laski ale naprodukowałyście tego 🤔 jako, że nie mam czasu przeczytać wszystkiego to tylko życzę wszystkim miłego wieczoru jako, że znów dzięki mojemu wspaniałemu koniowi mam świetny humor 😀 😜 🤔wirek: 😅 😍 💘
Facella ja od 1,5 godziny nawijam z R. 😁 Wiem, że nie powinnam z nim gadać, ale jednak 🤔wirek: Dzisiejszy dzień mnie tak pozytywnie nastawił do świata, że to chyba przez to 🙄
idaczerwcowa, ja dzięki Pamirkowi też :emot327: Ten koń jest coraz bardziej kochany 😍 Nie mogę się doczekać, aż będzie można wsiadać 😁 jeszcze z niego nie spadłam, czas najwyższy 😁
Siedzę sobie na płocie ujeżdżalni, posprzątałam, poukładałam cavalki na jutro, świerszcze grają. Właśnie wszystkie konie zbiegły do mnie się przytulić (ciekawe co je wystraszyło 😁 ) 💘 no fajnie jest. Prawie beztrosko. Tak się chciałam podzielić, że fajnie w tej stajni. Tylko trochę smutno samej. Spadam dalej do sielanki 😉
[quote author=niemiłek link=topic=30353.msg1459273#msg1459273 date=1342117965] Siedzę sobie na płocie ujeżdżalni, posprzątałam, poukładałam cavalki na jutro, świerszcze grają. Właśnie wszystkie konie zbiegły do mnie się przytulić (ciekawe co je wystraszyło 😁 ) 💘 no fajnie jest. Prawie beztrosko. Tak się chciałam podzielić, że fajnie w tej stajni. Tylko trochę smutno samej. Spadam dalej do sielanki 😉 [/quote] zawsze można mnie zaprosić 😎
[quote author=niemiłek link=topic=30353.msg1459273#msg1459273 date=1342117965] Siedzę sobie na płocie ujeżdżalni, posprzątałam, poukładałam cavalki na jutro, świerszcze grają. Właśnie wszystkie konie zbiegły do mnie się przytulić (ciekawe co je wystraszyło 😁 ) 💘 no fajnie jest. Prawie beztrosko. Tak się chciałam podzielić, że fajnie w tej stajni. Tylko trochę smutno samej. Spadam dalej do sielanki 😉
zawsze można mnie zaprosić 😎 [/quote] albo i mnie 😎 Hermes musisz nas w końcu odwiedzić i poznać Modela 🏇 no i ja tez czekam na zaproszenie 😀
fly no wiesz,byś się podzieliła..syna Grabaża mi zwinęłaś spod nosa już:P Ja generalnie mam problem z przeklinaniem ogólnie jeśli już jesteśmy w temacie.Zdecydowanie często,gęsto i głośno..Cały czas obiecuję sobie,ze przystopuję ale jakoś nie idzie 😁 a jak już jakaś nietrzeźwość bądź inna Holandia wkroczy na moje ścieżki prawości.. 🏇
Ja generalnie mam problem z przeklinaniem ogólnie jeśli już jesteśmy w temacie.Zdecydowanie często,gęsto i głośno..Cały czas obiecuję sobie,ze przystopuję ale jakoś nie idzie 😁 a jak już jakaś nietrzeźwość bądź inna Holandia wkroczy na moje ścieżki prawości.. 🏇
lacuna no dobra, to już się wolę mad podzielić [wybacz mi mad 😁]
Ja z przeklinaniem problemów nie mam - po prostu tego nie robię. Tylko czasami. Mimo towarzystwa dalej się nie nauczyłam. A nawet jak przeklnę to mi jakoś tak dziwnie. 😀
Ja generalnie mam problem z przeklinaniem ogólnie jeśli już jesteśmy w temacie.Zdecydowanie często,gęsto i głośno..Cały czas obiecuję sobie,ze przystopuję ale jakoś nie idzie 😁 a jak już jakaś nietrzeźwość bądź inna Holandia wkroczy na moje ścieżki prawości.. 🏇
hahahaa padłam 😂 😵 jakbym siebie widziała 🤬 🙄 [/quote]
Mam ten sam problem! Strasznie przeklinam, aż źle ludzie czasem o mnie myślą 😡 ale staram się panować nad tym 🏇 no dopóki się nie zdenerwuje.. 😎 wtedy to bez kija nie podchodź!
nie wiem co za szatan mnie podkusił, ale napisałam do P. 😵 wina ględzenia o ideałach 😵
czuję się winna 😡 Mysza Nie miałyśmy Ci czasem cos zrobić, jak zaczniesz nawijac o R. ? 😀iabeł: chyba, że mnie pamięć myli 🤬 mad lubie to! 😀 😀 ja tam nie potrafię jednego dnia bez przeklinania... :/ 🙄
idaczerwcowa, ostatnio miałam kolejną przygodę z koleżanką jak jechałyśmy na WAT do jej wujka, zamiast jechać 30/40 min, jechałyśmy...UWAGA UWAGA! prawie 3 godziny! 😂
flyu mnie to raczej odwrotnie,to przeze mnie zaczynają przeklinać 😀 idaHermes i jak to pokonać kiedy to tak samo z się 😁 a co do myślenia ludzi to cóż..i tak mam już bardzo znacząco zszarganą opinię i przeklinanie to najmniejszy problem chyba 🙄 Mysza za kółkiem to juz w ogóle masakra,potrafię całą wypowiedź sklecić samymi przekleństwami..z tym,ze ja jeżdżę Lką i mój instruktor delikatnie mówiąc jest lepszy ode mnie w tym 😎 boję się,że na egzaminie mi się.. wymsknie 👀 A egzamin już 27!nic nie umiem 🤔
lacuna mój instruktor też sobie nie żałował 😁 Dzisiaj się naklnęłam jak od konia wracałam 😁 Jakiś koleś ciężarówką wpychał mi się na chama na mój pas, przypomniał sobie 10m przed skrzyżowaniem, że skręca w prawo 🤔wirek: Pierwszy raz użyłam na kogoś klaksonu, a wiązanka poszła tak piękna, że koleżanka aż zbladła 😁 maiiaF ale w powietrze to mnie nie wysadzajcie, ja chcę konia za tydzień do nowej stajni zwieźć 😁
Dopiero we wrześniu będę wiedzieć coś więcej. 😀 Wolałabym nie mówić do końca, żeby nie zapeszyć. Ale po prostu się doczekać nie mogę, jeśli nie wypali to będę mieć dooołaa. I bardzo dziękuję, że chcecie się poświęcić. Jesteście wielkie! 💃 :kwiatek:
ja zaraz obejrzę chyba jakiś głupi film, jednak nie chce mi się spać, a za inne rzeczy jakoś nie mogę się zabrać 🤣 szkoda, że nie odzyskam komputera 🙁 no ale mam telefon, dobre i to...