Forum towarzyskie »

Kącik Małolata...:D

Feno uwielbiam takich ludzi jak Ty, serio. I cieszę się, że mogłam posłuchać krytyki na swój temat, bo to zawsze taki kop w tyłek  🙂

Takich jak ja, to znaczy?
Nie oceniam Ciebie jako całości, tylko samą skłonność do szufladkowania. To jest bardzo...ograniczająca cecha.
Takich jak ja, to znaczy?

Takich czarno na białym i szczerych bez względu na reakcję otoczenia.
nasza nauczycielka od chemii, dzisiaj jakaś dziwna była, spóźniła się, nikogo nie pytała, zrobiła z nami zadania, na nikogo nie krzyczała, jakaś milsza była, a normalnie niezły hardkor jest na lekcjach
na jakimś speedzie była?
Dziewczyny, jutro idę robić zimowe zdjęcia! Nareszcie, nareszcie.  🏇 I do tego ma być słońce.  💃
Takich czarno na białym i szczerych bez względu na reakcję otoczenia.

Ja bardzo cenię taką cechę u ludzi. Lubię osoby bezpośrednie, które nie owijają w bawełnę tylko wprost mówią co myślą 😉
Fin ja też 😉
Ale większość ludzi (przynajmniej wśród moich znajomych) tej cechy nie docenia, tylko się obraża  😎
Dziewczyny, jutro idę robić zimowe zdjęcia! Nareszcie, nareszcie.  🏇 I do tego ma być słońce.  💃

A ja od jakiegoś roku w końcu jutro będę miała trochę więcej porządniejszych zdjęć. Podobno szewc bez butów chodzi  😉
Zimowe zdjęcia to jest to! Tylko hum... Nie ma mi kto ich robić  🤔
Jest ktoś chętny na fotografa?
idziosława chyba bym oszalała bez zdjęć przez tak długi czas
Mika ja, ale podejrzewam, że jesteś gdzieś daleko ode mnie. 😉
No u mnie też nie ma kto i kiedy robić... 🙁 A szkoda, bo akurat jutro wybieram się do stajni, a w niedzielę może na jazdę...
xxflygirlxx no niestety baardzo daleko, Lublin.

Lublinianki, tyle was tu i nie zaoferujecie pomocy :>
Hehe, ja jestem bardzo chętna, ale obawiam się, że nie w tym tygodniu. Instruktorka przyjechała i zamierzam męczyc kuca 😉 Za tydzień natomiast ma jej nie być i nie bardzo mam ochotę bez niej jeździć 😉
Lublinianki, tyle was tu i nie zaoferujecie pomocy :>

Na fotografa ja się piszę zawsze i wszędzie 🙂 tylko umiejętności mam raczej mocno amatorskie...
Ja bardzo chętnie, ale zdecydowanie nie w takich warunkach, bo ja zamarzam przy każdej niższej temperaturze  😎
Juto podobno ma być całkiem, całkiem <D Także zapraszam w ,,moje'' skromne progi. Tylko kurcze... Wstydziłabym się przy Was jeździć, serio  🤔
Mika ja się wstydzę zawsze i wszędzie... Zawsze w nowym miejscu boje się, że mnie wyśmieją albo nie wiem co jeszcze... 🙄 Masakra! 🙄
Dobra, idę znaleźć sobie jakiś fajny tren i spadam czytać "Kamienie na szaniec". 🙂
Ja za to nie wstydzę się jeździć jak ktoś mi robi zdjęcia tylko czuję coś w rodzaju, że muszę się jak najbardziej starać żeby na zdjęciach ładnie wyszło  😀
Mils mam to samo!  🤣

edit: Jak przekonać mamę, żebym dzierżawiła, właściwie współdzierżawiła konia... Kurcze, okazało się, że byłaby możliwość przeniesienia do stajni bliżej i kurcze... Szkoda zmarnować taką okazję...
Mika podaj jej argumenty, zalety tego rozwiązania.
idziosława chyba bym oszalała bez zdjęć przez tak długi czas
Mika ja, ale podejrzewam, że jesteś gdzieś daleko ode mnie. 😉

Nie no, ja robię cały czas. Mi nie ma kto robić. I tak z dzisiejszych zdjęć z jazdy nici. Ktoś z Krakowa chętny ?
A ja zrobiłam kilka zdjęć naszym koniom ze stajni. 🙂 Potem pokażę wam moje ulubione. 🙂 I zamiast jazdy mieliśmy mini kulig. 🙂
A ja dziś zaliczyłam pierwszy, tegoroczny, zimowy teren  😅
Aaa ja uwielbiam patrzeć, jak moje konie bawią się śniegiem  😍 ile to im radości sprawia  😁 moje dziecię się tarzało, brykało, jadło śnieg, podrzucało go sobie  😁 i miałam przez chwilę siwego konia  💃
A zaraz idę do baru (znowu  😁 czy ja kiedyś odpocznę?  :wysmiewa🙂
A ja robiłam zdjęcia. I tak się cieszyłam i w ogóle i oczywiście musiałam zepsuć. Ja chcę nowy obiektyw już.  🤔
xxflygirlxx dawaj, chwal się! 🙂 Mój aparat nie chciał współpracować na mrozie i nie mogłam zmienić ustawień i tragiczne są te zdjęcia... 🤔
Pochwale się jak tylko obrobię jakieś lepsze. 😉
I mam zdjęcie z nasza stajenną Tap Madl.  😀iabeł:
Moje ulubione:

Potem może dorzucę wam jeszcze z zabawy w berka. 🙂
edit: To ja też wstawię za moment "mojego" dzisiejszego Epizoda  😉
idziosława wstawiaj, wstawiaj!
jak wstawiacie takie chłodne fotki to ja dorzucę coś na ocieplenie  😀

Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się