Forum towarzyskie »

Kącik Małolata...:D

małolaty, mam problem. od trzech dni w pewnym sklepie zawsze o tej samej porze jest grana pewna piosenka. wydaje mi się, że już ją kiedyś słyszałam. nikt z obsługi nie wie jaki ma tytuł ani nie znają wykonawcy. pytałam  😁  może wy mi pomożecie? to coś rockowego, w refrenie jest takie charakterystyczne "so sorry", później udało mi się wyłapać jakieś "I feel (felt?) wrong", chociaż tego wrong nie jestem pewna, równie dobrze mogłoby być right  😁  no i później jest takie "jee, jee, jee" z przerwami między każdym jee, takie krótkie na dwa e właśnie.
ale ja jestem nienormalna   😵

Leci to zwykle w radiu? Kobieta czy mężczyzna na wokalu?
edit: Przez te twoje jee jee jee mam nickelbacka w głowie ale to chyba na pewno nie to
flygirl, ja czekam do swojej osiemnastkowej imprezy (którą chyba będę robić miesiąc później niż wypadają moje urodziny), żeby mama się nie sprzeciwiała. poza tym, obiecał mi, że jeśli się kiedykolwiek zobaczymy, to na pewno będzie to na mojej osiemnastce. choć nie wykluczyliśmy możliwości wcześniejszego spotkania (-; tylko, że z moją mamą to nie przejdzie.

Alabamka, facet. nie wiem czy oni to puszczają z radia. a czy zwykle leci? ciężko powiedzieć, nie słucham radia.
edit: mnie się właśnie tłukło po głowie, że to Nickelback, ale poczytałam parę najpopularniejszych tekstów i się poddałam.

maniu, nie szkodzi  😁
Jak chodzi o nickelbackowe "jee jee jee" to jest tu
🙂
Alabamka, to nie to, to jee jee jee było inne.
Wiem o co ci chodzi, nawet tekst mi sie zgadza ale tytułu nie pamiętam a kurcze na swoje konto na komputerze sie nie moge dostać  😵
edit: nagraj to kiedyś  😁
Alabamka, nie mam czym  😵 odnoszę wrażenie, że to znam i kiedyś pewnie nawet wiedziałam co to, ale nie ma przebacz, nie przypomnę sobie  😵
Facella, jak nie płacisz za łączenie się z netem w telefonie, to ścignij sobie aplikację, która rozpoznaje utwory i sprawdź 😁
TrackID mam, wymaga internetu, a płacę. i pewnie dyktafon w telefonie mam, tylko nie wiem gdzie, instrukcję chyba zjadłam. życiowe nieudacznictwo  😵
Jak jesteś bardzo zdesperowana to możesz jeszcze zapytać w sklepie co to za stacja radiowa, zapamiętać godzine z minutami i napisać maila do prezentera, który miał program o tej godzinie.
aż tak to chyba nie... będę pytać ludzi w sklepie, czy przypadkiem nie znają "tej piosenki co leci"  😂
Zapytaj jeszcze w wątku do tego, ja kiedyś zapamiętałam całe "-Give it to me baby -aha aha" i mi ktoś pomógł  🙂
Facella, sorry,przez przypadek tu weszłam 😉 jest taka aplikacja na iphona,może na androidzie też działa,nazywa się "Soun Hound" - nagrywasz kawałek piosenki,która własnie leci,a program szuka jej w sieci i pokazuje,co to za utwór 😉

juz spadam,powodzenia :P
taka aplikacja jest na wielu telefonach, nie tylko na androidzie  😉 W sumie jeśli bardzo zależy na piosence to można wydać te kilka groszy i opłacić użycie aplikacji bo podobno naprawdę działa
Heval, nie podobno, tylko działa. łączy się z netem więc żadna filozofia 😉

Facella, podłącz się pod wifi, ściągnij dyktafon (na mojej xperii nie było jako takiego...), idziesz tam, nagrywasz, przegrywasz do jakiegoś innego urządzenia, idziesz znowu gdzieś gdzie masz wifi, włączasz trackid, puszczasz nagrany kawałek z odtwarzacza i masz, nic prostszego! 😂 trzeba sobie radzić 😁

Ktoś, Facella ma TrackID, ale to jej nic nie daje, bo tak samo jak podana przez Ciebie aplikacja-łączy się z netem, q bez pakietu zżera mnóstwo kasy 😉
Facella Tu masz takie fajne coś 😁 http://www.odsluchane.eu/szukaj.php zapytaj czy puszczają z radia(skoro nikt z obsługi nie zna nazwy to raczej radio?I jaka stacja a potem to juz z górki 😉
Dziewczyny, melduje, ze bede miala w klasie 5 imienniczek.  😵
Zwariuje, jednak nie bez powodu nie lubie swojego imienia.  🙄
Dziewczyny, gdzie oglądnę "Musimy porozmawiać o Kevinie" w necie, nie mając nigdzie konta?
Krupnik. Jak masz na imię?  😀
patt, najczesniej spotykane imie w naszej Polszcze. ;> Zas moje drugie imie rowniez miesci sie w pierwszej piatce.  🙄
Ania? 😀
Ola? 😀
Krupnik., o współczuję. Ja jestem jedyna w klasie z mym okropnym imieniem ;D.
patt, tutaj 😉

ja jeszcze nigdy, w całej szkole, całym przedszkolu nie spotkałam swojej imienniczki. bleh 🙄 dobrze, że już coraz więcej znajomych nie wie jak mam na imię, bo mówią dużo inaczej  😁
Krupnik Anna! 😀
Mi mimo wakacji jest strasznie smutno 🙁. Specjalnie nigdzie się nie wybierałam żeby pojeździć na jakieś ZT. A tutaj co? Nic nie ma 😵. Dosłownie najbliższe są 28 lipca a następne 30 sierpnia. Pomiędzy 4 jest jeszcze Damaszka ale tam nie pojadę bo wysokie LL mają. 🤔
Im bliżej jakiś startów tym jestem mniej pewna czy chcę na nie pojechać.
ChingisChan, no niestety, tak to już jest... A nie chcesz spróbować tych wyższych konkursów?
Sisisa jeszcze nie ta pora, na treningach i tak dobijamy do max 90cm. I to taki duży max.
Anna sie klania.  😀
ale sie rozpisalyscie. 😜 nie mialam neta wczoraj wieczorem i dzis do eee 13? 👿 a tu tyle postow. 😁
ChingisChan, zawsze można próbować 🙂. Ja na moim skaczę wyżej na zawodach, niż w domu O_o, to chyba nie jest normalne.

Gra ktoś w SimCity albo The Sims na Facebooku? Potrzebuję znajomych ;D.

Chyba się uzależniłam od czekolady  😡.
Właśnie wróciłam od konia 🙂
Wygląda tak - 😍
O niebo lepiej niż ostatnio. Jest w dobrej formie, pomału wraca do siebie 🙂
Za tydzień jadę znów i mam nadzieję zabrać go już do "siebie".
Z tego wszystkiego nie zrobiłam zdjęć 😁 Musiałam go wycałować i wyprzytulać 😜
ChingisChan, zawsze można próbować 🙂. Ja na moim skaczę wyżej na zawodach, niż w domu O_o, to chyba nie jest normalne.

Gra ktoś w SimCity albo The Sims na Facebooku? Potrzebuję znajomych ;D.

Chyba się uzależniłam od czekolady  😡.

W moim wykonaniu to byłoby samobójstwo 😁.
maiiaF  :kwiatek:
Ja własnie skończyłam oglądać "Trzy metry nad niebem", i jakbym miała takiego chłopaka to bym była najszczęśliwszym człowiekiem na ziemi  😍, mimo, że agresywny, nieprzewidywalny, ale za to ideał  😎 I ten uśmiech  😀 😀 😀iabeł: A ona go zostawiła... 🤬
A teraz się biorę za Kevina, uwielbiam takie dni przed kompem całe dni, łóżeczko, i słodycze  😜
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się