Forum towarzyskie »

Kącik Małolata...:D

losieq, nie mam żadnej oceny z niemca, bo siedze w domu i jestem chora juz 3 tydzień. Wszystko zalicze jak juz wyzdrowieje, ale po prostu mnie to mega zdziwiło, że ona twierdzi, że bede nieklasyfikowana.. ja jej dam juz nieklasyfikowana 😀iabeł:
jeju jak ja jej nie lubie.  😫
Małolatki, skąd ściągacie muzyke?  :kwiatek:

Polecam strone http://mp3.teledyski.info/ 🙂
dziewczyny zawstydzacie mnie  😡
przepraszam że tak późno, wczoraj musiałam kończyć wcześniej niż zamierzałam /-; a teraz ledwo co wróciłam do domu (od 10 w stajni...)

takie tam okultystyczne symbole, jak to mawia P.:

edit: infantil, klik, potrzebny jest link do yt, możesz ściągać i movie i audio. chociaż ostatnio znalazłam coś o wiele fajniejszego i no... nie pamiętam.
Facella, jeszcze raz 😍

oby jutro nie padało, bo zapowiadają, a ja mam w planach sprawdzenie nowej trasy na bieganie 🙁 ale ładne gwieździste niebo teraz 💘
Facella, wow ale masz czarne oczy 😀
nieee, brązowe są q-;
na pierwszym wyglądasz znacznie starzej niż na pozostałych, ale zdjęcia bardzo ładne  🙂
dla mnie to i lepiej, ile byś mi dała?
na tym pierwszym to takie dobre 23  😀
Ale bym cię chciała przed obiektywem, szkoda że tak daleko 🙁
infantil, oO

Alabamka, jak będziesz w okolicy, to daj znać (-; mimo że modelką jestem raczej kiepską...
Facella, jesteś bardzo ładna! 🙂
Ja dzisiaj miałam dzień oglądania seriali a późnej pojechałam na stajnie. Właśnie wróciłam i C. dzisiaj fajny. Nie patrzył już aż tak mocno na kobyły.Jutro coś poskaczę malutkiego bo trenejo wyjechał...
A kiedy robimy konferencje na skype?! 😀
Miałam taki wspaniały humor a tu znowu kicha i wszystkie pozytywne emocje mnie opuściły 🙁 kicha. Chyba muszę poprosić chłoptasia żeby zmienił hasła na fb na przykład. Wolę wiedzieć malo niż za dużo, zdecydowanie!

Jak tam drogie małolaty długi weekend leci? Końsko i stajennie, czy raczej nie? 🏇
Facella śliczna jesteś! 😉
Facella Ślicznaś  😍
anioleczek.97 Klonie, na gg chodz  😂

Małolaty! 9 listopada lecę do multikina na noc Władcy Pierścieni!!! Od 22 do 10  😁  😜  🤣

Nabywamy oryginane albumy w ramach szacunku dla artystów 😉 Często jest tak, że akurat nie mam "wolnej" kasy, ale staram się ograniczać zbędne wydatki i tak dysponować pieniędzmi, żeby chociaż raz czy dwa razy w miesiącu coś muzycznego kupić. Ostatecznie czasem pobieram z chomikuj.pl, a potem i tak, prędzej czy później, kupuję te ściągnięte płyty.

Facella, chciałabym mieć taką figurę jak Ty 😀
Chyba muszę poprosić chłoptasia żeby zmienił hasła na fb na przykład. Wolę wiedzieć malo niż za dużo, zdecydowanie!

zaraz, bo nie rozumiem. ma zmienić, dlatego że Ty masz dostęp i tam wchodzisz a nie chcesz wiedzieć zbyt wiele? nie łatwiej po prostu nie wchodzić? 🤔wirek:

iście pracowity weekend, muszę przyznać 😎 nauczyłam się wszystkiego co miałam z biologii, fizyki i chemii, w połowie polski, niemiecki, angielski i historia. do tego wysprzątane, seriale prawie nadrobione ( 😂 ), no i wreszcie mam czas na poranne bieganie 💃
Alabamka, jak będziesz w okolicy, to daj znać (-; mimo że modelką jestem raczej kiepską...

Właśnie niestety raczej nie będę, jakbyyś miała w planach studiować w stolicy czy coś to sie umówimy na zdjęcia  😁
infantil ulub.pl
flygirl z ulub zawsze ściągałam, ale dziś nie chciał ze mną współpracować. Już się pogodziliśmy i jest dobrze  😀
dwrzuta.pl  😎
Ewentualnie wyszukiwarkamp3.eu 😉
jak mi trzeba cos z yt, to biore przez to: http://www.flv2mp3.com  😉
[quote author=Facella link=topic=30353.msg1572347#msg1572347 date=1351881373]

Właśnie niestety raczej nie będę, jakbyyś miała w planach studiować w stolicy czy coś to sie umówimy na zdjęcia  😁
[/quote]
ja jednak się do Wrocka wybieram (-; a nie miałaś w planach na ferie pokręcić się po okolicy czy mnie się osoby popierdzieliły?

dzięki dziewczyny  😡
To jade!
losieq, nie mam żadnej oceny z niemca, bo siedze w domu i jestem chora juz 3 tydzień. Wszystko zalicze jak juz wyzdrowieje, ale po prostu mnie to mega zdziwiło, że ona twierdzi, że bede nieklasyfikowana.. ja jej dam juz nieklasyfikowana 😀iabeł:

no to może jesteś nieklasyfikowana za nieobecności
[quote author=Domika link=topic=30353.msg1572266#msg1572266 date=1351876777]

no to może jesteś nieklasyfikowana za nieobecności
[/quote]

a można tak? za nieobecność na około 7 lekcjach?
Domika, musisz mieć powyżej 50 % obecnych, żeby być klasyfikowana. I chyba co najmniej 2 oceny. Jeszcze zależy, ile razy w tygodniu masz dany przedmiot.
potrzebuję pomocy pirata komputerowego, najlepiej żeby się do mnie odezwał przez FB/pw...
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się