Forum towarzyskie »

Kącik Małolata...:D

agrrrrrrrrrrrrrrr nie rozumiem tego całego fenomenu emu  🤔
Ja na zimę mam jedną parę butów, jedną jesienno przejściową i oczywiście glany w których śmigam cały rok  😜
infantil, też nie rozumiem 🤔 też mam jedne zimowe, całoroczne glany no i 2 pary trampek. wystarcza mi 😁 tylko że nie mam żadnych ładnych butów, na zakończenie/rozpoczęcie roku śmigałam w glanach 🤣
A ja mam emu i lubię. Plusem dla mnie jest to, że są wygodne, ciepłe i jakoś czuję się bezpiecznie (jakoś mniej się w nich wywalam niż w innych). Nigdy nie podobały mi się jakieś kozaki z noskiem w dziób (czy jakoś tak) zapinane na zamek, ustrojone jakimiś pomponami czy coś. A też moim zdaniem emu nie są najbrzydszymi butami świata i ważne, że mi pasują. W końcu nie każdemu muszą 😉
Heval - Polać jej  🤣 Mam dokładnie tak samo. I co z tego że niewyglądają jakoś zarąbiście? ważne że wygodne ot co.
Serio sie w nich czujesz bezpiecznie? Moja siostra 2 telefony jednej zimy w nich rozwaliła lądując w śniegu i na ulicy przez ślizganie sie, ja też dość wesoło wspominam łażenie w takowych butach 
A ja wręcz przeciwnie. Jak chodziłam w jakichś kozakach, to wciąż się ślizgałam i byłam bliska upadku, a teraz jakoś mam lepszą przyczepność czy coś. Chyba, że po prostu polepszyła mi się motoryka.
[quote author=niemiłek link=topic=30353.msg1567093#msg1567093 date=1351428809]
maiiaF, hi5, nas też kumple wystawili, i dokładnie też chodzi o kręcenie.
[/quote]
czy to to, o czym myślę? tylko mi nie mów, że Cracow Crew nic nie zrobi D;
chociaż i tak się skończy jak rok temu, "dysk się spali" czy coś  🤔

z butów to mam biedronkowe zimowe paskudy do stajni, mega ciepłe, ale zdarza im się przemoknąć /-; poza tym ostatnio zamówiłam buty do spódnicy z deezee, mam jedne obcasy których nienawidzę, dwie pary trampek (i tak chodzę ciągle w jednych), trampki do stajni i sztyblety  😁
a ja mam glany i je lubię, mam szpilki i też je lubię 😉
Facella, CC ma jakiś kryzys ;] ale spoko, pewnie i tak jako jedyni wyjdziemy z tego z twarzą

Ja to bym przechodziła cały rok w trampkach, ale zimno 🙁
Ja w tych butach jeszcze ani razu na tyłku niewylądowałam (co przy mojej koordynacji jak jest zima to cud nad cudami  :hihi🙂.
Ja mam dwie pary emu podróbek z Lidla i je uwielbiam. Ciepłe i wygodne, jak kapcie. 😉 Ale i tak większość zimy przechodzę w adidasach jak zwykle. 🤣
Ja musze coś wykombinować na zimę bo mi w glanach już zimno
edit: Może ocieplane martensy? 
może te Emu nie wyglądają jakoś tragicznie na normalnej nodze (większość znajomych, które w nich chodzą, mają albo koszmarnie krzywe nogi albo mocnego platfusa, a takimi butami pięknie to podkreślają 🤣 ), ale poczucia bezpieczeństwa to nigdy bym w nich nie miała. Glany to się trzymają podłoża solidnie, a co do takich emu to zawsze jakoś niepewnie wyglądają 😁

pff, chyba jutro ucieknę z zaliczenia z historii...
emu to chyba na każdej nodze wyglądają jak platfusy  😁
Oryginalne Emu nie wyglądają jak platfusy, bo mają porządną podeszwę i nic się nie zagina. Mi też się nie podobają, ale na duży mróz są idealne.
Sisisa, jak ktoś ma porządnego platfusa to każde buty się wyginają 😁

znowu się porobiło... 👿 w środę zaraz po lekcjach jadę do Wawki, bo już w sumie nie wiem co robić. tylko gorsze, co dalej... 🤔 no i gdzie dorwać teraz moją siostrę, bo wyjdzie, że nie będę miała gdzie przekimać 🤣
Sisisa ja mam oryginalne i chyba się trochę wyginają. Choć w sumie to nigdy nie patrzyłam, muszę zobaczyć jak je wyjmę. Ale na pięcie zawsze się trochę zaginają i to potem źle wygląda :/
[quote author=niemiłek link=topic=30353.msg1567093#msg1567093 date=1351428809]
idziosława, haha ja też, spadł śnieg więc kupiłam nowe vansy 😀
[/quote]
Haha, pięć Niemiłku, zrobiłam dokładnie to samo 😀
Heval, moje się nie wyginają, no a na pewno nie tak jak podróbki 😉. Ale na co dzień i tak w glaniorach chodzę.
ja tez wczoraj odkopalam glany, bo kazde inne buty by mi przemokly. 😁 ale chce nooowe! (najpierw musze sprzedac te, phi!)
Niedawno wróciłam z Krakowa... W mieszkaniu 16 stopni, za oknem śnieg  😂
A teraz grzeję sie z herbatką w ręku, spisuję zadanko z chemii i złoszczę się na nauczycielke z niemieckiego, głupka, idiotę i ... chyba to tyle. A, jeszcze na siebie, bo znowu mi się przytyło!  😤
właśnie wruciłam z pierwszego hubertusa ever, bylo megaaa  😜
ja tez jestem fanka emu, glownie dlatego, ze tylko w nich mi cieplo 🙂
A ja piszę jutro olimpiadę z polskiego i proszę bardzo o kciuki, szczególnie, że teraz leżę sobie chora w łóżku i czarno widzę jutrzejszy dzień  😵
infantil ja też  :emota200609316: ja się czuję świetnie, poza tym,  że zamiast mówić wydaję z siebie dziwne charko dźwięki  😁 są kciuki  😀
wilczyk to i ja kciuki trzymam!
Pomijam fakt,że po przeczytaniu tego opowiadania Kafki czuję się głupsza niż wcześniej  😂
Ja jestem chora od środy, ale co taam. Życie jest za krótkie na leżenie w łóżku. 😀 A taaaki weekend był. 💃

idziosława jak randka?
A ja piszę jutro olimpiadę z polskiego i proszę bardzo o kciuki, szczególnie, że teraz leżę sobie chora w łóżku i czarno widzę jutrzejszy dzień  😵

Powodzenia! 😀 Ja przeziębienie mam taki sposób, niezbyt zdrowy, ale skuteczny - łykam wszystkie leki jakie mam w domu na przeziębienie na raz, w podwójnej dawce i zapijam aspiryną, też podwójną, a za pół godziny/godzinę łykam jeszcze coś na spanie bo zwykle jak mam zatkane zatoki to o spaniu nie ma mowy i rano budzę się jakby nigdy nic  😁 Sposób odkryłam jak mnie przewiało w stajni a następnego dnia musiałam iść koniecznie do szkoły bo były próbne matury  😁
infantil hahaha o matko, ten człowiek musiał mieć coś z psychiką  😁
Arroch nie-dzięki  :kwiatek:
Nie wiem czy taka combo kuracja zadziałałaby dobrze w połączeniu z moimi sterydowymi lekami na alergie  😜

Wilczyk ale musiał mieć dobrego dilera  😎
Ja jestem chora od środy, ale co taam. Życie jest za krótkie na leżenie w łóżku. 😀 A taaaki weekend był. 💃

idziosława jak randka?

Zdrowia w takim razie!
Randka w sumie spoko, oglądaliśmy film u niego, bo pieruńsko zimno na polu, ale chłop wysyła mi sprzeczne sygnały strasznie, nie mogę go wyczuć 🤔
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się