Forum towarzyskie »

Kącik Małolata...:D

Facella, wypiłam kakałko ! Nie chcę go zwrócić 😁
Fly, wchodzę sobie na fejsa, a tam taaaaki fajny link 😂
Lacuna, aaa, myślałam, że coś/kogoś zamordowałaś 😁
Mam zrytych znajomych 😁
Mój kolega rozłożył mnie na łopatki 😂
lacuna  :emota200609316:
ja też jestem z tych forever alone, chociaż ostatnio...  😁

no właśnie u mnie ostatnio taaak się porobiło... 😁 nie żebym narzekała, ale no 🤣 z drugiej strony i tak oni wszyscy daleko mieszkają i z większością widzę się raz na miesiąc/półtora, z pojedynczymi dwiema osobami jakoś raz na 2 tygodnie, co nie zmienia faktu, że jak już się widzimy, to odwalamy porządnie 🤣

a tym co gadają ludzie już dawno przestałam się przejmować. gadali, gadają i będą gadać, więc jeśli im to sprawia przyjemność/myślą, że mnie urażą/cokolwiek, to niech sobie gadają. Takich ludzi mam za przeproszeniem gdzieś 😉
dobra Mysza, zmienię Ci na linka  😁

maniu, moi na szczęście blisko, mówiłam już, że kocham liceum?
co do gadania ludzi, zawsze się tym strasznie przejmowałam. nigdy nie byłam lubiana właśnie przez takie ploty, a bardzo mi na tym zależało. dlatego było mi zawsze bardzo przykro. ostatnio mam wywalone, mam swoich ludzi i to mi wystarczy.
ostatnio mam wywalone, mam swoich ludzi i to mi wystarczy.

i prawidłowo 💃
Facella o mnie gadali, gadają i będą gadać. Ale wbiłam sobie do głowy, że skoro tak namiętnie masturbują się moim życiem, to widocznie nie mają swojego. Teraz dostarczam takim ludziom rozrywkę co jakiś czas 😁
wybaczcie, Facella poległa i idzie spać. a spałam dziś za dnia prawie 2 godz...  😵
Facella ja wczoraj spałam w dzień 4 godziny, a o 22 poszłam grzecznie spać 😁

R. jest jakiś... Ugh... Dziwny.. 🤔
Nie ogarniam tego człowieka...
Znowu mu coś nie pasuje, wielce zazdrosny, bla bla bla, takie to urocze, że zaraz zwymiotuję 🤔
ja też spałam w dzień, może wreszcie odespałam... Zaraz będziemy tu mieć 1300 stron Małolaty! 😁
I mnie ma ominąć 1300. strona?!
Ciekawa jestem, kto ją zacznie 😁
Potrzebuje fajnych cytatów na ściane, spamując możecie mi jakoś pomóc 😀
Wysłać tutaj posta to Mission Impossible. Próbuję tutaj coś napisać, ale tak lecicie, że wciąż nie jestem w temacie.  😁
Co do ścian - ja mam zamiar walnąć sobie I <3 my pony, brzmi tandetnie, ale towarzyszy mi od jakiegoś czasu. Pod tym zdjęcie Horsika lub jakiś rysunek konia...
Alabamka, jest wątek z cytatami 🙂
O ile już całego nie przepisałaś 😁
Izu, polecam rozpacz z mojego podręcznika od religii, widziałaś 😎 z resztą u mnie na ścianie wisi 😁

edit:wyczuwam 1300
Ciekawa jestem, kto ją zacznie 😁

Otóż właśnie 👀
Al ale,że co?Jakiś konkretnych?Wiesz,ze ja lubię się tworzyć dla Ciebie 😎
Kurde no ja ciągle nie mogę się dopchać z postami 😵
fakt, ciężko cokolwiek wysłać i jeszcze być na bieżąco, odżył nam kącik bardzo 😀
Alabamka, nas cytuj 😁
Edit: na co wy narzekacie, sprobowalybyscie pisać z telefonu! Łapie jednak wifi, ale np nie moge się zalogowac do konta google...
Już, już?
Edit: niee!
być na bieżąco

To jest chyba prawie niewykonalne.
A ja za jakieś dwa tygodnie pochwalę się moim remontem w pokoju, który sama robię 😎
Teraz na ścianach mam poodciskane łapy, kropki, ciapki itp 😁
Teraz będzie stonowane, dwa kolory, ale będę sama coś albo rysować (konia, chińskie drzewo), albo strukturę zrobię 🙂
ej, wydrukujmy kiedyś nasz kącik ocenzurowany, tyle zwrotów akcji, przeżyć, dobra książka by była 🥂 😂
Haha włączam wyślij wiadomość i na samym wstępie mam, że nie przeczytałam dwóch. 😂

edit. kolejne wie 😀
edit. no weźcie 😁
Kącik z cytatami czytam regularnie i nawet coś tam z niego mam. Lacuna... życiowe w skrócie  😁 Mam już "Nic dziwnego, że nie mam piosenki do zaśpiewania skoro to co przezywam nie jest życiem" "Nie jest miarą zdrowia, być przystosowanym do głęboko chorego społeczeństwa" i "U każdego człowieka przychodzi taki moment, że trzeba sie odwrócić i pójść w zupełnie inną strone"

edit: Szalenstwo jak przy 1000  😵
Ja mam pokój fioletowo-żółty, ale będzie się szykować malowanie, bo kiepsko już to wygląda. Nie lubię mojego pokoju, jest za duży i przez to nie tak przytulny.
fly, tu się liczy refleks i spryt! 😂

apropos remontu to ja już szykuję mój pokój, śliczny będzie 💘
to już?
edit: nieee
Będzie 1300?

Alabamka, I'll f*uck you like the devil, bardzo zyciowe
Hermes, łaa, mi też coś namaluj!
Mam koleżankę, która pięknie maluje, u siebie w pokoju ma całą ścianę w rysunkach, ale niestety jest nieobliczalna, wolę nie pokazywać jej mojej ściany do namalowania konia ;D.

Ja też muszę pomalować pokój... Sama. Najpierw trzeba zdrapać ściany, a na to mam najmniejszą ochotę...
Ja swój pokój robiłam w grudniu, znaczy tata. 😉 I mam najcudowniejszy pokój na ziemi. 😜 3 ściany beżowe, a jedna czekoladowa, jako tło do fot. 💘
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się