konwalia najlepszego :kwiatek: fly mnie nigdy nie pytaja a na jakas starą nie wyglądam 😡 😁 chciałam podziękować Facelli za najlepszy komentarz pod zdjęciem na fejbuczku, poprawił mi wczoraj humor dziękujeee 💘 😅
konwalia 100lat! 😉 maiiaF LEĆ Z TĄ KOSTKĄ DO LEKARZA I TO JUŻ 😉 🙇 . To wcale nie żarty. Ja jak miałam skręconą czy coś zaniedbałam to i teraz przy większym wysiłku mi to wraca, uciążliwe bardzo, rehabilitacja itd... 🙄
dziewczyny, serio, nie jest źle 😁 zaczynam normalnie chodzić 🤣
uuuf. póki co 2 słoiki dżemu brzoskwiniowego i 9 słojów jabłek. +jabłek czeka jeszcze wielki garnek na zasłoikowanie... mam dość 😁 skończę wieczorem, a teraz idę na rower. brat pojechał 💃
ida, w piwnicy stoi cała półka, bo ciocia zrobiła 50 słoików 😂 a jabłek multum w ogródku jeszcze i pewnie do końca października tak będziemy się z nimi cackać 😁 ja już mam dość. nawet patrzenia 😵 ale za to wiem, że za kilka miesięcy mi się zachce, a to zupełnie co innego takie w słoiczkach niż jakieś z importu 😍
padam na twarz, ale mój dzik był dzisiaj cudowny! 😅 no po prostu na rękach bym mogła nosić, odkąd się razem bawimy (sierpień codziennie i wrzesień 2 razy/tydzień) miałyśmy tylko JEDNĄ nieudaną jadę 💘
Nic dziś nie zrobiłam... Najpierw koleżanka wyciągnęła mnie na zdjęcia, później obiadek i zakupy emoty327: m.in. bluza. Później ją obfocę i wstawię tutaj. Wróciłam o 19 i nici z mojej nauki... 🙄 Jestem zła na siebie. Jutro już koniom będę musiała powiedzieć ,,dziękuje'' i się pouczyć. A tym czasem i idę dalej oglądać Komisarza Alex'a 😀 I mam wielką ochotę kupić sobie oficerki. 😍 😁 😜
własnie uznałam, że jestem potwornie krytyczna wobec siebie i usunęłam miliard zdjęć końskich, bo byłam na nich okropnie nieudolna! 🤦 także sesja potrzebna na wczoraj 🏇 😀
popielata, muszę zastosować, bo nie chce mi się codziennie szorować ich szczoteczką, a zawsze jak wracam do domu to zanim do niego wejdę mój pies tak się cieszy, że depcze mi po trampkach...
ja swoich trampek nigdy nie czyszczę, tzn. otrzepię z błota i tyle 😂
Albamka, idź, co się przejmujesz 😁
byłam wczoraj na potańcówce i z dziewczynami zrobiłyśmy gangnam style... w szpilkach 😁 jedna z nas miała chyba 12cm, licząc bez platformy (z nią by było jakieś 15). kostki mam miejscu 😁 na płasko się nie potrafiłam tego nauczyć 😂 i belgijski był, i papita (czy tam pita-pata) i masę innych, uwielbiam takie integracyjne 💘
Mam pytanie do Warszawskich Małolat ( myślę że w szczególności do idy bo ona pewnie obcykana ) polecacie jakieś stajnie w okolicach Piaseczna/Lesznowoli? najlepiej takie w których się tyłka nie klepie bezsensownie 😉 z góry dziękuje :kwiatek:
mądra Mania pojechała dzisiaj na rower daaleeeko, aż za rzekę... taak, objechałam miasto dołem wzdłuż rzeki, po czym dojechałam do trzeciego mostu i przypomniałam sobie, że drugi most jest w remoncie, a na trzeci pieszo/rowerem nie można, nawet się nie da 😂 i musiałam zawracać i zasuwać na około 😂