a Caballe to mało lanserskie? jak już obrabuję bank, to sobie kupię jakiegoś Totillasa i będziemy lansować Caballe, aż wszystkie Anky i Eskadrony pójdą w odstawkę 😎
edit: przeczytałam swój post jeszcze raz i... 😂 😂 😂 😂
Jak już będziesz miałam jakiegoś Totillasa to i 'nago' będzie lansersko 😎 A jak ja już obrabuje bank to kupię sobie małego konia,albo kucora i będziemy podbijać parkury w naszym szport irokezie 😜
a ja nie lubię jej córki 🙄 😤 aleee miałam shopping małolaty!! kupiłam torbę, kostium kąpielowy (jest super 😍 ) i okulary przeciwsłoneczne, także jestem w pełni gotowa na plażę 😁
Jeśli chodzi o mnie, to wiedząc już obecnie ile obowiązków, zmartwień, trudów, kosztów dostarcza własny koń, nie zdecyduję się na pewno kupno swojego. Może kiedyś, gdy zdobędę pracę, będę żyć spokojnie na własny rachunek. Mimo, że nie żałuję kupna swojego konia, to nie powtórzyłabym tego.
Jestem padnięta, byłam u kuzynki i wracając złapał mnie taki deszcz, że wycieraczki nie nadążały... Do tego musiałam cały czas trzymać tą "dźwignię" od włączania wycieraczek bo do końca jeszcze nie ogarnęłam swojego samochodu i nie wiem jak się włącza wycieraczki, żeby same z siebie latały po szybie 😂 (blondynka) Rąk mi brakowało 😁
ej, ej, dziewczyny! szukam jakiegos fajnego filmuuuu! 🏇 wiem, ze ostatnio byla o tym mowa, ale juz nie wiem jak dawno i troche nie chce mi sie szukac. 😡 😁 wlasnie ogladam projekt x, cos o nim mowilyscie (btw wydaje sie byc fajny), ale potrzebuje jeszcze czegos na wieczor, bo kolezanka wpada. bede wdzieczna! bo nie mam zadnego pomyslu 😉
aaaale mój tata jest kochany 💃 dzisiaj idziemy sobie po sklepie, wchodzę na ruchome schody, on tak patrzy i mówi "dziecko, kolejnego kolczyka sobie zrobiłaś?! 😁 " "nooo, ale nie mów mamie, sama nie zauważy" "to jak u Marty byłaś?" "niie, sama oatatnio" "oj ty niedobra 😁 " a chwilę potem jak zaczęłam marudzić że ten co go mam jest za długi i mnie denerwuje, stoimy przy kasie, a tata "to może pójdziemy tam do sklepu zobaczyć czy mają żebyś sobie na wygodniejszego wymieniła?" 💘 co z tego, że nie mieli, i tak jest kochany że pomyślał 😍
tak trochę jestem niespakowana, potrzebuję porządnego kopa 😁