maaałolatki :kwiatek: w końcu miałam czas żeby usiąść przy kompie, a tak to tylko na fonie, więc nie miałam jak pisać 😂 nudno mi, a więc przebiłam sobie trzecią dziurkę w uchu i moja mama o dziwo nic nie powiedziała 😵 trzeba to wykorzystać 😁 😜
Alabamka, on tak strasznie paczył 👀 caaaaałą noc 😁
borkowa, wiesz, moja mama zauważyła 3 dziurki w uchu po hmm, miesiącu? 5ciu tygodniach? jakoś tak 🤣 po czym się oburzyła, że pewnie moja niedobra siostra mi zrobiła, a jak powiedziałam, że robiłam to sama przy jej lustrze, to powiedziała tylko, że ładny kolczyk sobie włożyłam i nic nie mówiła 😎 przez kilka dni miałam dwa helixy i też nie zauważyła, więc noooo, droga wolna 🤣
Alabamko, no wielbię Cię dzisiaj. nie wiem czy to komplement, bo to ja, ale wielbię 🙇
flygirl, zamierzam po chamsku zwalić od Shannona, triada za lewym uchem. chyba lewym, jest 22 i już nie odróżniam stron, a zdjęcia mi się szukać nie chce 😜
MAŁOLATY SRAM TĘCZĄ, UMIERAM Z RADOŚCI I WGL 😅 😍 😜 💃 🏇 wreszcie mi się życie układa ! ogarniam Modela już w takim stopniu, że az sama nie moge w to uwierzyć 😀 ten koń mnie tyle nauczył, że normalnie kocham go nad życie 😍 💘
Z całym szacunkiem Maniu ale... jakoś mu sie nie dziwie 😁 Też bym sie dziwnie na was patrzyła jakbym była szynszylem.
myślałam, że coś jeszcze napisałaś dziś, za co mogłabym Cię wielbić, ale to była fly 😵 przypominam, że jest po 22 😁 także fly - Ciebie też wielbię dziś 🙇
Ida, załatwiaj fotografa i nam się tu chwal Modelem 😎
tak apropos, mi też się układa i aż jestem z tego powodu strasznie zdziwiona 😎 w sumie to wszystko= zaraz znowu zacznie się porządnie sypać, ale coo taaaaaam! 🥂 🤣
Facella dzięki! :kwiatek: kurcze naprawdę to niesamowite uczucie jak wreszcie zdaję sobie sprawe, że umiem coś zrobić dobrze i panuje nad tym 😀 maiia no musze kogoś zaciągnąć! 🏇
Małolaty rzućcie jakimiś propozycjami filmów do oglądnięcia. Wszelakich gatunków. 🙂
Sztuka dorastania- w sumie nie widziałam ale wczoraj kolega polecił, musze obejrzeć 😜 , The runaways prawdziwa historia, Almost Famous, Taking Woodstock, Nietykalni, Pamiętnik, Charlie St. Cloud, Solista- to sie pewnie nie spodoba 😉
Facella, Ja nadal nie rozumiem ale dziękuje ślicznie, to miłe :kwiatek:
Ida, Chingis gratuluję 😀 Ja ostatnio mam jakieś pechowe dni... Wczoraj wyrzucono mnie z autobusu, bo mój mega, wielki pies nie miał kagańca, koleżanka ledwo co wróciła z wakacji i skakała konia, którego jeździłam przez ten cały czas, co jej nie było... dzisiaj uciekł mi autobus do stajni, nie udał się wypad nad jezioro, męczy mnie jeszcze sobota, ale już na szczęście mniej. Na osłodę tych wszystkich porażek miałam dzisiaj bardzo dobry trening, w końcu czuję że zaczynam coś tam ogarniać.
Mogę wam pokazać mojego "podopiecznego", fajnie się wyrabia chłopak 🙂
Idaaaaa 💃 Dziewczyny ja wgl apeluje o spotkanie Warszawskich małolatów (wszystkich, nowych jak najbardziej też), są wakaaacje 😀 Nawet posiedzieć na fontannach czy coś, pogadać 😀
Ida mam muffiny, już się nie focham 😁 Cieszę się razem z Tobą 💘 nope widzę, że nie tylko ja jakaś taka pechowa ostatnio. Fajnie że chociaż trening udany 🙂
Alabamka jestem za ! ale ja moge tylko popołudniami ew. weekendy bo tak to pracuje 🙁 Myszulo przywieź mi muffiny! 😜 ale coś ostatnio się do mnie nie odzywasz na fejsiuniu 🙄
Matko co Wy tu naprodukujecie!Człowiek czytać nie nadąża 😁 Co do pecha to chyba taki okres,wszystko się sypie,leci mi z rąk i wiecie co?Trzeba być totalnym idiotą nieudacznikiem aby wkręcić WIDELEC w MIKSER czy nie?Nic prostszego..http://images41.fotosik.pl/1652/1160f3a55d24030fgen.jpg 😵 Z królikiem kiepsko niestety 🤔 i ze mną też,chyba tym gadaniem o pms wezwałyście zło tego świata 🤬
To macie i wszystkie z jego imieniem w nazwie 😉 na filmikach oczywiście trener. Cieszę się jak głupek, że mogę na nim jeździć i mam go w sumie praaaawie pod siebie. lacuna ja ostatnio wkręciłam drugi koniec od tłuczka do maszynki do mięsa, bo nie miałam czym przepchać. 😁 Z pół godziny nie mogłam go wyciągnąć...