idaczerwcowa dawaj fote dawaj ! 😀 ja musze przyciac kucykowi... albo moze ktoras chetna? 😁 zawsze krzywo wychodzi i sie zniechecam. 😁
a moze ktoras doradzi co zrobic z taka (KLIK) grzywa? co jej rozczesze, to koltuni sie od razu. wiem, ze najlepiej byloby przerwac, ale tego jest taaaak duzo. 😵 co powiecie o scieciu na lyso i niech odrasta irokez? 😁 szport grzywa bylaby super, ale trzeba wyrwac tak zzz 3/4 calosci, bo stoi. 🤔
A dzień dobry, dzień dobry 😉 Ja muszę Kubsztalowi obciąć grzywę 😕 Miałam mu zostawić dłuższą, bo nie lubię ani krótkich grzyw, ani irokezów, ale dziady mu się wplątały i nie mogę tego wyciągnąć 🙁
krupnik. ja jestem zwolenniczką dłuższych grzyw, nie ważne czy to fryz, czy fiord. A ścinać pewnie nie potrafię, nigdy tego nie robiłam i wolę się do tego nie zabierać 😁
U mnie zalezy od rasy i personalnie od konia. ;> Fiorda nie wyobrazam sobie bez irokeza. 😂 Szkoda, ze tak daleko mieszkasz, bym pomogla. Choc u mnie efekt to jedna wielka niewiadoma. 😁
Krupnik. załaduję moja zarazę do bagażnika i wpadam 😁 On jest fiordem w 80%, więc irokez mu nie pasuje 😁 Zresztą według mnie żadnemu koniowi nie pasuje irokez, takie jakieś zboczenie 😁
losieq, ale konisko 😍 pyszczek to ma tak umaszczony jak "moja" Wukana 💘 to może rozczesz i zaplataj? nie będzie się tak kołtunić 🙂
Mysza, ja też uwielbiam długie grzywy. a "moja" wyżej wspominana tyle ostów zawsze nawbijała, że w końcu skończyła jako łysol, bo tylko mi dawała się czesać i wujek stwierdził, że ona nie będzie łazić taka oklejona do moich przyjazdów 😂 za to opiekowałam się jeszcze jednym, ten to miał grzywę 😍 na początku jak przyszłam to same dredy właściwie 🤔 tydzień roboty i wyglądał jak z bajki 😍 ciekawe gdzie teraz jest swoją drogą... 🙁
Facella, jak to? 😁 ja loguję się tylko u siostry, bo oglądamy na rodzinnym koncie jej znajomej i dostajemy jakieś bonusy za ilość obejrzanych filmów 😎 a tak to oglądam normalnie. nawet wczoraj oglądałam i nic się nie musiałam logować 🤔
edit: właśnie sprawdziłam. rejestrować się trzeba tylko do komentarzy. kliknij u góry w "oglądaj online" i masz 😁
MaiiaF no ja się obawiam, że i mój skończy łysy jak dalej będzie po krzakach chodził 😁 Grzywę ma bardzo gęstą i strasznie szkoda mi ścinać... 🙁 Facella Twoja mama to chociaż jeździ - więc się jej nie dziwię. Mój ojciec ostatnio jak zobaczył w jakimś teledysku fryza to zaczął się jarać, że tak ładnego konia POCIĄGOWEGO jeszcze nie widział 😁 Przez pół godziny się ze mną kłócił, że przecież on widzi, że to grube i na pewno do woza wyhodowane 😂
Mysza, ale fryzy to są konie pociągowe... tzn. nie od woza 🙄 ale takie było podstawowe założenie hodowli. dopiero później ludzie zaczęli je uszlachetniać. ale moja mama nie przeżywała fryza 😁 ona przeżywała Jareda 😁
maniu, Zarejestruj się by oglądać i dodawać komentarze. żeby się logować trzeba się najpierw zarejestrować 😁 a żadnego "oglądaj on-line" nie widzę )-:
Facella, ale to tylko komentarze 😁 po kolei: wyszukujesz film, klikasz w niego, tam jest skrót o nim i ta wzmianka o komentarzach. nad tym fotosem z filmu, pod wyszukiwarką masz "opis filmu" a obok "oglądaj film online", nad tytułem. klikasz, potem kilka razy klikasz "play" w oknie filmu i masz 🤣
aaa teraz widzę! ale wyszło mi takie coś: Przepraszamy, niestety ten film jeszcze nie jest ponownie dostępny poprzez darmowy player. Systematycznie dodajemy filmy i uzupełniamy naszą bazę. Prosimy spróbować później, za wszelkie niedogodności przepraszamy.
edit: Heval, This file is temporary disabled (but not deleted). Try again a bit later. 😵
Teoretycznie nie, ale w praktyce owszem. Źle się wyraziłam kilka postów wcześniej. Dla niego pociągowy to typowy wioskowy ziemniak z pługiem. Na konia do bryczki ma inne określenie, ale za cholerę nie mogę sobie przypomnieć jakie, wieczorem zapytam 😁
Facella a spróbuj pod spodem (pod jednym odtwarzaczem jest drugi zawsze 😉 ) Mi też tak czasem nie działa na pierwszym, to na drugim robię. +To jest niby 'oglądaj film z limitem' ale jest bez limitu, oglądać można godzinami i nic 😉
Facella, znaleźć działający w sieci to sztuka 😉 ostatnio jak kumpela miała załatwić to zrezygnowana poszła do wypożyczalni 😁 wgl ten film to jeden wielki fail historyczny (z fryzem na czele) ale i tak za nin szaleję
Też muszę Malciupkowi ściąć grzywę (fuj nie cierpię na szlachetnych koniach dlugiej grzywy, z wyjątkiem kilku ras), ale mi jej teraz żal bo zawsze to jakaś ochrona przed owadami :| a kuce chodzą w grzywach do łopatki 😁
A ja się wkurzyłam mocno 😤 Moja mamusia kochana wyrzuciła moje bilety z koncertu Strachów, które pamiątkowo stały sobie w ramce. Więc zrobiłam jej awanturę i przypadkowo zahaczyłam nogą o kabel laptopa, który się wyrwał z kontaktu, a że nie miałam baterii to się wyłączył. I nic by się nie stało,gdyby nie to,że dodawałam filmik na yt a było już 80% 😵 a teraz idzie od nowa...