konwalia jak dla mnie cena kosmos! 🤔 Ja właśnie potrzebuje na sobotę bluzy! Najchętniej takiej wkładanej przez głowę, ale w ostatecznie rozpinaną też wezmę. Widzieliście gdzieś jakieś w miare sensowne? Nie ukrywam, że chciałabym się zmieścić w 60zł.
Facella zdjęcia są piękne, robisz super postępy ale podpis szczerze mówiąc, okropnie psuje efekt. Może pora zmienić na mniejszy/nie koniecznie biały? infantil i tu się różnimy 😉 A co do tej za 60, to nie widziałam niczego szczerze mówiąc, ale jak chcesz tą cool story bro, którą ja zamówiłam to ona była za 85 z już wliczoną przesyłką 😉
infantil wiem wiem, Kostkę próbowałam wkręcić ale się nie dała, do konia pojechała 🤔 ale jeszcze się pewnie spotkamy na czymś, a tak poza tym to jak wrażenia?
konwalia po za tym, że podawałam się za uczennice Sowińskiego z matfizu 😂 żeby mnie nie hejtowali i, że jak byłam o 17 to juz połowa była w stanie totalnego upojenia alkoholowego, to serio bardzo fajnie. Dużo ludzi poznałam 😎
Właśnie też mi się podoba, ale ta z prawej. i chyba poproszę mamę, a jak nie to trudno, sama kupię 😀 I dziewczyyny, rozłożyłam się. Mam taaaaaaki katar i boli mnie gardło. W piątek w szkole pytali się co się stało, że tak płaczę, i czy nie ćpałam czegoś. A ja tak po prostu wyglądam od kataru. Byłam też u okulistki, okazało się, że muszę nosić okulary już cały czas, bo widzenie w lewym oku to zaledwie 20%, szczęście że prawe ma tylko malutką wadę. Smutno mi trochę, i zła jestem 🤔
integracja 96, takie wydarzenia na fb były, już trzy 🙂 Pod mostem poniatowskim, wczoraj np 😉 I w sumie to najpierw miało dotyczyć LO z pragi, ale się troche... rozrosło 😁