Forum towarzyskie »

Kącik Małolata...:D

właśnie, niemiłek ?

Czuję się strasznie samotna.. Nikogo, komu można popłakać w ramię. Mam całkowicie dość.

A tak ogólnie, znacie jakieś utwory pasujące do aerobiku? Jutro na zaliczenie -,-'
Nienawidzę swojej klasy!! 👿 👿 🍴
Kamita01 pjona!  :emota200609316:
a ja tam nie narzekam.. Jest całkiem spoko...
Chyba wypalenie, jestem z końmi od dziecka i trochę mnie to już zmęczyło, zwłaszcza że miałam na sobie (mam?) sporą presję.

Wkleję wam taką jedną Małpkę, za jezdnych czasów 🙂

mmm ale żyleta :P
To jakieś nieogarnięte dzieci są! Jutro jest sprawdzian z fizyki (zapowiedziany 2 tyg. temu) nagle dziś się obudzili (na grupie na FB) przekładamy sprawdzian na przyszły tydzień. A w przyszłym tygodniu mamy taki zapieprz że  🙇 . Zawsze tak jest, uczenie się na ostatnią chwile, a ja się nauczyłam, boże...  😵
kamita, znam ten ból. U mnie na ogół tak jest chwała nauczycielom, którzy się nie zgadzają.
wilczyk, dokładnie! Pjona!
niemiłek, czy to tak z okazji czy Cię po prostu naszło?

mam ADHD nabyte wczoraj wieczorem, dzisiaj rozwaliłam piłkę na WFie  😂 nie wiem jak to zrobiłam, po prostu sobie pękła  😂
a jutro siódmy... i później ósmy. i byle do marca. ojezus, 2013 będzie piękny.
jutro siódmy, później ósmy a potem dziewiąty i KULT w Stodole  😍
Facella, okazje mamy w styczniu 😉 już mi tego brakuje, Małpie też - wygląda jak dziad.

Piękny dziś dzień, przepiękny 🙂
beznadziejny dziś dzień, beznadziejny.
Wszystko uderzyło we mnie ze zdwojoną siłą. Nie mam nikogo, komu mogłabym się wypłakać w ramię,każdy z dawnych bliskich znajomych odszedł...Z chłopakiem dochodzimy najprawdopodobniej do końca końców.. W szkole nie fajnie... Rodzice działają mi na nerwy i o wszystko się czepiają.. Mam dość. Weście mnie wyłącznie na rok i włączcie jak wszystko się ułoży.
Dla mnie też beznadziejny, ale pod względem szkoły.. Mam tyle projektów, sprawdzianów i kartkówek, że chyba cały weekend będę zakuwać 😵
Był sprawdzian z fizyki  😁 😂 dobrze im!  😁
Nienawidzę chorować! Od wczoraj nie kontaktuję. Ehh ;/.
właśnie obudziła mnie kłótnia mamy z babcią. nie ma nic zabawniejszego 🤣
A jak dla mnie ten dzień pod względem szkoły był cudowny <3
Przełożyli nam spr z chemii, spodziewałam się rzeźni na fizyce, w sumie zasłużonej, ale nie było nic.
No genialnie : >
Boże jak się zryczałam ;____;
klik
Ten ktoś mnie rozwala  😁 🙇
Kamita oj tak, genialne 😁
Co tu tak cicho?  👀
Ja właśnie znalazłam zdjęcia na dysku z czasów gdy jeszcze jeździłam (2010 i początek 11  👀 ) i sie rozczuuuuuuuuulam
czyżby Małolaty pilnie się uczyły? 🤣
ja się pochwalę, jestę skarbnikię 😎 😁

i zrobiłam pyszny obiad, znowu, ah cóż za skromność 😎
maiiaF, taa, uczą się leżąc w łóżku :P. Ja od wtorku choruję =.=. Śpię ciągle i jeść nie mogę blee.
ja to powinnam się z polskiego do olimpiady uczyć, bo pani obiecała w poniedziałek nas zwolnić z niezapowiedzianych kartkówek, więc nie możemy jej zawieźć i się skompromitować wynikami 😎 tym bardziej, że wyczuwam kartkówkę z historii i fizyki, więc się przyda 😁
A ja tak wchodze na stary profil i znalazłam filmik jak uczyłam sie ponownie skakać 2 lata temu 🙁
Małolaty, jak tu cicho!  👀
Ja właśnie wróciłam ze stajni. Wszystkie negatywne emocje mnie opuściły. Wgl, wracam do dawnej formy. Skakałam sobie dzisiaj jakieś małe przeszkody, na oklep! Ahh! Jakie niesamowite uczucie! Jak czuć napinające się mięśnie  😜 Ahh.
A wieczorem sobie wyjde gdzieś z Maćkiem.
Żyć nie umierac  😜  😁  🏇
a ja właśnie robię sobie przerwę w porządkach. i siedzę w paralelizmach, eufemizmach, synekdochach, neologizmach, noblistach no i ogarniam wszystkie lektury z zakresu gimnazjum 😜

a za tydzień powtórka z małą zmianą- strefy, klimaty, parki narodowe, lasy, pradoliny plejstoceńskie, mmm 💘 😂
no i jeszcze testy od wtorku 😵
Ja właśnie wróciłam ze stajni. Poskakaliśmy sobie 100-105 cm i wyciągnęłam przyjaciółkę na zdjęcia.

A teraz muszę wybierać między powtórką do testów, a obrabianiem zdjęć. Masakra.
Ja wczoraj byłam na imprezie także dzisiaj jestem lekko nie żywa. Do konia wypadało by jechać i ruszyć. Ale tak strasznie mi się nie chce wsiąść bo wiem że to będzie kolejna fatalna jazda w tym tyg :/.\

Miałam jechać do Jaszkowa no !  😤
kaszmirowa W jakiej stajni stoisz? Bo widzę że też z Warszawy 😉
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się