Forum towarzyskie »

Kącik Małolata...:D

lacuna, ja niestety też mam "trochę" zwaloną opinię wśród niektórych ludzi..niestety błędy przeszłości słono kosztują 🤔

Aaaa, cóż ja znalazłam 😜

Idę spać . Dobranoc . 🙂
Hermes , weż , turlaj dropsa . ;x

mało co nie zdechłam ze śmiechu 😂

A tymczasem zaraz chyba zatłukę bachory na moim osiedlu, taaak drą się niesamowicie, a ja ledwo funkcjonuję z bólu głowy 🙁

edit:
flygirl, kciuki są!
madmaddie, idaczerwcowa, a będziecie codziennie? 😁

flygirl, pewnie że trzymam 🙂

Za mnie też rano trzymajcie proszę! To Wam Frugosia jutro wrzucę
niemiłek jeśli rano to 12-13, to mogę trzymać  😁
Dziewczyny, która oprowadzi mnie po Warszawie 😉?
Ja też bardzo często przeklinam, ciężko mi się opanować, nawet przy rodzicach czy dorosłych mi się wymyka... Nadrabiam zaległości, ale strasznie dużo produkujecie.
Facella ja wiem, o którego chodzi z "Przygód Merlina".  😎 Też kiedyś zwróciłam na niego uwagę - jest całkiem dobry! Ale główny bohater, jest tak brzydki, że szkoda słów.  😁
flygirl zawsze i wszędzie  😀

Pokażę wam co mi przyjaciółka wysłała  😜 Chyba sobie na awatar ustawię. [url=http://1.bp.blogspot.com/-uDQ-F2ohMGc/T9uddfzkODI/AAAAAAAAGyY/PgPO8Di2dO4/s1600/Ryan+Guzman+Step+Up+4+e.jpg] szał [/url]
flygirl kciuki są! 😀
sisisa bardzo chętnie ja  😉
Sisisa, ja mogę! 🙂 niezapomniane wrażenia gwarantowane 😎
infantil, no to fajnie, jak reszta Warszawianek, może jakieś spotkanie? Nudzi mi się w tym Lublinie, mamy wakacje, więc przyjechałabym pozwiedzać 🙂.
fly skoro juz mi odstępujesz kawałek mad (sory,że tak makabrycznie :hihi🙂 to okazjonalnie mogę trzymać 😉
Hermes znam to..no ale cóż,nauczyłam się nie zajmować specjalnie tymi ludźmi.
nopebow najgorzej z rodzicami bo nie tolerują 🙄 a jak czasem puszcze wiązankę to aż się mamuśka zapowietrza 🍴
lacuna, oglądaaaj. Na początku wgl miałam ochote go wyłączyć ale potem przyszło sporo refleksji
Dzięki dziewczyny, z waszymi kciukami to na pewno wszystko wypali. :kwiatek:
lacuna, ja się też nauczyłam nie przejmować opiniami ludzi, którzy mają najmniej do gadania i słuchają się osób, które nawet słowa ze mną nie zamieniły, a gadają ploty o czymś co miejsca nigdy nie miało. Miałam nieciekawą przeszłość? Ok. To była przeszłość, a wiele osób dalej mi taką etykietkę przyczepia niestety 😉
Hermes, no to fajnie, kiedy mogę przyjechać :P?
Sisisa, do poniedziałku mnie nie ma, więc dawaj w przyszłym tygodniu to pojedziemy obydwie do Idy 😎
Hermes, no to fajnie, czuję się zaproszona ;D. Przyszły tydzień mam caały wolny 😉.
Sisisa, to kiedy dasz radę, nie powinnam na razie wyjeżdżać, chyba, że mój M. się zdecyduje w końcu, bo to gorsze od baby jest 😁
Hermes skąd ja to znam..i potem dowiaduję się o niepochlebnych opiniach na mój temat od osób które nawet ze mną nie rozmawiały 🙄 ale co tam,znalazłam sposób-sama sobie przyczepiłam etykietkę mordercy i teraz rozmawiają ze mną tylko nieliczni,ci z którymi to JA chcę gadać 😎
lacuna a co mordowałaś? 😜 Może być pw 🙂
lacuna o kurczę, teraz to mnie zaszczyt kopnął, że zaproponowałaś mi wpadnięcie na piwo 😜
lacuna, mam identycznie! Większość osób po prostu się mnie BOI i przez to zachowuje dystans 😎 ja teraz jestem w gronie całkiem fajnych osób, którzy są spontaniczni, jak trzeba to nieobliczalni w sytuacjach tego potrzebujących 😁 i nie patrzący na opinię innych ludzi, najpierw sami poznają i potem mogą tworzyć opinię na mój temat 🙂
ale wy produkujecie  😵

P. sobie po chamsku milczy.
patt, a czuj się!

nope, jest paskudny, odstające uszy, chuda twarz, szeroko rozstawione wąskie oczy, brr.
znalazłam Artura, Mysza! nie musisz oglądać  😁
Artur
niebieskooki  😜 i blondyn!
edit: robię linka bo Mysza zwraca kakałko

fly, trzymam!

co do przeklinania, zdarza mi się, ale rzadko. tylko wtedy, gdy targają mną silne emocje. także wybacz mad, Twoja stronka jest śliczna, ale na mojej tablicy się nie znajdzie (nie ma to jak mieć mamę w znajomych...)  :kwiatek:

lacuna, ja będę patologiem, potrzebujesz kogoś do ukrywania trupów?

"Uwaga - podczas pisania wysłano 5 odpowiedzi, może chcesz przejrzeć swoją wiadomość?" Jezu  😁
Hermes, dobra, będę pisać, na razie próbuję ogarnąć jakieś połączenie Lublin-Warszawa.
Ja też mam się bać ;D?
Facella najpierw zobaczyłam zdjęcie, a później wpis, że nie muszę oglądać... Zaraz zwymiotuję 😁
Ohydne ma usta 🤔 😁
O ja, zapomniałam, że mam mamę w znaaomych. I brata młodszego. 😂
lacuna, mam identycznie! Większość osób po prostu się mnie BOI i przez to zachowuje dystans 😎 ja teraz jestem w gronie całkiem fajnych osób, którzy są spontaniczni, jak trzeba to nieobliczalni w sytuacjach tego potrzebujących 😁 i nie patrzący na opinię innych ludzi, najpierw sami poznają i potem mogą tworzyć opinię na mój temat 🙂

mam teraz to samo 🙂 właśnie pisałam, że mam zrąbanych znajomych 😜 zaspamowaliśmy fejsa i jest zabawa, no nie mogę z nimi 🤣 taaa, mania miała iść spać, a co tam 😁
Mysza, poszukaj sobie ładniejszego zdjęcia, wzięłam pierwsze z brzegu. zasłoń usta i pacz  😁
Mysza Właśnie w tym rzecz,że (przynajmniej póki co 😎 ) nikogo nie zamordowałam,taka opinia wyszła zupełnie przypadkiem,że jestem okrutna,groźna i nieobliczalna to podchwyciłam temat.
Facella tego mi było trzeba! teraz nic nie stoi na przeszkodzie aby wcielić opinię w życie!  💃
fly no wiesz..Grabaż łączy ludzi 😁
Hermes u mnie niestety jest problem z towarzystwem,jestem totalnym forever alone,tylko jedna osoba się ze mną jeszcze chce zadawać.Ale wolę to niż pustactwo i ściemę.
A koleś ze zdjęcia ma faktycznie okropne usta,bleee 😉

Jesu,opanujcie się!Nic nie da się napisać:P Trza opracować produkcję prądu za pomocą nabijania postów na forum,byśmy coś pożytecznego zrobiły przy okazji 😁
Sisisa, jest połączenie, wysiadasz pod Mariottem i stamtąd Cię porywam 😜
dokładnie już piszę do lacuna, co narobiła, a Ty już napisałaś  😂
o, jak dobrze, że moja mama nie umie komputera włączyć  😂 a siostry nawet w znajomych nie mam  😁

Też mam zryta opinie, ludzie gadają głupoty...  😲
lacuna  :emota200609316:
ja też jestem z tych forever alone, chociaż ostatnio...  😁
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się