Forum towarzyskie »

Kącik Małolata...:D

Gdzie i ile macie miejsc przebitych?  😀
Mój piercing hand made nie wypalił  😕 stałam jak durna przy lustrze z igłą i tyle...  🤬

Ja w sobote 3 razy podchodziłam do lustra, dotykałam igłą wiązadełka i... nie. W końcu przekułam, następnego dnia już bez problemu, od tak. Po prostu bariera taka, poproś kogoś  🙂
flygirl, aaa Chińczycy ;D. Pamiętam, jak byłam w Wólce Kosowskiej w tym wielkim centrum chińskim. Tylu chińczyków to ja nigdy nie widziałam...

patt140, ja mam w prawym uchu tunel +płatek (będzie drugi tunel), a w lewym 5 zwykłych labretów 🙂.
fly dobrze się bawisz w Holandii? if you know what i mean 😁
Ja mam w lewym uchu 5 zwykłych przebić ku górze plus industriala,w prawym dwa kolce(były 3 ale jakoś tak sie zarosło:P) i kolca w wardze aktualnie.przy czym cały czas eksperymentuje,wyciągając i przebijając inaczej wiec mam już kilka zrostów w ustach 😉 i kombinuję z językiem ale na chwilę obecną nic nie mam włożonego.
Alabamka sama sobie przebiłaś tounge web'a?  😀
Sisisa oddaj tunel  😍 Podoba mi się, ale nie umiem się jakoż przekonać do niego. Masz już pluga (dobrze mówię? :lol🙂 Czy nadal rozpychacz? Bolało bardzo?
patt140, nie, nic mnie nie bolało, chociaż rozciągnęłam z normalnej dziurki 1,2 do 6 mm w jakieś 2 tygodnie... Teraz mam tunel, ale chyba będę rozciągać dalej, bo ten jest na prawdę maleńki.
lacuna hihi 😁 ale to tutejsze jest słabsze 😉
fly o Ty... 😀
fly nie ma co gardzić,w Polsce coraz trudniej wgl zdobyć 🙁 za to w Czechach całkiem spoko 😎 ale kończę temat bo jeszcze się rozwinie i bedzie na mnie 😁
lacuna ależ ja wcale nie gardzę 😀
patt oj tam oj tam  😎

Jak już jesteśmy przy tej Holandii to pokażę wam parę fot. Niestety tylko tyle mam, resztę zostawiłam na swoim kompie w domu.
To miasteczko jest po prostu przepięknee. 😜
[img]http://i1043.photobucket.com/albums/b439/pati1500/Holandia/IMG_9891.jpg?t=1342026976[/img]
[img]http://i1043.photobucket.com/albums/b439/pati1500/Holandia/IMG_9827.jpg?t=1342027187[/img]
I coś brzydszego, czyli ja. 😁
[img]http://i1043.photobucket.com/albums/b439/pati1500/Holandia/IMG_9883.jpg?t=1342027077[/img]
Powrót do dzieciństwa. 😀
[img]http://i1043.photobucket.com/albums/b439/pati1500/Holandia/IMG_9856.jpg?t=1342027164[/img]
Ale huśtawka!W połączeniu z tym całym "nie gardzeniem" to musi być moc 🏇

flygirl łaaaaa  😜 😜 piękne  💃

Ja z Holandii mam tylko takie:

Pojechałam kiedyś z tatą właściwie tylko po to, żeby przejść się nabrzeżem  😁
Ale huśtawka!
lacuna no jest moc, tylko niech do cholery robotę mi dadzą, bo zaczynam świrować 😂
Arroch ależ piękne foto!

W ogóle to ja nie wiem. Wszędzie słyszałam zanim przyjechałam, że Holandia to wiatraki i tulipany. Wiatraki widziałam dosłownie 3, a tulipanów nie ma w ogóle. 😂

A huśtawka jest przeboska. Fajnie się na niej leży opalając. 😎
Ja mam standardowe dziurki i zrobilam jeszcze drugą, ale zrobiłam za dużą przerwę i chyba miedzy nimi zrobię jeszcze jedną  😁 i jeszcze tego helixa z boku  😍
Odbiegając od tematu małolaty, polecicie mi jakiś film na wieczór?  🙇
Chłopaki nie płaczą, ale pewnie już oglądałaś :P
Albo Czas surferów, Job, Vinci. 😜
oj Facella Facella 😁

pszypraszaaaam  😡

fly, Arroch, jakie cudne fotki  😜

ja tam się wyposażyłam w paczkę chipsów ze Szczęsnym i będę się odmóżdżać przy Polsatowskiej komedii, której tytułu nawet nie pamiętam, ale gra w niej typek z American Pie. nie, żebym lubiła AP czy typka  🙄 ale chyba nie mam nic lepszego do roboty. powinnam przepisywać zeszyty, ciii
Wszytko widziałam i to nie raz  😁
A Projekt X? Jak dla mnie bomba..  😜
Też bym coś pooglądała  😀 Dziewczyny, cudne foty  😍
uhuhuuh ale radość, wpadłam w szał końskich zakupów  😀
a zaraz przyjedzie do mnie paka  🏇 😅 😍
co do filmu to PROJECT X!!!!  😜
Requiem! Alexander! Mr Nobody! Fight Club! Lord of War!
a kto mi powie, co je łączy? niemiłek ciii
btw muszę wreszcie obejrzeć Mr Nobody, jakoś się nie mogę do tego zabrać. ma ktoś na DVD może?
Facella ja mam na kompie  😉
Wszędzie jest Jared. Co wygrałam? 😀
Requiem! Alexander! Mr Nobody! Fight Club! Lord of War!

Widziałam, widziałam, widziałam, widziałam  😁
Rozpustnik
Arroch, polecam klasykę, Skazany na bluesa  😜.
Ida  :emota200609316:
Facella Będziesz oglądać na polsacie "Frajer" ?
Arroch, polecam klasykę, Skazany na bluesa  😜.

No ja bym tego nie oglądała? Tak nisko mnie oceniasz? :P Pewnie, że widziałam

madmaddie widziałam, ale dawno, może czas sobie przypomnieć?  😁

Ostatnio byłam tak zdesperowana, że oglądałam Gigantów ze Stali bo nie mogłam nic znaleźć w necie a akurat na HBO leciało  😁
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się