infantil, moja babcia lubi glany 😎 jedna się strasznie czepia, wszystko wie, denerwuje mnie strasznie, ale druga jest cudowna 😍 najlepsza babcia, i o wszystkim pogadać można, i pożartować 😁
maiiaF u mnie jest tak z dziadkiem! Jak babcia się czepia o glany to on wyskakuje z tekstami typu "nie czepiaj się stara jesteś nie znasz się super wygląda" 💘 Nie ma tematu na który byśmy nie gadali, konie popiera, jak mu wytłumaczyłam co to pogo to stwierdził,że to musi być genialna zabawa 😁
Być., ja mam strasznie głupi charakter, mnie ktoś może ranić jak nie wiem, ale jeśli mi na kimś zależy to i tak mu chcę pomóc 🤔 M. jest specyficzny bardzo, jest oczywiście kochanym, miłym, uroczym chłopakiem, ale jest też chamski, bezczelny, lekceważący, no i jak wypije to agresywny i pobudzony+nieobliczalny.. Nie wiem co mam z tym człowiekiem zrobić, chyba z nim muszę poważnie pogadać..
heh moja mamuśka dzisiaj wypaliła,że padnę w końcu bo ciągle coś.Na co ja mówię,że mogłabym mieć troche odpoczynku ale mi do roboty karzecie chodzić..to stwierdziła,że jakbym u koni krócej bywała to bym miała czas na odpoczynek 😵 moja mama nie kuma ale chociaż jakoś tam stara się zrozumieć,że jak trza gnój wywalić to trzeba i koniec.a babcia 😵 to nie przystoi dziewczynie i koniec 😎 Mysza haha,mój dziadek siedział może raz w życiu na jakieś ziemnioku od woza na wsi..jak miał z 10 lat a uważa się za wszechwiedzącego miszcza jeździectwa i eksperda do spraw żywienia i prawidłowego utrzymania koni 🏇 a drugi wydawał mi się zawsze spoko i w miarę fajnie było zawsze(taki typ bardzo małomówny ale jak co to zawsze mozna przyjść) aż dnia pewnego przyjechałam z pierwszym kolcem w wardze i..taka zrypa,ze nie wiedizałam czy uciekać czy co 👀 autentycznie myślałam,ze mnie zaraz pogryzie,stwierdził,ze wygladam jak idiotka..co zresztą mój tata po dziś dzień powtarza
To jak jesteśmy w temacie dziadków to i ja się wypowiem 😁 Dziadkowie od strony taty- przebojowi, każda impreza ich, można pogadać na wszystkie tematy, ale mają swoje zasady. Można powiedzieć, że mnie wychowywali, bo większość czasu spędzałam i spędzam (ale mniej) z nimi 🙂 Od strony mamy niestety z dziadkami mam mniejszy kontakt, są strasznie pazerni na pieniądze, wszystko przeliczają na kasę. Jakby mogli to by rodzinę sprzedali, żeby mieć hajs 🤔
lacuna jeden mój dziadek nie żyje, mimo, że jak zmarł miałam zaledwie 4 lata to byłam z nim strasznie związana emocjonalnie i zanim podejmę decyzję "rozmawiam" z nim co by zrobił na moim miejscu, i jakoś nigdy nie żałowałam podjętych decyzji. Był świetnym człowiekiem i wiem, że gdyby żył to byłby po mojej stronie. Drugiemu za to odpala na starość, ale i tak go kocham 😁 Jak parkował mój samochód, to stwierdził, że mu ręce spuchły bo nie ma wspomagania i będę miała niezłe bicepsy za miesiąc 😁
Hermes takie podejście jeżeli chodzi o kasę jest chyba najgorsze 🤔 Moi na szczęście tacy nie są,aczkolwiek zdarzają się stwierdzenia ze strony babci (rzadko bo rzadko ale jednak) typu " po co wydajesz tyle kasy na te całe conversy skoro możesz kupić zwykłe trampki za 30zł"
infantil, taka jest babcia od taty, a dziadkowie od mamy to jest na zasadzie, o ostatnia sytuacja: [D]ziadek:"Po co ty jeździsz na tych koniach?" [J]: Po prostu, bo to kocham i to jest moja pasja. [D]: Przecież z tego nie ma żadnych pieniędzy, zero zysku. [J]: Dziadek dla mnie to nie ma znaczenia czy na tym zarobie czy nie, kocham to co robię. [D]: Nie rozumiem cię, nie dość, że to śmierdzi, jest głupie to zero zarobku z tego.
🤔
Jest jeszcze wieeeeele innych takich sytuacji, ale mam mega doła i nie chcę się dobijać bardziej i dodatkowo usypiam 🙂
A ja mam super dziadków i babcie 🙂 jeden uprawiał woltyżerkę, kupił mi kuce (od zawsze były przy mnie) i zaszczepił miłość do koni. No i do tych od strony taty jestem bardzo podobna, tak jak i do cioci no i ojciec skóra zdjęta 🙄
Ktoś mi powie czemu mam hopla na punkcie miłości z przed prawie 2,5 tysiącleci 😡 😵
Jaaaa, znalazłam na YT filmik, jak moja eLka, z moim instruktorem w środku przejeżdża na czerwonym świetle i to z dość dużą prędkością 😜 Ciekawa jestem, kto prowadził 😂
[quote author=niemiłek link=topic=30353.msg1460701#msg1460701 date=1342210657] Matko, znam w tym filmie wszystkie kwestie, z obu wersji 😵 to chore. I wgl Angie przez 5h bez przerwy na TVN 😁 jak ja ją wielbię 😍 [/quote] ja pierwszy raz oglądał, się nagadał do tej pory 😜 siedzę z mamą przed tv, scena na tej bibie (kiedy się J pierwszy raz pojawia), i mama tylko "o tu jest! mignął przez chwilę! to na pewno on był!" 😁
Angie to ja wielbię w Pan i Pani Smith 😍 na co dzień też.
Jaaaa, znalazłam na YT filmik, jak moja eLka, z moim instruktorem w środku przejeżdża na czerwonym świetle i to z dość dużą prędkością 😜 Ciekawa jestem, kto prowadził 😂
Poznałam po numerku na boku auta 😁 Podejrzewam, że jechał mój instruktor, bo tylko on tak ostro jeździ... A może to ja wtedy prowadziłam... ? 😂 Edit: Jednak to nie ja jechałam, byłam już wtedy w Szwajcarii. Chociaż nie wiadomo kiedy filmik został nagrany 😁
Wpadam tylko na chwilę, bo nie mam siły. Facella no kurczę! szukałam też tej piosenki dla ciebie i gdy Alabamka wrzuciła kawałek Nickelbacka to puściłam sobie też "How you remind me" i w życiu nie skojarzyłabym, że o to chodzi. 😁
Nie spodobałaby Ci się, dwie (no, w zasadzie trzy) wtyczki i zero kontaktów 😁 if you know what I mean
Facella, cholera, ja oglądałam jakieś 25-30 razy... Znam chyba każdy dialog między każdą postacią 😂 no i tutaj wersja reżyserska rządzi, ale jest nie do dostania. Ale ją zdobędę ;>
jestem z Was dumna, poszłam spać i na szczęście mało tu miałam do nadrabiania 😁
a teraz obudził mnie komar i już nie mogę zasnąć 👿 no i jak myślę sobie, że potrzebuję kasy, to.zastanawiam się, czy przyjmą mi jeszcze resztę książek do antykwariatu... przejdę się dzisiaj i zapytam 🏇
pewnie zasnę po 6 i będę do 10tej spała, nie lubię tego 🍴
Dzień dobry kąciku! Facella się obudziła, jak zje śniadanie to zasiądzie do kompa. Polecicie mi jakąś stronke na której można za darmo, bez rejestracji oglądać filmy? Najlepiej w oryginalnej wersji językowej, ale z polskimi napisami...
też jestem głodna, ale chyba nic mi się nie chce 🤣
umyłam włosy, zagoniłam brata do wyjęcia ze zmywarki ( 🤔 😎 ), zaraz wrzucam pranie i zaczynam się pakować 💃 a od 15 luziiiik, miałam iść do znajomych, ale to jest daleko w cholere, a autobusem jechać już nie zamierzam 😂 przygarnę kogoś do siebie, wieczór/noc z laptopem, filmami, ciasteczkami i herbatą 💘 💘
to i ja się witam 😀 dzień całkeim ładny i plany bardzo dobre także wreszcie życie idyczerwcowej się układa 😍 😅 wybywam zaraz do Modela i robimy sobie calkowite spa, od kopyt aż po grzywkę ! 🏇 😎
losieq polecam bo to całkiem miłe zajęcie, no i przypomina się jaki koń ma kolor 😁 zakupiłam odżywkę do futerka i do kopyt także trzeba wypróbować, szczególnie, że ostatnio obcinałam grzywę 😜 o właśnie musze Wam pokazać moje dzieło bo wyszło zaskakująco, nieziemsko dobrze - mam teraz Modela w fryzurze prosport 😎