Forum towarzyskie »

Kącik Małolata...:D

Mój brat to chyba nie ma kolegów  🙄 Wychodzi teraz baaardzo rzadko i tylko do swojej lubej. Nie wiem co ona w nim widzi...

no i sobie tam siedzi.

o swoim powiedziałabym: sobie siedzi i śmierdzi 😂
Heval, no mój w sumie też 😎 ja tam do jego pokoju nie wchodzę, bo to wygląda jak jakaś tajemna twierdza, więc w sumie nie czuję zbyt wiele 🤣 czasem tylko mecze u niego oglądam, okna i drzwi szeroko otwieram i jakoś daję radę 😂

ale za to siostrę mam fajną 💘 😍
O popaczcie,moze to taki rocznik czy coś?Mój brat,lat 23 dokładnie ten sam przypadek 😉 z tym,że on sie wyprowadził z domu mając 17 wiosen bo mu wszyscy przeszkadzali 😁 i tak sobie mieszka i ściemnia.
nie no ja znam sporo ludzi z rocznika mojego brata i są całkiem w porządku. Myślę, że po prostu pechowe przypadki 🤣

a siostra lat 23 jest tak cudowna, że w życiu nie oddam i nie zamienię, bo brata to chętnie 😎 😂
Może mi któraś takiego oddać. W zamian da swojego 11-letniego. 🙂
Chcecie poranne fotki Badzioszka? 😀  A tak w ogóle to była dzisiaj u nas nasza wet. i stwierdziła, że UWAGA... nie kulawy  💃 💃
Arroch, nie pytaj tylko dawaj Badzia tu 😀
Ja mam brata 19-letniego... jednym słowem MASAKRA  😵 kompletnie nic nie robi, codziennie imprezy (jak nie odzie do pracy) dziś wytarł w domu kurze i chyba korona mu z głowy spadła... moja mama ma już tego dość  🤔wirek: zachowuje się jak by dom był hotelem ...  🙄
Arroch ja chcę  😍 to dobrze że już wszystko, ok 🙂 kiedy zaczynasz regularnie wsiadać ? ( może już to robisz i przegapiłam jak na pisałaś  😡 ?)
wybaczcie, nie czytam teraz nawet postów, byłam 6 godzin w stajni, jeździłam 3 konie, padam na twarz i znalazłam swoją piosenkę!
Alabamka, dobrze myślałaś, Nickelback! How you remind me. usłyszałam dzisiaj początek, wyłapałam słowa i wiem!
o i teraz widzę, że nawet P. mi odpisał oO
Haha ja też mam 19 i niedawno miałam awanturę, że traktuję dom jak hotel. 😂 I codziennie miałam coś zrobić, mamie przeszło po 3 dniach, a ja znowu swoje. 😂 Chyba taki wiek. 😁
Kamita, no mój też 19. ale Twój przynajmniej pracuje i gdzieś wychodzi... poprosiłam żeby wyjął ze zmywarki, oczywiście nie zrobił tego "a, no zapomniałem, przykro mi, idę spać" 🤔

dobradobra, już nie marudzę, bo jak się wyniesie, to może trochę będzie mi go brakować (i jego telewizora 😁 )

ja chyba idę spać, dzisiejszy dzień i rozmowy mnie przerosły totalnie 🙄
Haha ja też mam 19 i niedawno miałam awanturę, że traktuję dom jak hotel. 😂 I codziennie miałam coś zrobić, mamie przeszło po 3 dniach, a ja znowu swoje. 😂 Chyba taki wiek. 😁

hahhaha ja mam 18 i to samo ostatnio  😂 😁
krupniczku jestem hmm... Niewierząca? 😁 Wolno mi, po za tym nie dałam rady się oprzeć 😜
fly chyba nie muszę nic mówić..prawda? 😁 do tego mam gdzieś rodziców i pyskuję podobno 😎
małolaty potrzebuje informacji!!
kiedy jest drugi nabór do liceum (jakby drugi termin, nie wiem jak to teraz wyglada  😡 )
maiiaF ja dziś rano (jak dla niego czyli koło 12) wkraczam do jego pokoju oblewam całą miską lodowatej wody i powiedziałam , że albo posprząta w kuchni albo idę nabrać wody do miski  jeszcze raz 😁
fly też tak myślę że wiek, i musi się wyszaleć po maturze itd  😁 ale przeszkadza mi to że wszystko za niego musze robić  😵
A więc tadaaaa:

z kolegą Amorem:

trawa nie służy do jedzenia tylko do biegania:

i cudowne facebokowo-halowe z naszą Wet.

Kamita01 od wtorku jeżdżę codziennie, jutro przerwa i potem znowu 4 dni pod rząd na zmianę z lonżą 😉
lacuna 😎 ja akurat wtedy nie pyskowałam, przyjęłam swoją dolę, raz w życiu. 😁 Chyba po prostu miałam za dobry humor po tym całym maratonie. A i tak byłam zdziwiona, że mama aż tydzień wytrzymała. Normalnie wyższy level. 😁
Arroch, Amor? To jest Amio More Emilki? 💘 znam go z daaaaawnej stajni, hm, 8 lat temu?  😍

kamita, chyba wypróbuję 😎
Arroch, jakie cudne zdjęcia  💘
Arroch, Amor? To jest Amio More Emilki? 💘 znam go z daaaaawnej stajni, hm, 8 lat temu?  😍

Tak dokładnie to ten 😀

Facella, dzięki 😉 specjalnie o 5 wstałam, żeby wypuścić konie i takie zrobić  😁
Arroch to ostatnie z łąki super 🙂 A Badzioch wygląda... no, hm.. bardziej niż dobrze 😎
maiiaF myślę że powinno zadziałaś  😀
Arroch piękny Badzio  💘
Arroch, jak dobrze go widzieć takiego po tylu latach 💘 rok temu wyglądał gorzej niż marnie. A mam nawet zdjęcie jego jako młodego misiaka 😁
Badzio też cudnie wygląda, zdjęcia śliczne 😍
Arroch przepiękne foty!  💘
Arroch, weź mi nie mów, ja się od tygodnia przymierzam, żeby nocować w stajni po to, aby rano iść na zdjęcia i trochę mi to nie wychodzi  🙄

nadrobiłam zaległości, dobrze, że przed chwilą jadłam, bo było o żarciu  😜

patt ile Ty masz lat?
Facella a jak z twoją ręką? już w pełni sprawna ?  😉 dobrze pamiętam że nie możesz grać w siatkówkę, koszykówkę itd.?
Facella ja mam na tyle daleko stajnię, że muszę nocować żeby codziennie nie dojeżdżać przez półtorej godziny  😁 ma to swoje plusy jak widać  😁

maiiaF no bo Amorek biedaczek wrzody miał, ale Beata od nas ze stajni jest dystrybutorką pasz i dobrze go karmi 😀 A Emilka wyjechała na praktyki na wakacje więc Amor został z nami  😀iabeł:

infantil, Kamita01, flygirl dzięki 😉  :kwiatek:
wybaczcie, nie czytam teraz nawet postów, byłam 6 godzin w stajni, jeździłam 3 konie, padam na twarz i znalazłam swoją piosenkę!
Alabamka, dobrze myślałaś, Nickelback! How you remind me. usłyszałam dzisiaj początek, wyłapałam słowa i wiem!

Gdzie tam jee jee jee ? 😁
edit: Dobr ajuż wiem, wgl to ulubiona mojej mamy  😎
ależ wy czytacie ten wątek, lacuna mówiła, że Poznań.

Troche ciężko zapamiętać każdego miejsce zamieszkania 😉
Wiem. Nie chodzi mi o pamiętanie każdego zamieszkania, ale po prostu lacuna o tym wspominała 2 strony temu.
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się