkim jest to że jutro próba, występ na auli, a we wtorek konkurs piosenki. Stracę głos jak nic już teraz ledwo mówię 😁
mnie za to bolą nerki. idealnie, patrząc na to, że jutro przez 1,5 h piszemy olimpiadę z polskiego, a potem przez 3 dni testy 😎 no i miałam się dziś troszkę pouczyć do tej olimpiady...a dalej robię to, czego nie powinnam w tym momencie. zabierzcie mi albo [s]tej osobie[/s] internet :c
Bylam dzisiaj w stajni! Znowu skakałam na oklep 🏇 Nawet jak nie pasowało, i się wybiła w niebo i z zaskoczenia. To dzielna Wika się utrzymała xd 😁 Macie zdjęcie, które mam nadzieje że się załączyło xd Bastia się strasznie tuliła. Awww 🏇 💘 Kocham tego konia. infantil Mega zdjęcie 🙇
infantil A ty nie wsiadasz czasami? Ino super. Będę częściej zdejmowała siodło. Ale najpierw musze przestać miotać się jak szatan po całym koniu 😁 Tak sobie myslę. Bo ja jak siedzę na oklep to mam jakby "fotelowy dosiad" no bo nie ma bata, żeby łydki mi się utrzymały na tym grubym brzuchu 🙄 Tylko ja tak mam? :O Kamita01 Dzięęki 😀 Odzywaj się na pw głuptasie! 🤬 😜
infantil supeeeer zdjęcie! 😜 vicke też widziałam na Fb, urocze! 💘 a u mnie rozegrała się tragiczna scena 😕 Dolfin został uwolniony 😕 mam nadzieję, że chłopak dobrze się bawi na wolności 🤣
małolatki drogie, jestem zła i spamuję, ale baaardzo proszę o lajki w konkursie robionym przez MsCarmen! klik. byłabym wdzięczna, gdybyście podali też dalej 💘 przepraszam za spam, jestem paskudna, ale uwielbiam zdjęcia Dominiki...