Ja również zmykam, bo trzeba się wyspać przed weekendem 😅 jutro karaoke, w sobotę weselę i do poniedziałku na działce bez neta co oznacza- zero kącika 🙁
Mój pokój zaczyna wyglądać jak pijacka speluna, bo farba odpada po każdym dotknięciu ;/. A był całkiem niedawno malowany... Zakupiłam już pigment pomarańczowy co prawda, ale chcę dodać tylko trochę, żeby wyszedł jasny kolor. Teraz mam pomarańczowy i zielony. W sumie mam małe pole do manewru, bo meble z pomarańczowymi wykończeniami są...
Krupniczku, ale po co? 🤣 tu się tyle działo, a tak to zaczniemy nowy i stary kącik pójdzie w zapomnienie. a jednak stary kącik to stary kącik... ale mądre zdanie 😂
o cholercia... jak ja teraz sobie jadę na 3 tygodnie, to przecież po moim powrocie będę miała z 300 stron do przeczytania... ups 👀 będę nocami czatować gdzieś gdzie dobry zasięg z telefonem i czytać, coby się nie pogubić 😁
Otóż to 😁 cholerka no i staję przed dylematem..iść spać i mieć coś z tego,o 4.30 pobudka..czy darować sobie spanie w ogóle? Nie żeby coś, ale... Idźcie już spac w cholerę
No nie powiem,zrobił nam sie kosmos 😁 aż starch odejść od kompa bo zaraz 3 strony do nadrabiania 🥂