Krupnik., ja codziennie robie 5-minutowke 😎 krem + podklad antybakteryjny + puder antybakteryjny + tusz + pomadka. Kiedys robilam kreski, teraz mi sie odechcialo. Podklady ze wzgledu na niedoskonalosci, jak sie ich wyzbede to je tez wyrzuce, a jak wzmocnie rzesy (mam kuracje) to tusz tez chyba wyrzuce. Ja juz nawet paznokci nie maluje. I tez chodze w swetrach i podartych dzinsach, ale tego raczej nie zmienie 😉
Dziewczyny rozkmina dnia... spider bites, angel bites, lip ring po środku , z boku ? Im bliżej zdjęcia aparatu tym więcej mam pomysłów, przez 2 lata wiedziałam co chce a już nie wiem, w końcu jak bede mogła już zrobić to nie bede wiedziała co 😵
Kto był dziś na tym integralu 96 vol.4? Było świetnie 😀 pozdrawiam ludzi od romana kimkolwiek byli 😁
Ja idę na vol.5 chyba 😁 Mimo, że będę znała chyba tylko organizatorkę
Właśnie zawsze chciałam z boku po lewej, może zrobię tak że najpierw jeden z boku a potem najwyżej spider? Bo dla mnie tak samo jak dla Rydon to mega wygląda 😜
A ja w sumie już sobie nie wyobrażam normalnego wyjścia z domu bez tapety 😲 Podkład nakładam nawet jak idę z psem. Ale jak idę do szkoły/ze znajomymi gdzieś i tak ogólnie "do ludzi", to zawsze eyeliner. Bo jakoś tak dziwnie. 🤔wirek:
Heval o, to samo 😉 jeszcze tusz do rzęs jest niezbędny, a nie zbyt mogę, bo mi rzęsy wypadają nawet nie wiadomo jak ''zdrowy'' i jak najdroższy kupię. Masakra.
Ja akurat tuszu rzadko używam. Czasem sobie przejadę, ale w sumie tego jakoś nie potrzebuję chyba. Ale eyeliner obowiązkowo. A chciałabym się odzywaczić, bo to uciążliwe. Zwłaszcza, że maluję najpierw grubą krechę a potem patyczkami reguluję ją a to sporo czasu mi zwykle zajmuje zanim idealne będą :/ Może sobie powinnam permamentne walnąć 😵
Ja przed wyjściem do szkoły rzadko jestem na tyle ogarnięta żeby się jeszcze malować. Nie chce mi się, lenistwo mnie pożera okropnie, czasem tylko zrobię jakąś kreskę eyelinerem i do tego tusz do rzęs, czasem sam tusz.
konwalia sto lat! :kwiatek: :przytul: maiiaF A ja jakieś 30 minut temu wstałam. 😁 Ale zaraz lecę uczyć się biologi, fizyki i geografii. Ale ostatnio piątki z tych trzech przedmiotów wpadły. Ale ostatnio nauczycielka z fizyki zrobiła niezapowiedzianą kartkówkę z działu. 🤔
popielata, dobra dobra, z moich zamiarów prawie nic nie wyszło 😁 uczyć się będę jutro chyba, a teraz lecę na rower póki pogoda ładna 💃 [s]kij z tą kostką, nie będę w domu siedzieć tylko dlatego, że ledwo chodzę[/s] 😁
dziękuję wszystkim małolatom za życzenia. urodziny już odpowiednio wczoraj wyświętowane 😁 co do torby to wzięłam pierwszą, do tego przejściowy płaszczyk i szal jako voltowy prezent. jak szaleć to szaleć. konwalia wszystkiego najlepszego :kwiatek:
jeśli chodzi o malowanie się, to ja do szkoły nakładam podkład, puder, tusz, błyszczyk i czasem eyeliner jak mi się chce (nad i pod okiem). podobnie jak heval, nie wychodzi mi prosta kreska a potem muszę ją regulować i długo to trwa. jak wychodzę gdzieś ze znajomymi to makijaż obowiązkowo, trzeba wyglądać na starszą 😁