Heval, no mój w sumie też 😎 ja tam do jego pokoju nie wchodzę, bo to wygląda jak jakaś tajemna twierdza, więc w sumie nie czuję zbyt wiele 🤣 czasem tylko mecze u niego oglądam, okna i drzwi szeroko otwieram i jakoś daję radę 😂
O popaczcie,moze to taki rocznik czy coś?Mój brat,lat 23 dokładnie ten sam przypadek 😉 z tym,że on sie wyprowadził z domu mając 17 wiosen bo mu wszyscy przeszkadzali 😁 i tak sobie mieszka i ściemnia.
Ja mam brata 19-letniego... jednym słowem MASAKRA 😵 kompletnie nic nie robi, codziennie imprezy (jak nie odzie do pracy) dziś wytarł w domu kurze i chyba korona mu z głowy spadła... moja mama ma już tego dość 🤔wirek: zachowuje się jak by dom był hotelem ... 🙄 Arroch ja chcę 😍 to dobrze że już wszystko, ok 🙂 kiedy zaczynasz regularnie wsiadać ? ( może już to robisz i przegapiłam jak na pisałaś 😡 ?)
wybaczcie, nie czytam teraz nawet postów, byłam 6 godzin w stajni, jeździłam 3 konie, padam na twarz i znalazłam swoją piosenkę! Alabamka, dobrze myślałaś, Nickelback! How you remind me. usłyszałam dzisiaj początek, wyłapałam słowa i wiem! o i teraz widzę, że nawet P. mi odpisał oO
Haha ja też mam 19 i niedawno miałam awanturę, że traktuję dom jak hotel. 😂 I codziennie miałam coś zrobić, mamie przeszło po 3 dniach, a ja znowu swoje. 😂 Chyba taki wiek. 😁
Kamita, no mój też 19. ale Twój przynajmniej pracuje i gdzieś wychodzi... poprosiłam żeby wyjął ze zmywarki, oczywiście nie zrobił tego "a, no zapomniałem, przykro mi, idę spać" 🤔
dobradobra, już nie marudzę, bo jak się wyniesie, to może trochę będzie mi go brakować (i jego telewizora 😁 )
ja chyba idę spać, dzisiejszy dzień i rozmowy mnie przerosły totalnie 🙄
Haha ja też mam 19 i niedawno miałam awanturę, że traktuję dom jak hotel. 😂 I codziennie miałam coś zrobić, mamie przeszło po 3 dniach, a ja znowu swoje. 😂 Chyba taki wiek. 😁
maiiaF ja dziś rano (jak dla niego czyli koło 12) wkraczam do jego pokoju oblewam całą miską lodowatej wody i powiedziałam , że albo posprząta w kuchni albo idę nabrać wody do miski jeszcze raz 😁 fly też tak myślę że wiek, i musi się wyszaleć po maturze itd 😁 ale przeszkadza mi to że wszystko za niego musze robić 😵
lacuna 😎 ja akurat wtedy nie pyskowałam, przyjęłam swoją dolę, raz w życiu. 😁 Chyba po prostu miałam za dobry humor po tym całym maratonie. A i tak byłam zdziwiona, że mama aż tydzień wytrzymała. Normalnie wyższy level. 😁
Arroch, jak dobrze go widzieć takiego po tylu latach 💘 rok temu wyglądał gorzej niż marnie. A mam nawet zdjęcie jego jako młodego misiaka 😁 Badzio też cudnie wygląda, zdjęcia śliczne 😍
Facella ja mam na tyle daleko stajnię, że muszę nocować żeby codziennie nie dojeżdżać przez półtorej godziny 😁 ma to swoje plusy jak widać 😁
maiiaF no bo Amorek biedaczek wrzody miał, ale Beata od nas ze stajni jest dystrybutorką pasz i dobrze go karmi 😀 A Emilka wyjechała na praktyki na wakacje więc Amor został z nami 😀iabeł:
wybaczcie, nie czytam teraz nawet postów, byłam 6 godzin w stajni, jeździłam 3 konie, padam na twarz i znalazłam swoją piosenkę! Alabamka, dobrze myślałaś, Nickelback! How you remind me. usłyszałam dzisiaj początek, wyłapałam słowa i wiem!
Gdzie tam jee jee jee ? 😁 edit: Dobr ajuż wiem, wgl to ulubiona mojej mamy 😎 ależ wy czytacie ten wątek, lacuna mówiła, że Poznań.
Troche ciężko zapamiętać każdego miejsce zamieszkania 😉