Forum towarzyskie »

Kącik Małolata...:D

maniu, ja nawet wifi nie mam gdzie złapać  😵

jakiś mcdonald, coś? 🤣

w kwestii naszej dyskusji tutaj teraz się nie wypowiem, chyba nigdy się nie wypowiadam. Powiem tylko tyle, że żal mi tych wszystkich, którzy próbowali się ze mną zadawać 😎 😂
Siwa, wez zacznij myslec sama. Wydaje mi sie ze w pewnym wieku mozg sie uruchamia.

🙇
kolejną z Was już wielbię. zaraz zapomnę kogo wielbiłam i będę dublować wielbienia.

mils, ale że to ja jestem taka okrutna i nie lubię ludzi grubych? (200kg to nie jest lekka nadwaga czy otyłość, to jest bycie grubym i proszę, nie prawcie mi kazań, że to choroba, że nie umie schudnąć itp. jak siedzi przed tv i żre chipsy, to wyjaśnienia nie ma. chociaż fakt, bywają wyjątki i do nich nic nie mam) mnie po prostu w niektórych sytuacjach odrzuca, człowiek może być cudowny z charakteru, ale jak się nie myje i śmierdzi, albo jest naprawdę strasznie szpetny, to przepraszam. może jestem złym człowiekiem, sama piękna nie jestem, ale nie potrafię. jak to powiedziała moja koleżanka o sobie "ja to powinnam żyć w baroku, oni się jarali szpetotą". tak samo mogłabym powiedzieć o sobie, może ktoś by się mną zainteresował  😁 a mi się marzy śliczny książę z bajki i tyle. ciekawe, jak skończę   😂

ogląda ktoś Chirurgów? Young miała takiego faceta, co przyjechał z Iraku (Iranu?), nie pamiętam jak się nazywał, ale to jest właśnie mój ideał człowieka z problemami. no jak oglądam, to mam ochotę go tak strasznie mocno przytulić i dać mu rękaw, żeby sobie popłakał.

flygirl, idę z Tobą! ale tylko do burdelu, jestem wcieleniem szatana i kościół, zakon, woda święcona powodują, że staję w płomieniach  😀iabeł:

edit: lacuna, zaraz tam forever alone. przecież mamy siebie  😁
przecież mamy siebie  😁

jakoś tak totalnie mi sie skojarzyło 😀
Facella ten rudy lekarz? 😉 Bo oglądam czasami tak 5 przez 10 😁
lacuna 😜 😜 😜 😜 widzę, że też cierpisz na to zboczenie 😁
Facella ok! 😀iabeł:
Mysza, tak, ten. chyba w dodatku jest niebieskooki  😵
Nie przyglądałam mu się... Wystarczy, że jest rudy... 😁
fly zboczenie to mało powiedziane 😀 do każdego kontekstu dopasuję Ci jego piosenkę którą na dodatek znam na pamięć 😎
Mysza, rudy to mi nie przeszkadza q-; imho nie jest brzydki. Slown jest, kurde, śliczny laluś (ten co był/jest? z Małą Grey), ale należy do tego typu facetów, którzy mnie wkurzają.
Boże. o czym ja piszę  😂

edit:
lacuna, "chodź ze mną do łóżka"  😎
jedyna piosenka którą kojarzę  😁
Facella Skoro będzie ideałem to na pewno nie dupkiem, nie sądzisz?  😉 W sumie to dupkiem może być, byle dla mnie był ok. Jak to już któraś wyżej napisała. Jeśli nie spotkam mojego ideału nie będę szukać na siłę faceta, by nie zostać stara panną. A może się zakocham w najmniej oczekiwanym momencie w typie chłopaka za, którym wcześniej nie przypadałam, ale będzie miał to "coś". A to, że mam w głowie taki swój ideał, o którym marze, to chyba nic dziwnego  😉
Co do agresywności, to jest ok, jeśli nie udziela się też na pannie  🤔 Bo chyba chciałabyś się czuć bezpiecznie idąc późnym wieczorem z facetem, a nie, widząc, że jak coś się stanie(jp i te sprawy) on będzie pierwszym, który zacznie uciekać  😵
lacuna 😜 😜 😜 😜 widzę, że też cierpisz na to zboczenie 😁

jest nas więcej! Grabaż forever  🏇

A ja wróciłam z koncertu Guns n' Roses, nie mogę mówić i jestem zaaachwyyycooona  😍
W sumie to dupkiem może być, byle dla mnie był ok. Jak to już któraś wyżej napisała.

ja to napisałam  😁

jak dla mnie jest różnica między chłopakiem, który jest agresywny, a chłopakiem, który staje w obronie własnej dziewczyny  🙄
Kto szuka filmu na wieczór... "Wszystko za życie". Zwlekałam z obejrzeniem ale akurat w bibliotece złapałam, dał mi do myślenia, polecam.
lacuna no mam identycznie 😜 A przy Kotów kat ma oczy zielone niezmiennie mam dreszcze na całym ciele 😍
A ja wróciłam z koncertu Guns n' Roses, nie mogę mówić i jestem zaaachwyyycooona  😍

podobno spóźnili się 2 godziny? 😁

mój pies wrócił od fryzjera, w sumie to już dawno, ale ja spałam i nie chciało mi się zwlec z łóżka żeby mu drzwi do mojego pokoju otworzyć 🤣
jest ŁYSY, jutro zrobię jakieś zdjęcie poglądowe i Wam pokażę mojego dwa razy zmniejszonego psa 💃

edit:zepsułam cytat
Mysza, Slown jest, kurde, śliczny laluś (ten co był/jest? z Małą Grey), ale należy do tego typu facetów, którzy mnie wkurzają.

On jest podobny do Leonarda DiCaprio 😁 Ale fakt, przystojniacha z niego 💘
DiCaprio jest brzydkiiii, żadnego podobieństwa nie dostrzegam  😁
a "przygody merlina" rano na polsacie oglądasz? Artur śliczny, trochę jak Marcin Spenner, ale ma lepszą dykcję i ładniejsze usta

tak, Facella się nudzi i ogląda wszystkie seriale jakie lecą na polsacie  😂
mogę wam podać ciekawą rozpiskę  😂
maiia 2,5 h  😁
Facella, ja też miałam taki czas, że jak do szkoły nie chodziłam, to siedziałam i oglądałam wszystko jak leci. a jak tydzień później poszłam do szpitala, to służyłam jako telegazeta 😎

infantil, no właśnie, kolega coś wspominał 🤣
maniu, jak miło, że nie jestem sama  😁
Facella tego akurat nie oglądam 😁 A o której to leci? Może jutro obejrzę, bo rano muszę babcię zawieźć do lekarza więc nie prześpię 😁
Mysza, rano, o 9.45. później jest 90210 i oni wszyscy tam są piękni  😵
To nowe czy stare 90210?
infantil możesz dołączyć do naszego fanklubu 😁
fly dokładnie! i "stąpając po niepewnym gruncie" 💃
Facellato juz coś:P a w sumei też dobry kawałek także wiesz 😉
AlDzięki za film,planuję tej nocy nie iść spać bo na 6 do roboty i się nie opłaca..to sobie obejrzę 😎
Swoją drogą,nienawidzę tej roboty 😵 nie kupujcie w żabce!jeszcze na 6 do tego..i mam sama otworzyć sklep a nie potrafię,normalnie płakać się chce 😕
fly, nowe

lacuna, mogę Ci jedynie współczuć  :przytul:
Facella jak nie zapomnę to obejrzę 😁
90210 nigdy nie oglądałam 😁 Odkąd nie ma na polsacie "The Saddle Club", to nie chce mi się rano wstawać 😂
Mysza, ja się budzę i tak i tak, nie umiem spać długo. wstań sobie o 9.30, obejrzysz kawałek Merlina i 90210  😁
Matko, to nowe jest tak mega nudne, że nie mogę. 😁
Facella chciałabym wstać o 9:30 😁 Jutro wstaję jeszcze wcześniej 😁 Więc obejrzę na pewno 😀
Wiecie co? poszłabym spać, ale boję się, że jak naprodukujecie, to potem nie ogarnę 💃 🤣

ale chyba i tak pójdę, dzisiaj nie dałam rady do 3miasta pojechać, jutro muszę lecieć po krótszy kolczyk+ciuchy... szkoda tylko, że mama kasy mi nie oddała, wstanę rano żeby wyjść szybciej a będę musiała czekać aż ona się do bankomatu ruszy, bez sensu 🙄
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się