Forum towarzyskie »

Kącik Małolata...:D

kurczę, ja to mam naprawdę  fajną szkołę. historyka czasami w glanach widzę 😉

Moj biega conversach i japonkach. 😁
Ja emu uwielbiam, bo to jedyne buty w których mi ciepło.

Od czego mogą pękać usta?  🤔
wróciłam z wesela i było tak 😜 jeszcze zafarbowałam włosy na czerwono i wyszły różowe 😎 🤔
konwalia babcia mi zawsze tłumaczyła że na przykład od tego, że poliżesz usta i wyjdziesz tak na dwór kiedy jest konkretny wiatr albo mróz.
Jestem zachwycona wf-em w mojej nowej szkole  😁 "Róbta co chceta ino się nie zabijta" - to przewodnie hasło tych zajęć  🤣
konwalia, od mrozu, od suchego powietrza, od oblizywania.
Mi wystarczy, ze nie posmaruje balsamem. Jestem od niego uzaleniona. Jak zapomne do szkoly to latam po kolezanka i blagam o pozyczenie.  🤔wirek:
konwalia, tak, 15*... a u nas nawet 11 raz było, bo licealiści się zbuntowali i termometr przynieśli. i guzik, szkoły nie zamknęli. pół prywatna, nie państwowa, publiczna więc tak sobie marzniemy. A nie daj boże ktoś będzie miał na mundurku bluzę niemundurkową i kurtkę- do dyrektora! 🤔wirek:
Małolatki, jaki kolor:
?
Czarne i czerwone od razu odpadają, a chciałam na jesień coś kolorowego, co proponujecie 🙂?
Sisisa a do jakiej kurtki/płaszczyka?
edit - no i jeszcze ode mnie pytanie- co kupić: szare vansy i czerwone converse czy czarne converse i czerwone vansy?
Sisisa Mi się podobają żółte. 😀

Upolowałam dziś koszulę wranglera za 89 zł przeceniona o 100 ,-  😜
I jest śliczna! 😀  😍
Przygało by się troszkę pouczyć, ale mi się nie chce.. Nie nawidzę takiej pogody! Jedyne co mi się chcę co tylko spać.
Chociaż by popadało to fajniej by było lubię jak pada i ten zapach!  😜 A tak to zimno i szaro.  👿
popielata daj zdj  😀
Sisisa, nie polecam konkretnie tych. Koleżanka miała czarne i bodajże żółte, ten błyszczący wierzch szybko się zniszczył, popękały, obdrapały się i wyglądały zwyczajnie brzydko 🤔

konwalia, zależy jakie vansy i jakie conversy 😁

ja nie czuję potrzeby zakupów. mam jedne zwykłe czarne trampki, glany, w których w sumie cały czas chodzę i buty typowo trapersko-zimowe z zeszłego roku, takie już na mrozy większe niż -15*, bo przy wyższych temperaturach to ciepło w nich 🤣 jedyne co jeśli chodzi o buty to wpadam w wir kupowania sznurówek 😁
maiiaF, dałam jakieś przykładowe zdjęcie z Google, będę szukać konkretnych na Ebay 😉.
konwalia, daj fotki to coś wybierzemy ;D.
Ja zazwyczaj chodzę w szarym płaszczu, ew. kurtki jakieś czarne, granatowe...
[quote author=madmaddie link=topic=30353.msg1524643#msg1524643 date=1347799027]
kurczę, ja to mam naprawdę  fajną szkołę. historyka czasami w glanach widzę 😉

Moj biega conversach i japonkach. 😁
[/quote]
mój facet od angielskiego (podchodzący już pod 40, no może 35), lata w glanach, rurkach, koszulkach z zespołami (KOL, Gorillaz i te klimaty). ogólnie spoko koleś, jako nauczyciel też jest świetny. tylko takich bym sobie życzyła  😁

Sisisa, żółte albo zielone.

edit: konwalia, conservy nr 2, vansów osobiście nie lubię
konwalia z tych co dałaś to conversy drugie, chociaż nie przepadam za conversami za kostkę. A z vansami Ci nie pomogę bo mam alergie na te buty  😉
sisisa każdy kolor jest ładny pod warunkiem, że jest to kolor czarny  😎
dzięki 😉
no i te z futerkiem są fajne http://converse.pl/chuck-taylor-all-star-132127.html tylko ja nie rozróżniam, to są damskie, męskie?  😂
konwalia, moje typy:
http://converse.pl/chuck-taylor-as-core-b-M9622.html
http://collection.vans.eu/eu-en/women/category/shoes/authentic-shoes-7.html
Chociaż ja osobiście żadnych bym nie kupiła. Chyba zbyt skąpa jestem.

Mówicie że żółte? Serio? Jakoś ten kolor od razu skreśliłam, że nie będzie pasował do niczego...

infantil, mam już czarne glany.
no i te z futerkiem są fajne http://converse.pl/chuck-taylor-all-star-132127.html tylko ja nie rozróżniam, to są damskie, męskie?  😂

to chyba różnicy nie robi, wyglądają identyczne, tylko rozmiary męskich zazwyczaj zaczynają się od 39...

Sisisa, ciężko doradzać kolory nie wiedząc, co masz w szafie...
conversy 2, na żywo są jeszcze ładniejsze 😍 vansów nie lubię, ale jeśli już to zwykłe klasyczne czarne...
Konwalia ja powiem granatowe / czarne conversy i czerwone vansy  🙂
Heval chyba tak najbardziej mi się będzie podobać 🙂 i jeszcze ponad programowo szare vansy  😁 tylko czekać do 29 do urodzin...
konwalia

na pierwszym zdj. widać ładnie krój, a na zdj. nr. 2 kolorek.🙂
Idealna na szare, jesienne dni! 😀

popielata kolor piękny!!
za dużo re-volty, re-voltowych wątków o szmatkach i butach  😵 znów nie będę szczęśliwa dopóki wszystkiego co mi się tu spodobało nie kupię  🤔
Konwalia conversy 2, vansy też 2  😍
Sisisa bierz żółte!  😀
sisisa, różowe dawaj
konwalia pierwszy link, bordo kolor, seerio 😀 Są przepiękne, ja ogólnie vansów nie lubie ale takie to bym sobie nawet kupiła
Laski a jak, a które z Warszawskich liceów czepiają sie kolczyków?
Jak mówicie o tych klasztorach, kurcze ja sie ucze w kompletnym klasztorze w takim razie
Ja sobie umyśliłam białe krótkie vansy i brązowe długie conversy [widział ktoś gdzieś takie, istnieją w ogóle?] 😀

A 27 września wychodzi strachowa koncertówka [od razu lecę do sklepu!], a 27 października Strachy u nas 😜
flygirl ja już się strachowej koncertówki nie mogę doczekać, kasa czeka i jak tylko wyjdzie smigam do sklepu  😍
U nas grają 20 października, bilety już czekają  😀 Jak fajnie wiedzieć, że nie jestem jedyną największą fanką Grabaża  😜

edit: literówka/cyfrówka  😡
To jest miłość mojego życia i mój przyszły teść 😎 No i ta miłość trwa już dobre 10 lat, więc podejrzewam, że już nie zgaśnie. 😀
Moja kasa też już czeka. 💃
jeszcze się do końca nie zdecydowałam, ale poinformuje jak kupię  👀
kocham mojego brata i to, że mi daje swoje 20% wypłaty z reklam  😍
Alabamka u nas w cv lo się nie czepiają. O nic. Za to w gimnazjum mogliby dać Ci naganne (jak u mnie)
flygirl 10 lat to 2/3 mojego życia, bardzo ładny staż  😁
Alabamka a masz już w ogóle jakieś typy, wstępnie wybrane licea?  😉
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się