Ja mam jeszcze ponad rok do testu gimnazjalnego a na każdej lekcji nauczyciel powtarza regułkę '' to pewnie będzie na egzaminie, uczcie się bo na pewno będzie'' 🙄
:emota200609316: skąd ja to znam? 😁 Najgorsze jest to że nauczycielka od chemii uwaga uwaga mówi nam, że jesteśmy zobowiązani na odpytywaniu wiedzieć wszystko co było 1 gimnazjum.
Ja mam jeszcze ponad rok do testu gimnazjalnego a na każdej lekcji nauczyciel powtarza regułkę '' to pewnie będzie na egzaminie, uczcie się bo na pewno będzie'' 🙄
Mi tak gadają, tylko, że "będziemy mieli to na maturze" 😎
małolaty Facelka życia nie ogarnia i czasu nie ma )-; mam rzeźnie straszną w szkolę, btw piszę z tech. inf. do was, nielegalnie trochę... dwa dni w stajni byłam i wczoraj mój idealny koń beznadziejnie chodził, wszystko przeze mnie i to że mnie ludzie wk*ili /-; ehh źle się dzieje w państwie duńskim.
Hermes, u mnie matematyca co lekcję powtarza "to ZAWSZE jest na maturze!" matura powinna mieć 100 stron...
pat, twoj post troche mocno ponizej poziomu. mam nadzieje ze dzisiaj troche inaczej na niego spojrzysz. skoro masz urodziny to wszystkiego najlepszego. nie zapominaj ze to jednak kacik malolata 😉
[quote author=Facella link=topic=30353.msg1542742#msg1542742 date=1349338304] Hermes, u mnie matematyca co lekcję powtarza "to ZAWSZE jest na maturze!" matura powinna mieć 100 stron...
Zawsze tak mówią, a potem okazuje się, że matura to nic strasznego 😁 [/quote] ja jej nie wierzę już 😁 i nabijamy się z niej co lekcję, coraz większa beka, niedługo wylecę z klasy 😂
patt, sto lat!
w realcu jest czwarta część "Piratów..." za... 10zł 😜
Małolaty! Potrzebuję małej pomocy, jak ułożyć takie mądre ( 😁 ) zdanie o tym że dla mnie stukot końskich kopyt, rżenie też jest czymś w rodzaju muzyki itd.? i co bym mogła jeszcze dodać apropo właśnie tego 🙂 z góry bardzo dziękuje!!! :kwiatek: :kwiatek:
powinnam uczyć się teraz fizyki na odpowiedź i matmy na kartkówkę 😵 acz, otworzyłam fizykę, nic nie ogarniam 😁 muszę modlić się, żeby mnie nie spytała 🙄
Facella myślę, że nie dasz rady. Ja przebrnęłam przez jakieś 20 stron i prawie zasnęłam. 😁 Ja powinnam Wallenroda, a każda książka z podziałem na strofy itp wywołuje u mnie alergię. Po prostu 2 razy ciężej mi się coś takiego.
Pomoże mi jakaś dobra duszyczka z zadaniem z matmy? Chodzi o wytłumaczenie jak je wykonać 😀 Też muszę Wertera przeczytać, ale aktualnie leży schowany pod książkami ze szkoły..