A u mnie cisza i spokój 😀 troche powiało ale szybko przeszło.
Małolaty pomóżcie mi! Chodzi mi o mój sprzęt jeździecki, którego trochę mam. Niby nie jeżdżę, no ale na obóz jadę a po obozie pewnie będę miała fazę na konie i będzie tylko jedno wielkie "jeździć jeździć jeździć konie konie konie 🏇 " I teraz pytanie co ze sprzętem zrobić. Sprzedać czy nie sprzedać? Nie ukrywam,że kasy potrzebuję, ale jak mi się w sierpniu znowu zechce jeździć to kupować to wszystko po raz kolejny to bezsens 🤔wirek: I wiem,że jak już wrócę do jeździectwa to na pewno na dłużej... serio nie wiem co mam z tym zrobić 🤔
Jeśli zamierzasz jeździć to nie sprzedawaj,bez sensu.Mozesz zrobić przegląd,co jeszcze bedzie Ci niezbędne a co nie. U mnei była 5 minutowa ulewa ale za to taka,że ściana wody,autentycznie nie było kropel tylko jeden wielki wodospad! edit:pisałyśmy jednoczesnie,znowu nie mogę się przebić 😁
Kamita01 no chociażby białe bryczesy w których startowałam pierwszy raz, czapraki które dostałam jako prezent i takie inne bzdury, strasznie sentymentalna jestem 🤔wirek: Mysza otóż to!
lacuna u mnie to samo, jakby ktoś z wiadra wodę lał 😁
Tylko coś duże to wiadro 😁 A ja bym chciała posprzedawać troche rzeczy ale coś sie kupiec nie może znaleźć i tak leżą.Ale fakt,ż ejest troche sentymentalnych rzeczy których ni cholery sie nie pozbede i już 😉
jaciejaciejaciejaciejaciejacie małolaty znów usłyszałam, że ktoś zauważył postęp w mojej jeździe 🏇 😅 😍 😜 kurde to takie miłe jak ktoś docenia to co robię, że normalnie aż mam ochote robić to dalej i lepiej 😀 Model odpicowany dzisiaj i wygląda naprawdę sportowo w nowej fryzurze 😎
Być chyba wyszłam z wprawy 🤔 Dzisiaj wyjdę na całą noc i postarać się wróić do formy, bo tak nie może być! infantil nie sprzedawaj nic. Ja też chciałam sprzedać, ale tata (!) mi powiedział, że skoro już nie rosnę i wszystko będzie na mnie pasować, to niech leży i czeka aż do tego wrócę.
Przed chwilą oglądaliśmy film i powiem wam, że dawno takiego mocnego nie widziałam. I Cieślak w głównej roli, nawet nie podejrzewałam, że tak dobrze gra po tym jak widziałam ją w rolach tych sierotek marysi. 😉 Masz na imię Justine, polecam.
Fly, dobrze, że mówisz, bo nam się tu skończyły filmy do oglądania 😁 swoją drogą, jest cudowna pogoda 😍 17*, czyste niebo, lekki wiaterek 💘 Siedzimy na parapecie i się szuszymy słuchając koncertów z lotniska 😜 😜