Forum towarzyskie »

Kącik Małolata...:D

Facella żyję ale co to za życie  😂
nie no jest okej ! no i w sumie cieszę się z nowego mieszkania  🏇
chyba jakąś parapetówe zrobie  😁
konwalia jak dla mnie cena kosmos!  🤔
Ja właśnie potrzebuje na sobotę bluzy! Najchętniej takiej wkładanej przez głowę, ale w ostatecznie rozpinaną też wezmę. Widzieliście gdzieś jakieś w miare sensowne? Nie ukrywam, że chciałabym się zmieścić w 60zł.
infantil w outletach szukaj, outlety stworzył Bóg  😎
Facella zdjęcia są piękne, robisz super postępy ale podpis szczerze mówiąc, okropnie psuje efekt. Może pora zmienić na mniejszy/nie koniecznie biały?
infantil i tu się różnimy 😉 A co do tej za 60, to nie widziałam niczego szczerze mówiąc, ale jak chcesz tą cool story bro, którą ja zamówiłam to ona była za 85 z już wliczoną przesyłką 😉
konwalia, z zamiarem zmiany podpisu noszę się już drugi tydzień, bezowocnie 🤔 inwencji nie mam.
konwalia podlinkujesz?  :kwiatek:
nie no jest okej ! no i w sumie cieszę się z nowego mieszkania  🏇
chyba jakąś parapetówe zrobie  😁

małolaty czują się zaproszone  😎
Podlinkuj, też taką chcę 😀

Czuję się zaproszona, skoro i tak będę w Warszawie! 😉
infantil,
http://allegro.pl/cool-story-bro-bluza-tell-it-again-damska-meska-s-i2624368552.html
A tak btw - widziałam na facebooku że wzięłaś udział w tym wydarzeniu integracja 96 - byłaś? 😉
idaczerwcowa ja też z Warszawy  😎
Alabamka, fin, konwalia czujcie się ! zapraszam serdecznie, termin wyznaczę wkrótce  😀
ida a nie mogłaś we Wrocku np.?  😁
konwalia byłam  😀 i dzięki  :kwiatek:
Alabamka, fin, konwalia czujcie się ! zapraszam serdecznie, termin wyznaczę wkrótce  😀

No, no to czekam 😀
Facella no nie bardzo  😉
infantil czyli za tydzień się widzimy na vol 4?  😎 ja się wczoraj źle poczułam i tak chciałam, ale nie mogłam iść 🤔
a z Ciebie takie 96 że hoho  😁
konwalia mnie za tydzień nie ma gdyż wyjeżdzamy na działkę do kolegi  😎
oj cicho. 98 się tam plątało, więc ze mną jeszcze tak najgorzej nie było  😁
infantil wiem wiem, Kostkę próbowałam wkręcić ale się nie dała, do konia pojechała  🤔
ale jeszcze się pewnie spotkamy na czymś, a tak poza tym to jak wrażenia?
konwalia po za tym, że podawałam się za uczennice Sowińskiego z matfizu  😂 żeby mnie nie hejtowali i, że jak byłam o 17 to juz połowa była w stanie totalnego upojenia alkoholowego, to serio bardzo fajnie. Dużo ludzi poznałam  😎
Jeju zakochałam się w tej bluzie Cool story pierwszej po lewej. 😍 Ale mam teraz tyle wydatków, że się wstrzymam, ale czuję, że i tak ją kupię. 😜
Właśnie też mi się podoba, ale ta z prawej. i chyba poproszę mamę, a jak nie to trudno, sama kupię 😀
I dziewczyyny, rozłożyłam się. Mam taaaaaaki katar i boli mnie gardło. W piątek w szkole pytali się co się stało, że tak płaczę, i czy nie ćpałam czegoś. A ja tak po prostu wyglądam od kataru.
Byłam też u okulistki, okazało się, że muszę nosić okulary już cały czas, bo widzenie w lewym oku to zaledwie 20%, szczęście że prawe ma tylko malutką wadę. Smutno mi trochę, i zła jestem  🤔

ja też z warszawy, zapomniałaś o mnie  🙁  😁

Ja też chciałam jakąś fajną bluzę kupić, byłam w GAPie, ale same brzydoty widziałam :/

konwalia, infantil gdzie ta integracja, co integracja, jak, kiedy? Ja to ostatnio w swoim świecie i nic nie wiem  😂
integracja 96, takie wydarzenia na fb były, już trzy 🙂
Pod mostem poniatowskim, wczoraj np  😉
I w sumie to najpierw miało dotyczyć LO z pragi, ale się troche... rozrosło  😁
https://www.facebook.com/events/454866157898582/?ref=ts
dzień przed moimi urodzinami, możecie sie za mnie napić  😁 😎
Aaa czekajcie, widziałam to raz 🙂
Teraz, to pogoda taka, że boję się z domu wyjść, że zaraz się rozchoruję :/
Ale w wakacje było tam fajnie  😁
Zmieniać avatar? Bo mi się trochę znudził  👀
ja właśnie zmieniłam i sama siebie nie poznaję  😂
Facella, myślałam, że Ty to infantil, ale ona też zmieniła 😵 oszaleć można 😂
Dziewczyny, która jeździ u Drwala w Lublinie?
Bo mam kilka kretyńskich pytań  😁
Vana, może Arroch coś wie? to chyba jej okolica.
Na pewno coś wie 😉
Pytałam już Fin, napisała mi o dwóch użytkowniczkach ale coś bez echa one 🙂
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się