Forum towarzyskie »

Kącik Małolata...:D

Alabamka, I'll f*uck you like the devil, bardzo zyciowe

Coś dłuższego i z głębią  😁

edit: ojej, przepraszam, nie chciałam popsuć wam zabawy  😡
Brawo Alabamka  🤣
teraaaaaz.
ja będę mieć szare ściany i jasnoszaro-czarne paski na jednej, teraz mam zielono 🤔
Alabamka congratulations ! 😁
Serio nikt nigdy nie policzył ile postów się na jednej stronie mieści? 😂
Sisisa, mi wszyscy mówią, że ładnie rysuję, ale tylko i wyłącznie konie 🙂

Mogę rysować, ale wątpię, że przez jakieś 2 tygodnie się mnie pozbędziesz jak mnie wena złapie 😁
fly, 30, ale weź ustrzel jak tu tyle postów na raz 😂
Jakbym oskara dostała  🤔wirek: Idę poszperać cytaty, dobranoc.
1300! 😅
fakt, ciężko cokolwiek wysłać i jeszcze być na bieżąco, odżył nam kącik bardzo 😀

Przyszła lacuna i nagle kącik odżył 😎 
Sory musiałam troszke podbudować swoje ego.

Al mój podpis 😉
edit:Boże.wysłano 7 odpowiedzi..nie przesadzacie troche? 😁
And the winner is Alabamka! Piękny początek 😁
Przesłanie jest. Życie cu mówi jak to ono cie wyrucha.
O w mordę udało się wysłać!
fly ja liczyłam i tak mi się wydawało, że 30, ale ciągle dochodziły nowe i nie szło się połapać  😡
edit: opanujcie się.  😁
edit 2 : znowu.
Ja również zmykam, bo trzeba się wyspać przed weekendem 😅 jutro karaoke, w sobotę weselę i do poniedziałku na działce bez neta co oznacza- zero kącika 🙁
Dziewczyny, a my przypadkiem od ponad pol roku nie zbieramy sie do zalozenia drugiej czesci?  😂
lacuna no widzisz, bez ciebie nie było to samo 😀

A czy mi się tylko tak wydaje, czy teraz się udzielają w zdecydowanej większości te 'stare' małolaty? 👀
Mój pokój zaczyna wyglądać jak pijacka speluna, bo farba odpada po każdym dotknięciu ;/. A był całkiem niedawno malowany... Zakupiłam już pigment pomarańczowy co prawda, ale chcę dodać tylko trochę, żeby wyszedł jasny kolor. Teraz mam pomarańczowy i zielony. W sumie mam małe pole do manewru, bo meble z pomarańczowymi wykończeniami są...
Fly nie wydaje ci się  😀

Ja też zaraz się zmywam, bo planuję o 8 jechać do stajni.
flygirl, właśnie też mi się tak wdaje, że staruchy wróciły 😎 ale fajnie jest, znów się uzależniłam od volty!
Krupniczku, ale po co? 🤣 tu się tyle działo, a tak to zaczniemy nowy i stary kącik pójdzie w zapomnienie. a jednak stary kącik to stary kącik...
ale mądre zdanie 😂
Hermes, jak wrócisz, będzie 1400.

Nie zgadzam się na czesciowanie kacika!
Ja też nie, to nie będzie to samo. Nasza historia musi być w jednym kawałku. 😎

edit. udało mi się wysłać za pierwszym razem!
Nie no, jak chcecie. Ja tylko proponuje.  😎
Facella, i weź tu potem człowieku nadrabiaj 😤 jak dobijecie do 1500 będziecie mistrze! 😁
Ja też nie chcę częściować kącika!

DOBRANOC MAŁOLATKI czas iść na kolejny pogięty sen o pedofilu, który mnie ganiał po supermarkecie  🤔wirek: 🏇
no właśnie, też tak uważam 😁

o cholercia... jak ja teraz sobie jadę na 3 tygodnie, to przecież po moim powrocie będę miała z 300 stron do przeczytania... ups 👀 będę nocami czatować gdzieś gdzie dobry zasięg z telefonem i czytać, coby się nie pogubić 😁
Nie żeby coś, ale... Idźcie już spac w cholerę
No weź, mój dzień się zaczyna dopiero. 😁
Oj Małolaty, Małolaty, jakoś wyszło że ostatnio się nie udzielałam ale normalnie nie mogę bez was żyć  😜  już zmykam  😡
dobranoc Facella! 💘 😂
No weź, mój dzień się zaczyna dopiero. 😁

Otóż to 😁
cholerka no i staję przed dylematem..iść spać i mieć coś z tego,o 4.30 pobudka..czy darować sobie spanie w ogóle?
Nie żeby coś, ale... Idźcie już spac w cholerę

No nie powiem,zrobił nam sie kosmos 😁 aż starch odejść od kompa bo zaraz 3 strony do nadrabiania 🥂
Wyłączyłam rv, wyłączyłam wifi, odłożyłam telefon i położyłam się do łóżka. Wstalam, wzięłam telefon i znowu jestem na rv 😵

Dobranoc maniu 😍

Lacuna, spać! Już!
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się