Forum towarzyskie »

Kącik Małolata...:D

losieq, pokazy na UMCS? Świetne są! Byłam rok temu i wrażenia takie *__*.
Alabamka jakie koncerty?  😎

aaaa 😜 pierwsza ocena z chemii i na dzień dobry szóstka ze sprawdzianu 😍 💃

no i przeżyłam dzisiejszy dzień, a z moimi zatokami słabo... Robię obiadek i idę spać 😁
Alabamka jakie koncerty?  😎

Jelonek, Arkona, Pezet i może shinedown sie uda
edit: myślałaś, że sie na strachach spotkamy?  😎
Alabamka nie,nie, bo już przed poprzednim koncertem mi powiedziałaś, że ich namiętnie nie słuchasz  🤦

Małolaty! Jestem chora. A nawet nie chora, co bardzo nasiliła mi się alergia, z łóżka nie wstaję od dwóch dni, umieram, nieciekawie jest  🙄 Coldplay u nas dzis, chciałam iść pod stadion, bo mam z domu dosłownie 7 minut, ale w takim stanie... eh :c
infantil 7 minut drogi od Coldplay? 😜 a tak poza tym wracaj do zdrowia!  :przytul:

Nie potrzebnie martwiłam się o klasówkę z polskiego piąteczka z minusem. 😜  Jutro aż 3 zastępstwa mam i siedzę do 16 od 8.30. 🙄
Heval o, współczuje. Zdrówka!
tak właściwie to wszystkim zdrówka... maiiaF, Sisisa, infantil i innym chorowitkom

jutro tak nudne lekcje... masakra 😵
popielata, to ja Cię pocieszę. Jutro na 3 lekcję idę (9.50) i siedzę tylko 4 lekcje  😁
konwalia danke schon  :kwiatek:
dzięki dziewczyny  :kwiatek:
chociaż u mnie to raczej nie 'zdrówka' a 'silniejszych leków'  😜

a ja nie chce siedzieć w domu, chce do szkoły no!  👿 lubię moją szkołę ostatnio  😡
konwalia, dzięki :kwiatek:

nie wiem czy iść na ten koncert w niedzielę... w sumie bym chciała, ale trochę mi się nie chce 😂

a lekcji tyle, że oszaleć można...
widziałyście nowe zdjęcia J. Boroń?  😜 😜
Idę wyrzucić aparat przez okno. Co ja robię z tym aparatem?  😂
No nie wiem, uczysz sie? 😉
pod wględem foto. to niby czytam jakieś artykuły itp. Robię jakieś mini sesje dziewczynom ze stajni i okolic. 🙂
No mowię pod względem foto, Jessy przecież też nie od razu cykała takie fotki, każdy sie uczy 🙂
popielata, weź nie mów mi nic!

proszę was o mocne kciuki, w maju instruktorka chce jechać na tydzień do megawypasionej stajni w Italii i... chce mnie zabrać ze sobą! tylko mamę przekonać! dlatego bardzo was mocno proszę!

ależ miałam dziś jazdę!  🏇 😍
Sisisa tak, bylismy na UMCS-sie. 🙂 wszystko ladnie pieknie, tylko ze musialam tam byc po 7 (normalnie zaczynalabym lekcje o 9.10), wiec tam dwie godziny i w szkole jeszcze do 15.35. spalam. 😵 😀

a dzis lekcje od 7.30, nie lubie. i do tego ta pogoda.. 😵

Facella trzymam! 😀

edit. lit.
Facella, uuu, niezła szansa 🏇 💃 czymaaam :kwiatek: 💘

ja wstałam wcześniej, bo jeszcze rysunek na polski muszę zrobić... Nie mogłam zasnąć wczoraj, półtorej godziny leżałam i nie mogłam chociaż tragicznie zmęczona byłam. teraz trochę mi się niiiiic nie chce 🤣 ciekawe jak długo jeszcze bym leżała, gdybym tylu leków nie wzięła...
Przyłączam się do grona osób chorych...Wczoraj w połowie lekcji musiałam się zwolnić i iść do domu... Teraz z łóżka nie mogę się zwlec i lecę na antybiotyku...W niedziele zawody! 😫

Jakie ja mam szczęście... 🙄 Macie jakieś sposoby na szybkie wyzdrowienie?
Gerlsy, wyprzedaze w sklepach beda dopiero na wiosne, prawda?  🤔
Krupnik, z tego co czytałam w kąciku modowym, to Inditex (Stradi, Bershka i chyba Zara) ma w grudniu (-;

mania, losieq, dzięki!
nie może się nie udać bo mam haka na mamę <-:

słyszeliście o aferze "kolanowej" z księdzem?
Boże, jaka patolka w mojej wsi  😵
Ojej, tak czy siak troche dlugo.  🤔

Slyszalam o tym... Fuj. Ale swoja droga, ksiadz ksiedzem [w zadnym wypadku nie usprawiedliwiam!], otrzesiny otrzesinami, ale te dzieciaki naprawde nie mialy w sobie jakiegos takiego poczucia wlasnej godnosci? Przeciez to jest ohydne i totalnie uwlaczajace.  🙄
Chyba mam depresję jesienną, nic mi się nie chce i w ogóle jakoś taki mi przykro jest.

Siedzę i usuwam zdjęcia z photobloga  😵

jutro do neurologa idę, przynajmniej nie muszę siedzieć do 15.20 w szkole  😁

Afera z księdzem, to w ogóle jakaś patologia jest. Niedość, że ksiądz (!), to w ogóle jaki dorosły zafundowałby dzieciom TAKIE otrzęsiny?
zgadzam się z wami w 100%
ponoć dzieciaki które są na tych zdjęciach traktowały to jako zabawę. praktykowaną od jakichś 8-9 lat. dziwne, że się dopiero teraz buntują...
co gorsze, to nie była bita śmietana tylko pianka do golenia 🤔
dopiero ze szkoły wróciłam... Ale w sumie mogłabym siedzieć jeszcze 2 godziny, kółko z geografii z TĄ panią-> 😍 💘 😍 💘 💘
jeden z trzech nauczycieli, za którymi naprawdę mocno będę tęsknić. Drugim jest bardzo wymagająca pani od polskiego no i najwspanialsza pani od niemieckiego...

chyba się zdrzemnę, jestem strasznie niezadowolona po dzisiejszym dniu. zawaliłam teścik z matmy a z odpowiedzi z chemii marne 4-...

Facella, ale niezła afera się zrobiła 😲 i w sumie dobrze, tylko szkoda, że po takim czasie dopiero, jeśli mówisz, że już długo tak jest. pianka do golenia?! 🤔
Dla mnie ta afera z tą pianką do golenia jest co najmniej niesmaczna...  🙄
Heval,Ja mam to samo! Tata chciał pojechać ze mną po buty dla mnie do galerii a ja się poryczałam. 🤣 To było co najmniej dziwne. 🤔wirek:
bakalia wyobrażenie sytuacji bardzo mnie rozbawiło, pocieszyłaś przynajmniej!  👀

Ale ja to tak dziwnie, taka zmęczona, nic mnie nie cieszy. Jutro idę na imprezę i zamiast się cieszyć to myślę "boooże, znowu jakaś impreza. Po co Ci to dziewczyno? nie lepiej poleżeć w łóżeczku, oglądając jakiś wyciskacz łez?"  😁
Koleżanka chce mi deprim kupić (już drugi raz  😲 )
[s]Umiałby ktoś mi podać argumenty z Mendla Gdańskiego, dlaczego starość nie musi oznaczać słabości? Jedyna lektura, której nie przeczytałam a mam sie też do niej odnieść w rozprawce [/s]
nieaktualne
mania, z tą pianką to było tak, że uczniowie myśleli, że to będzie słodkie (w smaku q-; obok leżało opakowanie po bitej śmietanie) i był element zaskoczenia, że fuj. nie mieli tego zlizywać (-; mieli "tylko" pocałować kolano.
osobiście, nie zrobiłabym czegoś takiego. nawet, jakby mi zapłacili.
A jak dla mnie przesada. My teraz na obozie mieliśmy 2 razy gorsze otrzęsiny, też całowaliśmy wysmarowane kolano [co prawda nie księdza] i nikt jakoś żadnych skarg nie wnosił,a prawie wszyscy się pochorowali.
Czuję, że znowu się wyprałam psychicznie, a jeszcze nawet października nie mamy...
A jutro mam 2 biologie + chemię + polski + matmę + angielski + WOS : /
Padnę i nie wstanę.
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się