Forum towarzyskie »

Kącik Małolata...:D

http://www.tekstowo.pl/piosenka,snow_patrol,chasing_cars.html cytat pasuje 🙂

Alabamka ubiegła mnie
no przecież, że ta!  😵
infantil z czego chcesz się odchudzać? z kości na ości?
Facella - wczoraj nawet to na fejsa wrzuciłam. 🤣 uwielbiam tą piosenkę
nopebow, ja mam teraz straszny syf na fejsie i nie ogarniam nic bo tylko gram w gry  😂
W Hałsa nie grasz. 🙁
Facella, pierwsza fajna, tylko taka jasna to się zaraz będzie brudzić 😁
ostatnia IMO najladniejsza  😉
tylko te torby nie sa najwyzszej jakosci, chociaz za taka cene to zeby trzy miesiace posluzyla to nie szkoda 😉
Druga!  😁
Alabamka, chciałaś zobaczyć mnie w spiętych włosach, więc proszę :kwiatek:
Taki trochę niewyjściowy ryjec mam 😉
Dziewczyny, potraficie zdziałać cuda!  :kwiatek: Od wczoraj uwielbiam to forum jeszcze bardziej.  😁
Szkoda tylko że transferu nie mam i nie mogę sobie tych waszych piosenek posłuchać..

A ja tak ni w kij, ni w oko, bo akurat mi do głowy wpadło 😀 A to typowo 'małolatowy przesąd' . Wierzycie w te same godziny i minuty? Na przykład 16:16?  😂
Hermes, Ach fame mi skoczył  😀
Ja dziś po 6 lekcjach jestem bardziej zmęczona niż po 8 wczoraj... może przez ostatnia lekcję

😵
Oo tak, u mnie religia też potrafi wykończyć człowieka. 😀

A ja muszę dzisiaj ogarnąć Dywizjon 303. Co to to w ogóle jest?! 🤔
Za jakie grzechy!

Idę sobie zrobić jajecznice!  🏇
Eloszka małolaty , co tam u was bo dawno mnie tu nie było ? Jak tam po pierwszym miesiącu w szkole ? 😉
Mam dość moich rąk , nie dość że się nie wykręcają to jeszcze chyba mam zespół cieśni nadgarstka i muszę jechać na badanie EMG do Radomia  👿
Ale pochwalę się , że wróciłam do regularnej jazdy i ciesze się jak dziecko , bo wszystko zaczyna mi się przypominać i wreszcie wychodzić tak jak powinno  😅
rumka mój tato ma zespół cieśni nadgarstka, także trzymaj się, bo wiem co to jest  :przytul:
a ja jestem jakże inteligentna 🙄 poszłam do kościoła na różaniec i później miałam iść z mamą wprowadzić Bonę i Bostonka, jak wróciłam z różańca to dzwonię żeby przyszła, ale jako, że nie chciało mi się na nią czekać, sama je wprowadziłam. efekt taki: Bosti zamiast lecieć prawą stroną, poleciał za mną wpadając klatą na plecy, kopytem w kostkę, ja ratując się puściłam Bonkę (ona jest mądrzejsza ode mnie i poszła do stajni), mam super nogę, sina i rana 🙄 😵 poznajcie moją głupszą stronę 😎
Dostałam kolejny opier*ol od sąsiadki  😜 Tym razem znowu chodziło o satanistyczną muzykę w postaci Czarnego Albumu Metallici  😀iabeł:

A ja dostałam 3 ze sprawdzianu z fizyki i jest to ocena o trzy razy wyższa niż przypuszczałam!  😁
I nawet powoli przyzwyczajam się do wstawania rano i do siedzenia w ławkach po 7 godzin. I do moich szalonych tekstów na pamięć na angielski  😜

infantil Mam dokładnie to samo  🤣 Tylko moja "kochana" sąsiadka jest strasznie dziwna. Wszystko jej przeszkadza, drze się jakby ją ze skóry obdzierano jak małe dzieci po schodach wchodzą  🤔
szósteczka z EDB i szósteczka z geografii, aaaa 😜 jutro duża praca klasowa z chemii, musi być dobrze 😎 [s]no chyba że mamusia mnie zabije dzisiaj wieczorem[/s] 🤣
A ja dzisiaj dostałam 4 z chemii 🙂. Łatwy temacik był na kartkóweczce, oby zawsze tak było...

I wreszcie zakupiłam parkę  😜.
to sobie pośpię dziś... pies sobie po wyjeździe brata upodobał mój pokój, a z tęsknoty za nim skowycze tak, że oszaleć można...
jesli jestesmy przy ocenach, to ze sprawdzianu z chemii dostalam 5! 😜 pierwsza piatka w LO i to z chemii... i to ze sprawdzianu! 😜 jutro spr z angielskiego i informatyki. nic nie umiem.
Małolaty, pilnie potrzebuję pomocy 😡 Czy ktoś korzysta z podręczników do matematyki pana Kłaczkowa? Konkretnie to z tego co pamiętam autorami są Kłaczkow, Kurczab i Świda.
fin niestety nie 🙁
anioleczek.97 ale Ty nam słodzisz  😀
Alabamka wpadłaś na to z tym listem sama? ; D
Hemes ale Ty masz oczyska  😜
rumka szkoda gadać, codziennie mi się jedynki w szkole sypią  😁
rumka ręce ci się wykręcają? Przepraszam, że pytam, ale to zwykła ciekawość, jeśli nie chcesz to nie odpowiadaj 🙂

A ja się umówiłam na pierwsze w mym życiu korki na czwartek  😁, z chemii na 19😲0. Najwyższy czas, bo na razie jestem na etapie "Wiem, że nic nie wiem", a na chemii wegetuję. Mamy liczyć zadania, bez żadnego wytłumaczenia i masz tu babo placek  😁
Hermes  piękny ryjek masz  😀 czekam na Ciebie jako fotografa  🏇
małolaty okropny kryzys w moim życiu (sercu raczej) pomocyyyy  😵
borkowa na razie nie jest tak najgorzej ale mam dni że ledwo daje sobie rade z bólem  🙄
patt140 ja też pewnie miałabym już pełno 1 ale mieliśmy okres ochronny we wrześniu i jeszcze żadna 1 nie wpadła  😅
nopebow NIE wykręcają się tak ja powinny tzn jak lekarz chciał zbadać czy mam złamaną rękę to w łokciach mam coś poprzestawiane i nie chcę się skręcić , niby nic ale czasami to spore utrudnienie np na w-fie
czy jakiś dziwnych ćwiczeniach  😉
idaczerwcowa co się dzieje?
rumka brawo dla mnie za czytanie ze zrozumieniem  😡  :kwiatek:
rumka ja ostatnio koszulę rozpinałam tacie, bo już czucia nie miał, moja pan od informatyki też ma, ogólnie to z autopsji, wiem, że to bardzoo boli 🙁
To ja mam pytanie dla osób które na prawdę znają się na "prawie" 😀 Mam prodblem z nauczycielem od WOSu a on się na tym dobrze zna więc nie chce wtopić jak już się z nim będę kłócić 😀
Czy mając 18 lat mogę SAMA ,na własną ręke i tylko za moją decyzją, wypisać się z przedmiotu nieobowiązkowego ?
Zmienił nam się wychowawca i powiedział że on sobie nie życzy aby cała klasa ( bo każdy dał zwolnienia od rodziców) nie chodziła na lekcje WDŻtu i albo będziemy chodzić chociaż częścią klasy , albo będzie musiał dokładnie porozmawiać z każdym z rodziców o tej decyzji i rodzice (uwaga) będą musieli mu wytłumaczyć czemu nie chcą aby ich dziecko chodziło na WDŻ ; o . Stąd moje pytanie. Czy mam już prawo sama decydować o tym czy chce uczęszczać na religie czy WDŻ , czy działa to tak samo jak w przypadku usprawiedliwień że muszą pisać rodzicę. Jestem w klasie maturalnej i jakoś pierdzielenie o niczym na ostatniej lekcji mnie nie interesuje.Nie mam na to czasu.
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się