Dzisiaj bylam na dniach otwartych u mnie w operze. Jaaaaaa. Juz nie moge sie doczekac Strasznego Dworu. Jakos za miesiac ide z kolezankami! Dzisiaj biegalysmy po widowni i szukalysmy dobrych miejsc. 1. rzad najlepszy! 🏇
A ja byłam w genialnym terenie 😍 Na naszym rozrywkowym ślązaczku, co to sobie bryknąć lubi (albo spłoszyć się). Dzisiaj o dziwo bryki sztuk : 1, spłoszenie się też tylko raz, ale czego to nie mam pojęcia, chyba zając siedział w trawie.
a ja jestem z siebie dumna bo zrobiłam sama zadania z chemii o podwyższonym stopniu trudności. wg pani zadania "dla osób z ambicjami na 5 i 6". ja tam ambicji aż takich nie mam, no ale dobra, nie obrażę się za 5 na koniec 😁
popielata, jak masz M42 to musisz dokupić przejściówkę i Ci nic nie zepsuje. jednego helioska mam z przejściówką, drugi jej nie wymaga (chyba kolega coś poszperał w nim? nie mam pojęcia)
Facella tak tak przejściówkę też kupię. 🙂 To może ? 🙂😉 W sumie 70 ,- za obiektyw i to jasny to mało, więc czemu nie po eksperymentować? 😀 A masz jakieś zdj. z niego? Z 42?
Jezu małolaty padam...Właśnie wróciłam z zawodów. Jechałam z kobyłą delikatnie mówiąc psycholką.A na miejscu zachowywała się jak aniołek! Jestem z niej taka dumna! 💘 Niestety podłoże okazało się tragiczne bo bylo takim płynnym błotem...Więc mieliśmy tylko trening na rozprężalni.Mimo tego i tak jestem zadowolona bo kobyła sprawdziła się w nowym miejscu.Za tydzień znowu zawody. 😲
Ja mam rok względnego spokoju, bo idę na te studia tylko po to, żeby dostawać pieniądze. 😁 No ale muszę maturę poprawić, więc coś tam muszę przez ten rok porobić. 😉