Forum towarzyskie »

Kącik Małolata...:D

one obie są ładne, kurde.
popielata tak. Najbardziej mi sie kojarzy wlasnie na tych ujeciach w autobusie 😉
haha, nie ona  😀
Wydaje mi się, że ta w reklamie ma węższą twarz. 🙂
chudsza jest, mówiąc wprost. ale na tych ostatnich ujęciach to już masakra  😁
Małolaty, czy wam też wysiadł sens życia czyt. facebook?  😁
Mi nie  😎
sisisa nie przejmuj się, ja już poległam na dysocjacji i dziś pierwszą 1 złapałam.  😁

Dziewczyny, która torba?
Pytanie szczególnie do popielatej  😁 W końcu mogę wybrać
http://www.sklep.house.pl/odziez-damska_776/torba_814/torba-damska_38760.html/s/pcreateddate/a/11470
http://www.sklep.house.pl/odziez-damska_776/torba_814/torebka_38253.html/s/pcreateddate/a/11420
Pierwsza mi pewnie będzie bardziej do rzeczy pasować, a ta druga tak do mnie mówi!

Miłe, jak wszyscy składają mi życzenia, nawet klasa, której za bardzo nie lubię, zaśpiewała mi dziś takie szczere "sto lat".  A za rok w końcu osiemnastka!
mój wysiadł ale się był naprawił jak na niego nakrzyczałam   😂 😁 😜
nope pierwsza  😉
no i najlepszego  :przytul:
nopebow pierwsza jest według mnie dużo ładniejsza, sama bym sobie chętnie taką sprawiła  😀
nope z dwojga złego druga  😁 kompletnie nie w moim stylu obie.

!@#@$ v!#@$#%$^ CHEMIA
Malolaty prosze o kciuki, jutro 1szy sprawdzian z chemii, nie chce zawalic. niby sie uczylam, ale wiecie jak to jest... takze plis plis! 🙇

ogolnie ocenowo dobrze nie zaczelam, ale i tak fajnie jest. 😀
Małolaty w szkole że tak cicho? 😁
ja właśnie czekam na tatę, bo z tą kostką tak mi się porobiło, że ledwo zeszłam do szatni z drugiego piętra, fajny weekend się zapowiada 🤔

za to sprawdziany z angielskiego i biologii poszły super, z polskiego też znośnie 💃
maiiaF, biedna! Kostka to masakra... 🤔

Jej małolaty w szkole masakra. Przez to, że po szkole mam średnio 20 min na nauczenie się wszystkiego i zrobienie lekcji bo jadę na stajnie i jestem tam do 22 to z piątek czasem czwórek zeszłam na ledwo cztery...Haha mam plan i będę brać książki na stajnie i w przerwach pomiędzy końmi lub jak będę jeździć tylko jednego będę się uczyć!haha jassssne
A tak poza tym to jutro zawooody 😀
Ogólnie to PIĄTECZEK, PIĄTUNIO! 😅
Ja dziś już zrobiłam cały podręcznik z WOSu z drugiej klasy, jeszcze tylko przez weekend z drugiej i powtarzać, powtarzać, być na bieżąco z wiadomościami  💃
nopebow pierwsza!  💘
Ja dziś już zrobiłam cały podręcznik z WOSu z drugiej klasy, jeszcze tylko przez weekend z drugiej i powtarzać, powtarzać, być na bierząco z wiadomościami  💃

bieżąco 😉

mama mówi, że mam jechać z tatą na pogotowie z tą nogą 🙄 bez sensu. a na weekend ambitne plany przygotowania pokoju do remontu 😁
bakalia, DO stajni. na stajnię to można wleźć, w sensie - na dach... serio musisz tam do 22 siedzieć?

przemęczona jestem, dzisiaj sprawdzian-rzeźnia z polskiego. brr. w poniedziałek o 8 spr. z matmy, we wtorek o tejże godzinie histeria 🤔
Mam dwa konie do pojeżdżenia a jeżdżę z taką Panią o 17 i mam tam 35 km.Więc nie mam wyboru.
Lubie to. 😉
Arroch jak tylko się ogarnę jak stoję czasowo to na pewno was odwiedzę, bankowo jeszcze w październiku! 😉
Tylko mam trochę daleko bo będę mieszkała w śródmieściu  😎

Super, zapraszamy  😅
autem jeździsz?
Dziewczyny, mam pytanie: malujecie sie?
Ja chyba zaczynam ulegac racjom grupy.  😡 U mnie praktycznie cala klasa sie maluje. Niby nie jakos szczegolnie mocno, tak w normie. Lekki podkladzik, podkreslone oczko, etc. I tak dzisiaj naszla mnie mysl - a moze kupic sobie eyelinera? Normalnie uzywam tylko pudru, ew. korektora. Nie podoba mi sie to co sie ze mna dzieje. Teoretyczna za brzydka sie nie uwazam, ale i tak czuje sie malo atrakcyjna wsrod tych pomalowanych dziewczyn.  🤔 A nawet gdybym miala sie malowac to jak by to wygladalo przy moich ciuchach w postaci powyciaganych bluz i powycieranyh spodni?  👀

Wybaczcie, musialam to z siebie wyrzucic.  😂
Ja byłam chora 2-3 lata temu 😀 Bez makijażu nie wyszłam z domu. Potem miałam taki okres właśnie, że meeega luźne spodnie/dresiki, luźne bluzki, bluzy, i się nie malowałam (jedynie podkład), a teraz(znów rurki itd) czasami sie pomaluję, jak mam więcej czasu, i ochotę, do szkoły. Jak idę wieczorem, czy po południu ze znajomymi, czy kimś tam, zawsze jestem pomalowana 😀 Różnie to jest 😉

Krupnik. ja się maluję 😉 Od drugiej czy trzeciej gim. Zawsze wszyscy wymalowani chodzili, a do tego ja mam skłonności to wyprysków i źle się czułam wychodząc tak do ludzi. Ale to tam wiesz, podkład żeby to zatuszować, trochę pudru na nos głównie, no i kreska eyelinerem (wydaje mi się, że bez tego mam takie maleńkie, niewidoczne oczka  🙄 )

Aaaaaj Małolaty, zostawiłam dziś sporo kasy w sklepie, a jeszcze chce kurtkę kupić. Mój tata to chyba zawału dostanie  😵
Ja tylko puder i niebieski tusz. Nie lubię się malować. Szczerze to i puder mogłabym odpuścić, ale mam pęknięte naczynko... A on jest taki fajny, w musie 🙂.
Ja tylko tusz do rzęs. Kieeedyś (rok temu) malowałam kredką/eyelinerem do szkoły codziennie ale odechciało mi się. Teraz tylko na jakieś wypady i imprezy  😉
Ja wlasnie na probve sprobowalam sie pomalowac tym co mam w domu. Nice cera lepsza, ladniejsza. Ale komicznie wygladam z tuszem do rzes, ze nie wspomne o karykaturalnych kreskach. 😂
Tez macie takie wrazenie, ze w makijaz podnosi oczy do gory? Tak jakos sa blizej brwi.  😵
Krupnik, kreski "otwierają" oko. noszę okulary więc już nie wyobrażam sobie siebie bez kresek. codziennie podkład, puder, kreska eyelinerem i tusz, czasem błyszczyk, ale bez brokatu, w kolorze zbliżonym do ust.

nie nudzi się komuś przypadkiem? potrzebuję paru ludków do ChefVille, nie chodzi mi o to, żeby ktoś koniecznie grał, tylko zaproszenia przyjmował. na szybkim łączu to jest 5s roboty a mi dużo ułatwia (-:
Krupnik. szczerze to nie wiem co mają powyciągane swetry do makijażu. 😉 Ja chodzę w bluzach, dresach itp. a pomalowane oczy mam zawsze chyba, że z domu nie wychodzę.
fly, no wiesz, z tapeta sie tak bardziej eligancko wyglada.  😂
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się