Alabamka nie,nie, bo już przed poprzednim koncertem mi powiedziałaś, że ich namiętnie nie słuchasz 🤦
Małolaty! Jestem chora. A nawet nie chora, co bardzo nasiliła mi się alergia, z łóżka nie wstaję od dwóch dni, umieram, nieciekawie jest 🙄 Coldplay u nas dzis, chciałam iść pod stadion, bo mam z domu dosłownie 7 minut, ale w takim stanie... eh :c
proszę was o mocne kciuki, w maju instruktorka chce jechać na tydzień do megawypasionej stajni w Italii i... chce mnie zabrać ze sobą! tylko mamę przekonać! dlatego bardzo was mocno proszę!
Sisisa tak, bylismy na UMCS-sie. 🙂 wszystko ladnie pieknie, tylko ze musialam tam byc po 7 (normalnie zaczynalabym lekcje o 9.10), wiec tam dwie godziny i w szkole jeszcze do 15.35. spalam. 😵 😀
a dzis lekcje od 7.30, nie lubie. i do tego ta pogoda.. 😵
ja wstałam wcześniej, bo jeszcze rysunek na polski muszę zrobić... Nie mogłam zasnąć wczoraj, półtorej godziny leżałam i nie mogłam chociaż tragicznie zmęczona byłam. teraz trochę mi się niiiiic nie chce 🤣 ciekawe jak długo jeszcze bym leżała, gdybym tylu leków nie wzięła...
Przyłączam się do grona osób chorych...Wczoraj w połowie lekcji musiałam się zwolnić i iść do domu... Teraz z łóżka nie mogę się zwlec i lecę na antybiotyku...W niedziele zawody! 😫
Jakie ja mam szczęście... 🙄 Macie jakieś sposoby na szybkie wyzdrowienie?
Slyszalam o tym... Fuj. Ale swoja droga, ksiadz ksiedzem [w zadnym wypadku nie usprawiedliwiam!], otrzesiny otrzesinami, ale te dzieciaki naprawde nie mialy w sobie jakiegos takiego poczucia wlasnej godnosci? Przeciez to jest ohydne i totalnie uwlaczajace. 🙄
zgadzam się z wami w 100% ponoć dzieciaki które są na tych zdjęciach traktowały to jako zabawę. praktykowaną od jakichś 8-9 lat. dziwne, że się dopiero teraz buntują... co gorsze, to nie była bita śmietana tylko pianka do golenia 🤔
dopiero ze szkoły wróciłam... Ale w sumie mogłabym siedzieć jeszcze 2 godziny, kółko z geografii z TĄ panią-> 😍 💘 😍 💘 💘 jeden z trzech nauczycieli, za którymi naprawdę mocno będę tęsknić. Drugim jest bardzo wymagająca pani od polskiego no i najwspanialsza pani od niemieckiego...
chyba się zdrzemnę, jestem strasznie niezadowolona po dzisiejszym dniu. zawaliłam teścik z matmy a z odpowiedzi z chemii marne 4-...
Facella, ale niezła afera się zrobiła 😲 i w sumie dobrze, tylko szkoda, że po takim czasie dopiero, jeśli mówisz, że już długo tak jest. pianka do golenia?! 🤔
Dla mnie ta afera z tą pianką do golenia jest co najmniej niesmaczna... 🙄 Heval,Ja mam to samo! Tata chciał pojechać ze mną po buty dla mnie do galerii a ja się poryczałam. 🤣 To było co najmniej dziwne. 🤔wirek:
bakalia wyobrażenie sytuacji bardzo mnie rozbawiło, pocieszyłaś przynajmniej! 👀
Ale ja to tak dziwnie, taka zmęczona, nic mnie nie cieszy. Jutro idę na imprezę i zamiast się cieszyć to myślę "boooże, znowu jakaś impreza. Po co Ci to dziewczyno? nie lepiej poleżeć w łóżeczku, oglądając jakiś wyciskacz łez?" 😁 Koleżanka chce mi deprim kupić (już drugi raz 😲 )
[s]Umiałby ktoś mi podać argumenty z Mendla Gdańskiego, dlaczego starość nie musi oznaczać słabości? Jedyna lektura, której nie przeczytałam a mam sie też do niej odnieść w rozprawce [/s] nieaktualne
mania, z tą pianką to było tak, że uczniowie myśleli, że to będzie słodkie (w smaku q-; obok leżało opakowanie po bitej śmietanie) i był element zaskoczenia, że fuj. nie mieli tego zlizywać (-; mieli "tylko" pocałować kolano. osobiście, nie zrobiłabym czegoś takiego. nawet, jakby mi zapłacili.
A jak dla mnie przesada. My teraz na obozie mieliśmy 2 razy gorsze otrzęsiny, też całowaliśmy wysmarowane kolano [co prawda nie księdza] i nikt jakoś żadnych skarg nie wnosił,a prawie wszyscy się pochorowali.
Czuję, że znowu się wyprałam psychicznie, a jeszcze nawet października nie mamy... A jutro mam 2 biologie + chemię + polski + matmę + angielski + WOS : / Padnę i nie wstanę.