Mój piercing hand made nie wypalił 😕 stałam jak durna przy lustrze z igłą i tyle... 🤬
Ja w sobote 3 razy podchodziłam do lustra, dotykałam igłą wiązadełka i... nie. W końcu przekułam, następnego dnia już bez problemu, od tak. Po prostu bariera taka, poproś kogoś 🙂
fly dobrze się bawisz w Holandii? if you know what i mean 😁 Ja mam w lewym uchu 5 zwykłych przebić ku górze plus industriala,w prawym dwa kolce(były 3 ale jakoś tak sie zarosło:P) i kolca w wardze aktualnie.przy czym cały czas eksperymentuje,wyciągając i przebijając inaczej wiec mam już kilka zrostów w ustach 😉 i kombinuję z językiem ale na chwilę obecną nic nie mam włożonego.
Alabamka sama sobie przebiłaś tounge web'a? 😀 Sisisa oddaj tunel 😍 Podoba mi się, ale nie umiem się jakoż przekonać do niego. Masz już pluga (dobrze mówię? :lol🙂 Czy nadal rozpychacz? Bolało bardzo?
patt140, nie, nic mnie nie bolało, chociaż rozciągnęłam z normalnej dziurki 1,2 do 6 mm w jakieś 2 tygodnie... Teraz mam tunel, ale chyba będę rozciągać dalej, bo ten jest na prawdę maleńki.
fly nie ma co gardzić,w Polsce coraz trudniej wgl zdobyć 🙁 za to w Czechach całkiem spoko 😎 ale kończę temat bo jeszcze się rozwinie i bedzie na mnie 😁
lacuna no jest moc, tylko niech do cholery robotę mi dadzą, bo zaczynam świrować 😂 Arroch ależ piękne foto!
W ogóle to ja nie wiem. Wszędzie słyszałam zanim przyjechałam, że Holandia to wiatraki i tulipany. Wiatraki widziałam dosłownie 3, a tulipanów nie ma w ogóle. 😂
A huśtawka jest przeboska. Fajnie się na niej leży opalając. 😎
Ja mam standardowe dziurki i zrobilam jeszcze drugą, ale zrobiłam za dużą przerwę i chyba miedzy nimi zrobię jeszcze jedną 😁 i jeszcze tego helixa z boku 😍
ja tam się wyposażyłam w paczkę chipsów ze Szczęsnym i będę się odmóżdżać przy Polsatowskiej komedii, której tytułu nawet nie pamiętam, ale gra w niej typek z American Pie. nie, żebym lubiła AP czy typka 🙄 ale chyba nie mam nic lepszego do roboty. powinnam przepisywać zeszyty, ciii
Requiem! Alexander! Mr Nobody! Fight Club! Lord of War! a kto mi powie, co je łączy? niemiłek ciii btw muszę wreszcie obejrzeć Mr Nobody, jakoś się nie mogę do tego zabrać. ma ktoś na DVD może?