hejtował, słońce drogie *-; co zobaczyłaś takiego? nie widziałam tego filmu i zupełnie nie wiem o czym mówisz...
khem, Facella była dziś z koleżanką na spacerze i jakoś tak wyszło... że ma fotki... co się nie zdarza... część z Was widziała je już pewnie na FB, chcecie tutaj?
Wracając to Mitch'a... U mnie na Twitterze prawie wszyscy obserwowani składają kondolencje, wspominają i aż się smutno robi. Przyznam, że nie byłam ich fanką, ale ostatnio muzyka jest mi bliższa niż kiedykolwiek i widząc takie obrazki: https://twitter.com/SarahAfuckingA/status/264110218915483648/photo/1/large https://twitter.com/echeland/status/264092253595783168/photo/1/large aż człowieka ściska w środku. Nie wyobrażam sobie co musi czuć rodzina, jak mama ma powiedzieć tej małej, że tata, który tak ją kochał i o nią dbał już nigdy więcej nie wróci. W takich sytuacjach zawsze dociera do mnie, jak mało trzeba, jakie to życie jest kruche... Szkoda, że dopiero kiedy dzieje się coś złego docenia się to, co się ma.
fin racja 🙁 zapaliłam dzisiaj świeczkę mamie moich koleżanek, zmarła niedawno, była rok straszna od mojej mamy, zginęła w wypadku i aż coś mi się w środku przekręciło jak poszłam na jej grób ze świeczką... to takie nie fair... zawsze mi się wydawało, że jak ktoś jest dobrym człowiekiem to spotykają go same dobrze rzeczy, że tak jakby natura "oddaje" nam za to kim jesteśmy (nie wiem jak to dokładnie wyrazić) a tu... strasznie przykre święto 😕
fin racja 🙁 zapaliłam dzisiaj świeczkę mamie moich koleżanek, zmarła niedawno, była rok straszna od mojej mamy, zginęła w wypadku i aż coś mi się w środku przekręciło jak poszłam na jej grób ze świeczką... to takie nie fair... zawsze mi się wydawało, że jak ktoś jest dobrym człowiekiem to spotykają go same dobrze rzeczy, że tak jakby natura "oddaje" nam za to kim jesteśmy (nie wiem jak to dokładnie wyrazić) a tu... strasznie przykre święto 😕
dokładnie... ja jak dziś jechałam na cmentarz i wspomniałam sobie moją śp kuzynkę, która zginęła z tragicznych okolicznościach pomyślałam sobie, że to mogłam być ja. Ona cudowna dziewczyna mająca plany na przyszłość... I ja człowiek na którym stawia się krzyżyk od razu w tym kraju
Facella, miałam Ci na fejsie pisać, ale zasnęłam ( 🤣 ), oczy to masz obłędne, włosy też fajne, cała śliczna jesteś 😍
ja wstałam koło 6, właśnie wróciłam z biegania no i teraz idę z psem. dzisiaj po południu jeszcze na cmentarz, bo wczoraj na jeden to sam tata pojechał.
Małolaty dzisiaj straciłam wiarę w ludzkość. Będąc dzisiaj na zakupach. Jak widziałam jak dwie dziewczynki w wieku ok. 10 - 11 lat chodzą w butach na 15 cm obcasie myślałam że będę musiała szczenke z chodnika zbierać.
maiiaF moja mama też cały czas się pyta czy na pewno chce jeszcze jeździć. Za każdym razem mówię że chce, ale w sumie przerwa by się przydała. W końcu i tak często już nie jeżdżę raz na 2 tyg. czasem nawet miesiąc na konia nie wsiadam..
Moje jedyne oceny z historii to dwie 1. W zeszłym roku miałam babke, okrutnie ostrą, ale była sprawiedliwa, i świetnie uczyła. A teraz mamy takiego dziwnego gościa, który mnie nie lubi 🤔wirek: Zawsze miałam z historii 5 xd ja nie mogę. zadźgam go. 😵
losieq, no u nas to zaraz wystawiają oceny sugerowane, więc też nam grożą 😁
vicke, u nas połowa klasy, a w sumie to podejrzewam, że połowa gimnazjum ma problemy z historyczką. albo raczej histeryczką, bo ona twierdzi, że całkiem historię olewamy i z takim podejściem to testów nikt nie zda 🤣 akurat ja się o to nie martwię 😁