Forum towarzyskie »

Kącik Małolata...:D

spadam w kime Malolaty, niech wam tu bedzie milo, branoc. : ))))

ps. Hermes owocnego polowania. 😁
Małolaty chcecie się dowiedzieć co ostatnio mądra Hermes odwaliła jak już w temacie owadów jesteśmy? 😎
fly :kwiatek: to Ci powiem,ze byłam na koncercie Strachów ostatnio aaaah z tego chyba nie da się wyleczyć 😍
I pamiętam,że któraś z Was ma fioła na punkcie królików..a u mnie tak sie złożyło,że zupełnie przypadkiem,że z osoby mającej raczej ambiwalentny stosunek do tych futrzaków stałam się wolontariuszem w fundacji i mam u siebie co chwile królasy na tymczasie.Aktualnie spoczywa na moich kolanach niemiłosiernie grzejąc Fiona http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/545938_390487657660909_818970154_n.jpg  😁

kurcze no i znowu się daję wciągnąć..a miałam dać Wam spokój i się nie udzielać :P

Al trochę się napociłam a kolażu do teraz nie zobaczyłam 🤬  😁
lacuna, nie uciekaj, niech stara atmosfera powraca! :kwiatek:
lacuna, jak sie dobrze składa, u mnie Franek na brzuchu siedzi  😀
flygirl Na prawde? O matko... taki impuls w nocy by coś zrobić, wiadomość do wszystkich itd, w sumie zabawa a ty mnie teraz strasznie wzruszyłaś, nie wiedziałam że aż takie emocje u Ciebie wywołało  :kwiatek: 💘
Hermes, owiń sie jak naleśnik w kołdrę, wiatrak na maksa i do rana dożyjesz

edit: Lacuna, to był fotomontaż i był tu wstawiany do małolatów  🤣 Wyszperam i Ci wyśle, dzięki jeszcze raz za pomoc  :kwiatek:
Hermes Ciebie też pamietam! Ale miałaś inny avatar 😎
Al Pozdrów Franka 😁
lacuna oj nie da, nie da. Ja jeszcze żyję koncertem sprzed miesiąca. 😜 A co do królików to ja mam hopla. 😁 Ale super, że jesteś wolontariuszką! :kwiatek:
Alabamka noo, ja wtedy chciałam tyle napisać, wyrazić to co czuję, ale brakowało słów i do tej pory mam wrażenie, że nie wyraziłam swojej radości i wzruszenia należycie. 😀
No nie wiem ja np. jestem w wieku Hermes i reszty, która jest w drugiej liceum więc wychodzi na jedno.

Wyłapane, ale dobrze zobrazuje, że się znałyśmy - Hermes idzie teraz do 1 liceum 😉

Znacie to przysłowie: co było a nie jest...;] czy ja zawsze byłam taka zrzędliwa ?!

Te wakacyjne rozmowy nocne! I nie da się wysłać posta, bo ciągle nowa wiadomość 😁
lacuna, ja już sama nie pamiętam jakie miałam avatary 😁

Aaa co ja znalazłam, normalnie leje ze śmiechu 😁
Hermes rzucanie gumami w dziewczyny, bojówki, i adidasy (broń Boże obcasy!), może nie przystoi ale bekanie ?  😀
Jeśli tak, to już Cię uwielbiam  😍
Al Pozdrów Franka 😁

Franek również pozdrawia koleżankę, najlepsze jest to że on jest samiczką no ale cóż... mama.  💃
I nie da się wysłać posta, bo ciągle nowa wiadomość 😁
Właśnie borykam się z tym problemem 😜
fly ja po prostu cały czas czekam na kolejny 😀 ale niestety kasy totalnie brak, szybko nie bedzie także z koncertów totalne nici,pozostaje youtube 🙁

Pamiętam też jakie przykre niezgranie w czasie nie pozwoliło mi dołączyć sie do filmiku urodzinowego,weszłam na re-voltę o godzinę za późno..szkoda mi było strasznie ale i tak cieszyłam się z Wami 😉

Hahahah Al mamy to zło tego narodu,coś o tym wiem 😁 Fionka niestety u mnie pobędzie najwyraźniej jeszcze długo,choróbsko jakieś z którym nie mozemy się uporać..Miała już tyle zastrzyków że cała jest  w zrostach..Jutro właśnie do weta jedziemy zobaczymy co wymyśli tym razem 🙄
Jeej, aż żal uciekać od was, ale już mi się same paczadła zamykają 😁
Dobranoc kochane! Miło było poczuć tą starą atmosferę i oczekuję, że tak znów będzie! :kwiatek:
lacuna, o matko to ucałuj też ją ode mniee  :kwiatek: Franek jest szynszylem 😉
Skoro Franek to samiczka to może Franciszka? Też miałam kiedyś podobną "gafę". Zostałam poinformowana, że stworzenie, które zostało mi dane to samiczka. Ależ oczywiście, gdyby nie fakt, że samce czyszczą sobie pręcie, a tego nie da się nie zauważyć. Z Kiary stał się Puszorem. Przeurocze stworzenia. Jak się przyzwyczają to na amen, strasznie lubiące drapanie, ale zazwyczaj samce są takie kontaktowe.
aleee produkcja jak po staremu  😜
a ja w pracy siedzę od rana więc umilcie mi dzień  😀 😅
[quote author=Być. link=topic=30353.msg1456388#msg1456388 date=1341905035]
Skoro Franek to samiczka to może Franciszka? Też miałam kiedyś podobną "gafę". Zostałam poinformowana, że stworzenie, które zostało mi dane to samiczka. Ależ oczywiście, gdyby nie fakt, że samce czyszczą sobie pręcie, a tego nie da się nie zauważyć. Z Kiary stał się Puszorem. Przeurocze stworzenia. Jak się przyzwyczają to na amen, strasznie lubiące drapanie, ale zazwyczaj samce są takie kontaktowe.
[/quote]

Ja miałam Ozzego który się okazał dziewczynką, ale został Ozzym, bo się przyzwyczaiłam, że mam czarnego szczura Ozziego 😀
[quote author=Być. link=topic=30353.msg1456388#msg1456388 date=1341905035]

Ja miałam Ozzego który się okazał dziewczynką, ale został Ozzym, bo się przyzwyczaiłam, że mam czarnego szczura Ozziego 😀
[/quote]
My wiedzieliśmy, ze to samiczka... mama sie uparła po prostu i stwierdziła, że krzywdy nie zrobi a strasznie do niego pasuje  🙂
Alabamka, to któryś z tamtych, które miałaś w ferie? 💘

ida, w pracy na volcie, no tak 😁 tak samo jak zawsze się na volcie robiło lekcje, porządki, przygotowania do sprawdzianów... 🤣
Jak miło tutaj  💘 Zamiast sprzątać dom i szykować się do stajni to siedzę tutaj i was czytam.
ida a gdzie pracujesz? 😀
lacuna ja też cały czas czekam, od koncertu do koncertu 😀 Szkoda, że Grabaż nie za często jest w Szczecinie, chociaż za każdym razem słodzi nam aż miło 😁 No ale jeśli dobrze pójdzie to za rok sama do niego przyjadę, bo nie wiem czy wiesz, ale jego syn jest moim przeznaczeniem, a Grabaż przyszłym teściem. 😎
Kurcze jak ja bym chciała mieć dostęp do neta w pracy 🙄 o ile łatwiej byłoby przetrwać!
fly czuję się zaproszona na ślub oczywiście 😎
a też cały czas czekam, od koncertu do koncertu 😀

Witaj w cudownym Klubie Koncertoholika, w którym portfel niewyobrażalnie cierpi...

Gdzie pracujecie? 🙂
lacuna oczywiście! 🏇
niemiłek na razie mi to nie grozi, bo Grabaż jest rzadko, a regularnie to chodzę tylko na niego i happysad 😉
a ja bym tak chciala isc na Grubsona, brakuje mi go 🙁
Aaa co ja znalazłam, normalnie leje ze śmiechu 😁
[quote author=Mysza link=topic=30353.msg759863#msg759863 date=1288970903]
Hermes rzucanie gumami w dziewczyny, bojówki, i adidasy (broń Boże obcasy!), może nie przystoi ale bekanie ?  😀
Jeśli tak, to już Cię uwielbiam  😍

[/quote]
Matko Boska ! 😂
Piękne rozpoczęcie dnia ! 😁
Idę w tym roku na studia. Teraz tylko modlić się o stypendium. 😅
Kiedyś potrafiłam prawie,że co tydzień na koncerty śmigać 🙄 przy czym co rusz załatwiałam sobie sponsora 😁 niestety ale sponsorzy się rozmyli a ja mam tyle wydatków związanych z koniem,że narobiłam sobie długów liczonych w tysiącach 🙁 a pracuję w Żabce-czysty wyszysk pracowników za 5zł/h,codziennie do roboty na 9h 7dni w tygodniu i 800zł miesiecznie wychodzi 😵 nie ma opcji wybrnąć z kasowych problemów ale chociaż taka kasa wpada..muszę koniecznie znaleźć coś lepszego..
Na happysad też parę razy byłam i po tych koncertach baaardzo ich polubiłam 😉
mad właśnie mi uświadomiłaś,ze słyszałam w życiu dwie piosenki Grubsona 👀
fly na co idziesz?
Na rok na technologię chemiczną. A od przyszłego roku będę się starać o weterynarię w Poznaniu, aż do skutku. 😉
U mnie listy dopiero o 14  😵 siedzę jak na szpilkach  😵
Ooo to w przyszłym roku zapraszam na :piwo: Chociaż słyszałam,że ta weterynaria u nas to jakiś niewypał się zrobił 🤔
Arroch będzie dobrze,trzymam kciuki 😉
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się