Forum towarzyskie »

Kącik Małolata...:D

A kto to? 👀
Kinga Rusin
aneczki-sranczeki, nasze re-voltowe caballe lepsze! miałam okazję macać jednego, cudooo  😍
Aaa na tym zdjęciu w ogóle jak ona nie wygląda. Czy dla was nie wygląda ona identycznie jak Katie Holmes? 😁
fly, nie.  👀 Katie ma bardziej dziewczeca urode. Kinia wyglada na wiecznie zmeczona.  😁
aneczki-sranczeki, nasze re-voltowe caballe lepsze! miałam okazję macać jednego, cudooo  😍

A słyszałam, że cabelle są fajne, ale moje niegdyś szmatoholicze serce powiada - co lanserska szmatka to lanserska szmatka  😎
a Caballe to mało lanserskie? jak już obrabuję bank, to sobie kupię jakiegoś Totillasa i będziemy lansować Caballe, aż wszystkie Anky i Eskadrony pójdą w odstawkę  😎

edit: przeczytałam swój post jeszcze raz i...  😂 😂 😂 😂
Jak już będziesz miałam jakiegoś Totillasa to i 'nago' będzie lansersko  😎
A jak ja już obrabuje bank to kupię sobie małego konia,albo kucora i będziemy podbijać parkury w naszym szport irokezie  😜
a ja nie lubię jej córki  🙄 😤
aleee miałam shopping małolaty!!
kupiłam torbę, kostium kąpielowy (jest super  😍 ) i okulary przeciwsłoneczne, także jestem w pełni gotowa na plażę  😁
Aneczka, lansik musi być.  😎

Jeśli chodzi o mnie, to wiedząc już obecnie ile obowiązków, zmartwień, trudów, kosztów dostarcza własny koń, nie zdecyduję się na pewno kupno swojego. Może kiedyś, gdy zdobędę pracę, będę żyć spokojnie na własny rachunek. Mimo, że nie żałuję kupna swojego konia, to nie powtórzyłabym tego.
Ja kiedys chcialam miec, nawet bylo blisko. Ale teraz bardzo sie ciesze, ze nie mam. ;>
Ja mam podróbkę Anky 😁

Jestem padnięta, byłam u kuzynki i wracając złapał mnie taki deszcz, że wycieraczki nie nadążały...
Do tego musiałam cały czas trzymać tą "dźwignię" od włączania wycieraczek bo do końca jeszcze nie ogarnęłam swojego samochodu i nie wiem jak się włącza wycieraczki, żeby same z siebie latały po szybie 😂 (blondynka)
Rąk mi brakowało 😁
ej, ej, dziewczyny! szukam jakiegos fajnego filmuuuu! 🏇 wiem, ze ostatnio byla o tym mowa, ale juz nie wiem jak dawno i troche nie chce mi sie szukac. 😡 😁 wlasnie ogladam projekt x, cos o nim mowilyscie (btw wydaje sie byc fajny), ale potrzebuje jeszcze czegos na wieczor, bo kolezanka wpada. bede wdzieczna! bo nie mam zadnego pomyslu 😉
losieq "pamiętnik"! najlepszy na każdy babski wieczór  😍
ida zgadzam sie! pamietnik wielbie calym swoim sercem  😍
przepraszam za brak polskich znakow ale jestem z telefonu i jest mi tak o niebo wygodniej  😡
infantil pjoona  :emota200609316:
ale za brak polskich znaków kop w tyłek bo to się nazywa lenistwo <żart>  🤬
ida a bijcie ile chcecie, ja doskonale wiem,ze jestem leniwa  😁
Może polecicie coś jeszcze? Nie mam chyba ochoty na ckliwy romans.  😀
Masz na imię Justine.
Zależy w jakim klimacie szukasz.
Jeżeli nie ckliwy romans to ja zdecydowanie polecam the rocky horror picture show   😜

laptop ożył  😅
Masz na imię Justine.

To już mam film na wieczór :kwiatek:
infantil też dzięki, innym razem też się za niego wezmę.
http://e5.pudelek.pl.sds.o2.pl/ce0b644da9f77130a6226d63b3c575b38d30ec92
Kwiaty we wlosach... cimcirimcim. Nie lubie tej laski.  🙄

Okropne jest to zdjęcie mam nadzieję że to po prostu niefortunnie uchwycona chwila...  🙄
idaczerwcowa,infantil wiec niech bedzie pamietnik. 😀 dzieki. :kwiatek:
losieq zdecydowanie nie pożałujesz!  💃
A my właśnie oglądamy Requiem dla snu. 🙂
aaaale mój tata jest kochany 💃 dzisiaj idziemy sobie po sklepie, wchodzę na ruchome schody, on tak patrzy i mówi "dziecko, kolejnego kolczyka sobie zrobiłaś?! 😁 " "nooo, ale nie mów mamie, sama nie zauważy" "to jak u Marty byłaś?" "niie, sama oatatnio" "oj ty niedobra 😁 " a chwilę potem jak zaczęłam marudzić że ten co go mam jest za długi i mnie denerwuje, stoimy przy kasie, a tata "to może pójdziemy tam do sklepu zobaczyć czy mają żebyś sobie na wygodniejszego wymieniła?"  💘 co z tego, że nie mieli, i tak jest kochany że pomyślał 😍

tak trochę jestem niespakowana, potrzebuję porządnego kopa 😁
flygirl podobno bardzo dobry film! nie widziałam a zamierzam  😀

O masz podpis taki jak ja pod zdjęciem! Zapewne masz go od wieków i ja nie widziałam, prawda?  😡
ale pjona za strachy  😍
No, dobry jest. W ogóle uwielbiam filmy o narkomanach. 😁 No, mam go od dobrego roku. 😉
fuck, nie mogę znaleźć żadnej strony, na której działałby mi ten film online... agggrrr
flygirl no to jestem ślepa  😵 w takim razie ja uciekam ze swoim.
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się