Forum towarzyskie »

Kącik Małolata...:D

lacuna żeby tylko 3 strony 😂
Ja dzisiaj chyba nie usnę, jestem tak podjarana tym, że ogon tak fajnie wygląda, że będę siedziała do późna 😁
A jutro trza rano wstać... 🙄
Potrzebuje fajnych cytatów na ściane, spamując możecie mi jakoś pomóc 😀

Uważaj bo na kilku się nie skończy. Ja mam zapisany cały pokój 😵 no ale to ważne, napędowe rzeczy. Mam np.:

[największy, najważniejszy] "Live your dreams no matter what"
"Don't regret anything you do cause in the end it makes you who you are"
"I might be proud but at least I'm proud of something"

No i inne ważne, ale ogólnie nierozumiane 😉 ale będę malować pokój, bedzie miejsce na nowe!
no właśnie, ja czekam ze spaniem aż tu trochę ucichnie, bo nie umiem się potem wcisnąć w rozmowę bez przeczytania wszystkich postów do ostatniego, który widziałam 😁
Niemilek, chcialam napisać to z "don't...", ale ja to zawsze przekrecam 😂

Pozasypiałyście?
Mam dziwne wrażenie, że ta 1301 strona wskoczyła dużo wcześniej niż tak oczekiwana 1300. 😂

Ej, wiecie co. Niby dobrze jest być samemu, ale ja już chyba mam dosyć tego singlowania.
Fly, chcesz poplakac ze mną na temat? Tylko jutro.
No, bardzo! To odezwij się jutro, poużalamy się. 🙂
Dobra. Widze, ze już tylko my zostalysmy, ide teraz spokojnie spac.
Fly fajnie jest być singlem, ale do czasu. Ja już mam tego dosyć, ale wolę pakować miłość w konia niż strzępić sobie nerwy na jakimś kretynie 😁
o prosze a ja właśnie się wyżalam mad na pw jaka to jestem samotna i żałosna 😂 Mam dziwne wrażenie, że ta 1301 strona wskoczyła dużo wcześniej niż tak oczekiwana 1300. 😂

Też to zauważyłam.
FacellaNo chyba się kimnę trochę ale w tej chwili nie da rady raczej 😁
A mnie komar dziabnął skubany! 🤔
Ah no i "Everything will be okay in the end. If it's not okay - it's not the end."

Facella, jej, to jest hasło mojego życia 😉 bardzo pomocne

Czuję się nieswojo jako osoba bez uczuć 🤣

EDIT: oooh i "As long as you choose, everything remains possible."
to ja ewentualnie mogę się z Wami poużalać na wszelkie tematy z przewagą jednego 😵

dobranoooooc 💃

lacuna, ja jestem cała podziobana 🤔 a najgorsze jak mnie pogryzły na wysypce alergicznej, boli jak cholera 🙄
No ja właśnie się obawiam tego, że jestem pozbawiona uczuć. Przez 19 lat nic kompletnie? I nigdy się nawet nie zakochałam. I już mam tego kurde dosyć, ile można.
Niemilek, ja wiem co ono znaczy, nie potrafie po prostu poprawnie zapisac 😡

Teraz serio ide spac.
fly mamy niepokojąco dużo wspólnych cech wiesz? 😎
maiiaF ja mam taki dziwny nawyk-jeśli można to tak nazwać,że mam zawsze otwarte okno(swoja drogą strasznie mi teraz piź**i) no i lecą całe chmary 🙄 ale jakos tak lubie słyszeć co sie dzieje na dworze i okna nie zamknę 😎
lacuna, ja w sumie też, ale straszny zmarzlak jestem 😁 nawet jak leje i jest burza to okno mam otwarte całkiem, drugie uchylone 🤣

miałam iść spać ale znajoma ma straszną potrzebę wygadania się, konkretnie do mnie. faaajnie 😁
lacuna znalezienie takich ludzi cieszy, nawet wirtualnie  :kwiatek:
fly w tym momencie to nawet Ci postawię to piwo, a co! :kwiatek:
maiiaF no ale sa też plusy,bo ja np uwielbiam sie zawijać w kołdrę..co jest niemożliwe jak jest ciepło.resztę dopowiedz sobie sama 😁
No, noc jest i od razu da sie wiadomości wysyłać. Lacuna, zapomniałam dodać, ze nie odpowiadam za skutki uboczne filmu... mój telefon (*) stwierdziłam, że go nie chce i nie potrzebuje  🙄
Wstawać małolatki, trzeba znów produkcję otworzyć 😅
Chyba dziewczyny odsypiają wczorajsze pisanie do późnej nocy ;D.
Sisisa, pewnie taak 😁

Wrr. mam taaaaaaaaaaaaaaaki pierdzielnik w pokoju, jutro przed weselem mój M. do mnie przyjeżdża, bo jedziemy na mazury i muszę to posprzątać. Ale..nie wiem od czego zacząć, nie ma miejsca w pokoju gdzie by nie było syfu 😤
Hermes, dasz radę, ja tydzień temu miałam to samo, a teraz prawie elegancko. Derki i czapraki leżą w wielkich worach co prawda, no ale nie mam co z nimi zrobić ;/.
Sisisa, ja 5 dni temu wywaliłam WSZYSTKIE CIUCHY z szafek i sobie tak leżą 😁
A do mnie babcia przyjechała i posprzątała pod moją nieobecność  😁
Mówiłam jej żeby tego nie robiła, że sama posprzątam. No ale wróciłam do domu wczoraj i okazało się, że na błysk po prostu  🙇
a mi się nudzi i sprawdzam ranking liceów.
w Małopolsce jesteśmy na miejscu 20, pierwsi w Oświęcimiu.
w Polsce na 271.
nie jest źle  😎
klik
Ha, moja jest 232. 😎
O, moje na Podlasiu na 6. miejscu, a w Polsce na 106. ;>
szukam innych rankingów żeby sobie to wszystko uwiarygodnić. ale moja buda zła nie jest, jest sympatycznie 🙂
Moje pewnie gdzieś na szarym końcu ;D. Zastanawiam się czasem co ja robię z tą bandą debili w tej szkole...
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się