Forum towarzyskie »

Kącik Małolata...:D

a u mnie jest wciśnięty w podkładkę do myszki. brat po miesiącu zauważył ze ja na Apo byłam  😂
oj... burza idzie. 🤔 czekam na busa i zmykam do kolezanki. chyba ma jakis problem, trzeba pogadac..
u nas już była burza, teraz leje, a ja muszę iść z psem 🙄 ale słoneczko świeci 😍 lecę, zanim się rozpada na dobre 🤔
U nas była chwilowa ulewa 😁
Umyła mi auto i poszła dalej 😁
A u mnie cisza i spokój  😀 troche powiało ale szybko przeszło.

Małolaty pomóżcie mi! Chodzi mi o mój sprzęt jeździecki, którego trochę mam. Niby nie jeżdżę, no ale na obóz jadę a po obozie pewnie będę miała fazę na konie i będzie tylko jedno wielkie "jeździć jeździć jeździć konie konie konie  🏇 " I teraz pytanie co ze sprzętem zrobić. Sprzedać czy nie sprzedać? Nie ukrywam,że kasy potrzebuję, ale jak mi się w sierpniu znowu zechce jeździć to kupować to wszystko po raz kolejny to bezsens  🤔wirek: I wiem,że jak już wrócę do jeździectwa to na pewno na dłużej... serio nie wiem co mam z tym zrobić  🤔
a co masz? kask, bryczesy, buty, palcat i takie podstawy zostawić, resztę można sprzedać 😉
Ile wy naprodukowałyście ?!  😲 muszę nadrobić  😁
infantil zgadzam się z mad najważniejsze zostawić 😉
Jeśli zamierzasz jeździć to nie sprzedawaj,bez sensu.Mozesz zrobić przegląd,co jeszcze bedzie Ci niezbędne a co nie.
U mnei była 5 minutowa ulewa ale za to taka,że ściana wody,autentycznie nie było kropel tylko jeden wielki wodospad!
edit:pisałyśmy jednoczesnie,znowu nie mogę się przebić 😁
Pewnie tak będę musiała zrobić,ale z niektórymi rzeczami szkoda mi się rozstawać  😁 Ja i moje zdecydowanie  🙄
lacuna u mnie to samo, jakby ktoś z wiadra wodę lał 😁
zazdroszczę Wam tego deszczu, mi by się przydał, a jak na złość sucho  :/
infantil a z czym jest Ci się trudno rozstać? ja mam bryczesy które maja może 4 lata ale w nich miałam pierwsze jazdy więc nie wyrzucę  😁
Ja mam stary, zdezolowany czaprak, ale za cholerę go nie wyrzucę 😁
Sentyment to sentyment 😁
Kamita01 no chociażby białe bryczesy w których startowałam pierwszy raz,  czapraki które dostałam jako prezent i takie inne bzdury, strasznie sentymentalna jestem  🤔wirek:

Mysza
otóż to!
lacuna u mnie to samo, jakby ktoś z wiadra wodę lał 😁

Tylko coś duże to wiadro 😁
A ja bym chciała posprzedawać troche rzeczy ale coś sie kupiec nie może znaleźć i tak leżą.Ale fakt,ż ejest troche sentymentalnych rzeczy których ni cholery sie nie pozbede i już 😉
jaciejaciejaciejaciejaciejacie małolaty znów usłyszałam, że ktoś zauważył postęp w mojej jeździe  🏇 😅 😍 😜
kurde to takie miłe jak ktoś docenia to co robię, że normalnie aż mam ochote robić to dalej i lepiej  😀
Model odpicowany dzisiaj i wygląda naprawdę sportowo w nowej fryzurze  😎
ida pochwal sie fryzurą  :kwiatek: koniecznie muszę was odwiedzić  💘
Kamita musisz musisz!!  😀

a fryzura oto i jest taka  😀
Niestety tak bywa kiedy mam za mało czasu na przygotowania, bo powinnam już od wczoraj zacząć, ale że potrzebowałaś na szybko to się spieszyłam. 😀

I tak źle. Znowu była, ale przeszła obok. Coś naprawdę ci nie wychodzi. Poćwicz, bo następnym razem będę miała większe wymagania.

idaczerwcowa podoba mi się, ale mam wrażenie, że jest za uszami nierówno.
ida bardzo mu ładnie!  😜
a tak w ogóle to co to za stajnia?
Być chyba wyszłam z wprawy 🤔 Dzisiaj wyjdę na całą noc i postarać się wróić do formy, bo tak nie może być!
infantil nie sprzedawaj nic. Ja też chciałam sprzedać, ale tata (!) mi powiedział, że skoro już nie rosnę i wszystko będzie na mnie pasować, to niech leży i czeka aż do tego wrócę.
Trzymam cię za słowo pisane.  😁
być ups  😡
infantil dzięki  :kwiatek: a to stajnia w Łazach pod piasecznem, prywatna niestety nie ma strony internetowej  :/
Nono śliczny Modelas  😍 może któregoś dnia bym wpadła do was w odwiedziny 🙂
Być. ok :cool

Przed chwilą oglądaliśmy film i powiem wam, że dawno takiego mocnego nie widziałam. I Cieślak w głównej roli, nawet nie podejrzewałam, że tak dobrze gra po tym jak widziałam ją w rolach tych sierotek marysi. 😉 Masz na imię Justine, polecam.
Fly, dobrze, że mówisz, bo nam się tu skończyły filmy do oglądania 😁
swoją drogą, jest cudowna pogoda 😍 17*, czyste niebo, lekki wiaterek 💘 Siedzimy na parapecie i się szuszymy słuchając koncertów z lotniska 😜 😜

ida, śliczny Models 💘
być ups  😡
infantil dzięki  :kwiatek: a to stajnia w Łazach pod piasecznem, prywatna niestety nie ma strony internetowej  :/

Nie bój nic, ja robiłam ten sam błąd z grzywką mojej siwej. Za drugim razem wiedziałam już jak ściąć.

A ja dziś po pracy, poszłam do drugiej pracy (stajnia) i zrobiłam to, co chciałam, a jutro kontynuacja. Ja się chyba sama zamęczę.
Kamita, maiia dziękuję w imieniu przystojniaka i moim jako fryzjera  🏇 😂
być jutro opaczę i coś postaram się poprawić
infantil moim zdaniem powinnaś sprzedać rzeczy, które Ci się nie przydadzą (chyba, że do wszystkich masz sentyment? 😉 )

A ja wciąż szukam różnych rzeczy do pokoju ale nic specjalnego nie mogę znaleźć.

Swoją drogą myślicie, że warto kupować Ipoda Toucha?
Jest nierówno, bo włosy spod spodu są dłuższe niż te zewnątrz. Jeżeli te od spadu zetniesz, a te zostawisz to będzie równo. Dlatego trzeba uważać.
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się