Forum towarzyskie »

Kącik Małolata...:D

No właśnie też coś takiego słyszałam. 👀 I jeśli to prawda to się załamię, bo nie wyobrażam sobie mieszkania w jakimkolwiek innym mieście. 🙁 A na piwko oczywiście zawsze jestem chętna. 😎
Może się jakoś ogarną przez ten rok.Niby pracują nad organizacją 🙄 Miło,ze lubisz moje miasto 😁 Może nawet koncercik się trafi(oby darmowy! 😀 )

Ja Was tu zostawiam,lecę do weta z futrzakiem.
flygirl, a to się ciesz, bo ja na nic polskiego prawie, więc ja jestem bankrutem 😁

Wczoraj do 2 siedziała myśląc, co chcę robić w przyszłości. Jaki mętlik był, taki jest 😵
przebrnęłam przez tę masę pięknych postów! cudownie wszystko napisałyście, popłakałam się pierdyliard razy i nie mogę nic więcej dodać bo wszystko już zostało powiedziane.
dzisiaj jest piękny dzień, kącik powrócił, a wraz z nim mój Przyjaciel, tak się jakoś zbiegli w czasie. wczoraj spotkałam też osobę której dużo zawdzięczam i nie widziałam się z nią prawie rok, Facella jest szczęśliwa i to bez P.  😅

lacuna, żartujesz, w żabce aż tak źle płacą teraz?  😲
moja mama pracowała przez pewien czas w żabce... zapieprzała w koszmarnych godzinach, w koszmarnej robocie, ale dostawała jakoś 1200zł (brutto  🙄 ) i jeden dzień w tygodniu wolny (jedna niedziela w miesiącu  🙄 )
udało jej się z tego + alimenty opłacić wynajem mieszkania, czynsz, media, potrzeby i zachcianki dzieci, wyżywienie i jeszcze trochę odłożyć.
maiia no tak Ida w pracy  😡
fly pracuję tu http://www.orkafilm.pl/  :kwiatek:
i ogólnie to przygotowuje emisje reklam, czyli siedze drukuje naklejki i dzwonie po kurierów  😀
no jaki mam zly dzien. 😵 wszystko mnie wkurza, z mama sie ciagle zre, bo ciagle kaze mi cos robic, jest mi duszno, a do tego zaczyna bolec mnie brzuch. nic tylko polozyc sie i plakac, naprawde. moze mnie pms dopadl? 🤔wirek: maaaakaaaaaakra
losieq, a kiedy Ci okres wypada?
mnie teraz powinno wszystko irytować i wkurzać, powinnam siedzieć i płakać jaki to świat jest zły - a nie jest. może tym razem nie mam pms, za to będę mieć masakryczny okres, mówię wam.
Facella roznie to z nim bywa, ale prawdopodobnie jeszcze w tym tyg. wiec wszystko jasne... agrrr, nie moge juz. 🍴
to moze ja teraz pocierpie w nadziei, ze przy okresie bedzie spoko? chcialabym. : d
losieq, ja tak właśnie mam, że jeśli pms jest nie do wytrzymania, to okres przechodzi łagodnie, a jak pms nie ma wcale, to umieram przez 3-4 dni  😵 a jeszcze jak się spóźni odrobinę czy będzie za wcześnie, to nawet po koszmarnym pms jest śmierć  😵
Facella ach te baby. 😵 jak nikogo dzis nie zabije, to bedzie dobrze, trzymaj kciuki. 😁

edit. troche skladnia bez sensu byla.
losieq, będę przerzucać gnój z zaciśniętymi kciukami  😁
Facella 🙇 😁
FacellaTo chyba zależy od żabki-właściciela.U mnie tak jest ale szefowa ustala stawki,może u Was bardziej doceniają tą masakryczną robote 🤔 musze poszukać czegoś na już bo nie wyrobię 🙄
Ja zawsze pms przechodzę tak samo-skrajna deprecha nawet po myśli samobójcze 😲  na szczęście wiem już,że tak jest i jak przyjdzie okres to minie więc nadal żyję 😉
mad właśnie mi uświadomiłaś,ze słyszałam w życiu dwie piosenki Grubsona 👀

które? założę się ze "Na szczycie"
ja ostatnio zakochałam się w tej
no i masz babo placek, nie pojechałam przerzucać gnoju, wszystko przez losieq! i Twoje gadanie o okresach - wywołałaś wilka z lasu  😵 siedzę i umieram )-: a miałam wypróbować majtki  😂

lacuna, obiecałam sobie, że jeśli mnie życie nie zmusi, to nie pójdę do żabki/tesco/reala czy coś podobnego.
Małolaty rzućcie jakimiś propozycjami filmów do oglądnięcia. Wszelakich gatunków. 🙂
mad "na szczycie" i "babilon szuka ganji"  😁 a za link dzięki,podoba mi się 🙂
Facella i dobrze sobie obiecałaś,wyzysk i masakra 🤔wirek: mnie niestety sytuacja zmusiła ale musze coś z tym zrobić.
przyłączam sie do prośby fly :kwiatek: ostatnio ogladałam "dziewczynę z tatuażem" nie jakieś porywające ale do obejrzenia.Od jakiegoś czasu rzuciło mi się na romantyczne 😵 jeśli lacuna ogląda romanse..wiedz,że coś sie dzieje! 😁
fly, lacuna, "Nietykalni"- taki film do obejrzenia sobie na wieczór, "Porozmawiajmy o Kevinie/Musimy porozmawiać o Kevinie"- w sumie trochę mną ruszyło, ale też całkiem fajnie się ogląda. Ja mam w zwyczaju oglądanie głupich horrorów, które oczywiście straszą głupotą i bawią... 😁 "Orphan", "Oczy Julii" itd. 🤣
fly, lacuna, "Nietykalni"- taki film do obejrzenia sobie na wieczór.

Byłam na tym w kinie, zajebisty film!

A ja wróciłam od Mireczka, booże jak on się spasł 😵 ale taki przytulak się zrobił 💘 jak będę jutro cały dzień w stajni (jak planuję) porobię zdjęcia i was nimi pomęczę :kwiatek:
Byłam na tym w kinie, zajebisty film!

ja byłam w kinie, oglądałam w szkole i w domu, mega mi się spodobał 😀
a męcz zdjęciami, czekamy 😁
Hermes myślałam przez chwilę, że ty o swoim boju mówisz 😂
fly, wybacz, ale... padłam 😂 😁
fly  🙇 😂
chociaż muszę przyznać, że moja pierwsza myśl była identyczna  😁

umieram.

jak się któraś nudzi, to ja polecam gierkę pt. island tribe, durne to, proste, ale jak wciąga  😜
Ej wiecie co ?
R. dziewczyna kopnęła w tyłek 😁
Żalił mi się dziś i znowu próbuje się podwalać 😂
Soo... Satisfaction !  🏇

Chce ktoś muffinę? 🙂
Właśnie jak przeczytałam o tej stajni to mi tak coś nie pasowało. 😂 To nieróbstwo już mi na mózg pada. 😁
flygirl, jesteś mym mistrzem 🙇 😁

Mam zdjęcie na telefonie trawiaste Pamira, ale nie mam jak zgrać, jak będę u koleżanki to wrzucę jedno 🙂
no i masz babo placek, nie pojechałam przerzucać gnoju, wszystko przez losieq! i Twoje gadanie o okresach - wywołałaś wilka z lasu  😵 siedzę i umieram )-: a miałam wypróbować majtki  😂

ahaha, oesu, przepraszammmm! :kwiatek: 😁

a Ala co? Ala miala beznadziejny dzien, wiec wybrala sie do fryzjera zepsuc go jeszcze bardziej. 🥂
z ciemnej blondynki stala sie zolta blondynka i bynajmniej nie jest z tego dumna. 😁
Mysza, dobrze mu tak 😎
mam dość słodyczy i cudowny przepis na ciastka, które robię jutro, o nieee 😵 🤣

babcia dzisiaj wróciła z gdańskiej kliniki... Widzi jednym okiem tylko kontury, drugim zdrowym teraz też kiepsko, bo wciskali jej tam wszystko żeby tylko zakażenie nie przeszło... wszystko się okaże w przeciągu kilku tygodni. No i powinna się oszczędzać, ale już ja widzę jak ona się oszczędza... 😁
Kurde patrząc dzisiaj na Mireczka jak go lonżowałam mam taaaką ochotę mu wskoczyć na grzbiet, że oesus 😜 widać energia go rozpiera i to by było piękne rodeo 😎 a poza tym chce mi się skakać 😍
Ja na dniach do koniska, mam zamiar zabrać go na spacerek, zobaczymy w jakiej będzie formie - może uda mi się wsiąść 🙂
Rodeo pewnie też będzie, on nie potrafi inaczej 💘
maiiaF to samo pomyślałam, jak mi o tym napisał 😁 Wydukałam z siebie tylko - no widzisz jak to się role odwróciły... Ciebie zostawiła dziewczyna, a ja mam chłopaka. Chyba go to tąpło bo zszedł z gadu 😂
Ty nie możesz patrzeć na słodycze, a ja na swój samochód 😁
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się